sibelcim kaçıncı haftada durdu benim 8 de durmuştu ama bir terslik olduğunu söylemişti doktor hazırlıklıydım ama yinede çok üzülmüştüm. gelişim problemi vardı 7. haftada gittiğimde bebek 5 haftalık büyüklükteydi ve kalbide yavaş atıyordu 1 hafta sonra kontrole çağırdı ozaman durmuş dendi 2 gün sonrada kürtaj oldum.
Ben 7 kilo verdim. Fazla olan bu..anladım canım çoksağol, ne bilim acemiyim ya daha sanki midem bulanınca çıkartmam gerekliymiş gibi hissediyorum, sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimidir diye, dayanamayıp yarın gideceğim muayene ye , benim drum kilo kaybı yaşarsan hastaneye yatırmam lazım demişti de ondan korktum , demekki 2 kilo normal fazla zayıflama olursa ciddi.
cevabın için çok sağol canım hiç çıkartmadınmı sen de yani, sadece sulu şeyler meyve ve haşlanmış patates yiyorum şimdilik ama bugün biraz daha iyiyim sanki , evet canım fazla kilo da iyi değil özellikle 10-12 kilo normal diyorlar. Fazlası da zararlı.
:81::81:benim kuzenim ilk 3 ayı sürekli tost yiyerek geçirmiş.ya niye hiçbiriniz bulantı ilacı kullanmıyosunuz anlamıyorum.hurafelere takılmayın.bakın pur kustu,yiyemedi sonra güzel olmayan haberlerini aldık.bence ilacın vereceğini düşündüğünüz zarar öğürerek ya da kusarak kendinize vereceğiniz zararın yanında lafı bile edilemez orandadır.ben 2 gün kolumu kaldıramadan yattım bulantıdan.sonra vücuttan düştüm,hamilelik eziyet gibi geldi,psikolojim bozuldu.değer mi yaa.. zaten süreceği en fazla 2 ay genelde.1 kutu hap içip intihara kalkışmıyorsunuz ya..
günayydın kızlarr.bende hamile oldugumu ögrenene kadar sigara içiyordum ama ne zaman hamile oldugumu ögrendim o gün nasıl olduysa beynime bitti içmiyorum seni dedim ve o gün inanın bitti.bir daha agzıma bile almadım 1.5 aydırda içmiyorum.ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaaufff
canım insaallah bırakabilirsiniz.bu mereti seni bıraktım demessen bırakamıyorsun.bugun yarın derken devam ediyor beyne bıraktım demek gerekiyormuş.bırakacam demek gelecek zamana atıyormuş.arada bi kaçıyo :18: stres yapmaktansa onu içiyorum, napiim.bunun özürü olmaz ama dayanamıyorum.en kötü yanı da bütün zararlarını bilmen. ama bu da biticek başka yolu yok
arkadaşlar merhaba benimde sat 26 kasımdı adetim 9 gün gecikince test yaptım direk pozitif çıktı :) bugün 6 haftalık gözküyor ama ben daha doktora gitmedim işede yeni başladım hem kalp atışını duymak hem keseyi görmek için bi defa gideyim diye düşündüm...haftaya cumartesi gitsem karından bakılınca gözükür dimi...geçmi kalırım yoksa hemenmi gitseyim...
gönülcüm bu senin 2. gebeliğinmi bu sefer allah kucağına almayı nasip etsin cnmm
arkadaşlar merhaba benimde sat 26 kasımdı adetim 9 gün gecikince test yaptım direk pozitif çıktı :) bugün 6 haftalık gözküyor ama ben daha doktora gitmedim işede yeni başladım hem kalp atışını duymak hem keseyi görmek için bi defa gideyim diye düşündüm...haftaya cumartesi gitsem karından bakılınca gözükür dimi...geçmi kalırım yoksa hemenmi gitseyim...
turkuaz arkadaşım
biz seninle aynı gidiyoruz
fakettinmi bilmiyorum
ama doktorun hesabına göre
ben bugün 8+5 im
benim hesabıma göre 7+5 im
ben bu işi anlamadım gitti
ayrıca benim mide bulantım da 3-4 gün sürdü çok şiddetliydi
ama artık hiç yok çok şükür
iş yerinde çok zorlanmıştım çünkü
yanız düşünmüyo da değilim
acaba neden bulanmıyo diye
evt aynı gidiyoruz
sen satını baz al yinede
ya miden bulanmıyor diye korkma bence
ben geçen gün farklı bi doktora gittim bebeğimi merak ettiğimden ama herşey yolunda dedi doktor
ama bulantılarım eskisi gibi değil geçti bile sayılır sadece halsizlik ve hemen yorulma oluyor bende birde iş yapınca hemen belim ağrıyo....
ne yapıyorsak kendimize yapıp telaşlandırıyoruz kendimizi aslında rahat olmamız gerek ben artık kötü şeyler aklıma getirmemeye ve rahat olmaya bakıyorum sende öyle yap keyfini çıkart....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?