-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar....
canım hiç korkma benimde ara ara belim çok ağrıyo bulantım çok oluyor bazen olmuyor bu değil ki bebeğe bişe oldu demek kendini korkutma böyle....

Günaydın Güzel anneler ve güzel bebişleri

Biz hafta sonunu iple çekiyoruz bebeğimizle buluşabilmek için inş. zaman çabuk geçer.

ooo ne güzel sen 12 hafta içindesin offf zaman bi geçsede bizde görsek o günleri...:))

günaydın kızlar....
canım hiç korkma benimde ara ara belim çok ağrıyo bulantım çok oluyor bazen olmuyor bu değil ki bebeğe bişe oldu demek kendini korkutma böyle....

haklısın aslında, ne biliyim karamsarlık işte bazen oluyo. neyse düşünmicem artık böle.

günaydın kızlaarr
dün bebişimi gördüğümü söylemiştim.
dr um 6 hafta sonra çağırdı. 2 test yapılmayacak mı dedim.
geldiğinde 3 lü test yaparız ikisi de aynı işe yarıyor dedi
ama acaba başka yere gidip yaptırsam mı diyorum.
bir de yine paranoyaklığın tuttu güven dr una diyorum.
siz ne düşünüyorsunuz:18:

günaydın anneler
ne kadar çok şey yazmışsınız
2 li test ben verdiğim gün sonucu aldım si<inki niye bu kadar uzun sürdü anlamadım
ayrıca bulantılar bitcek diye çok umutlnmayın bende 3. ayın sonunda biter diyodum hayal kırıklığına uğradım nerdeyse 14. haftadayım hala bulantım var ve midem yanıo
ayın 17 sinde kontrolüm var cinsiyetini öğrencez bebişimin
bende ailemden uzaktayım burda özel bi hastaneye gidiyorum ama ailem ankarada doğum orda olcak işte bu ay oraya kontrole gidicem lokman hekim hastanesi hayırlısı bakalım.canım annemm çok özledim

cnm endişelenme bnm arkadaşım ada aynısını ddi dr 3 lü yaptılar sadece banada öle yapılacak bnm ikiz die blki dr 2 liye gerek yok 3lü yaparız ddi kaçıncı haftada yapılacak sana

günaydın anneler
bende direk 4 lü mü yaptırsam 3 li ve 4 lü test tarihi aynı
hıhhh kafa biraz daha karışşsın şimdi:86:

canım benim bi arkadaşıma doktoru ultrasondan baktı ve herşey iyi güzel ikili üçlü testlere gerek yok dedi ve hiç birini yaptırtmadı...doktoruna güvenmekle alakalı birşey bu.......

cidden kafa karıştırmayayım arkadaşım bu ay doğum yapacak inş. onun doktoruda aynı şekilde direk 4 lü test yaptırmış. Diğerlerinin o kadar önemli olmadığını en geniş kapsamlı testin 4 lü olduğunu söylemiş.
ayrıca ben bir yerde okumuştum 2 li test sonucu olumluysa 3 lüye gerek olmadığını direk 4 lü test yapıldığını duymuştum.
falan filan işte
kızlar doktorlar en iyisini bilir onlara bırakın endişeye gerek yok.

canım benim bi arkadaşıma doktoru ultrasondan baktı ve herşey iyi güzel ikili üçlü testlere gerek yok dedi ve hiç birini yaptırtmadı...doktoruna güvenmekle alakalı birşey bu.......

haklısın kızlar ya sağolun yine içimi rahatlattınız.
valla ben bu psikopatlıkla nasıl doğurcam bu çocuğu bilmem

kızlar benim bulantılarım 4-5 gün sürdü
ama çok şiddetliydi
hiçbişi yiyemedim
yediğimi de çıkardım sürekli
iki hafta önce falan
ama artık hiç bulantım yok
her istediğimi yiyebiliyorum

canlarım ben medical parka gidiyorum.burada biraz bakındım.gidenler memnun ama herkes kan aldırmaktan yakınmış.ben daha önce de gittim ama bir sıkıntı hatırlamıyorum.var mı başka buraya gidennnn

Bende madical parka gidiyorum, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu gayet memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…