-----2010 KASIM hamişleri----

ben sakız çiğniyorum ii geliyor...
naneli olanar özellikle...

tabirine baksana
diyadin.net ten

kan rüyayı bozar derler...

sıkma canını!!!

Ay cok can sıkıcı Allah korusun..Aklımızın bı kosesınde hep yasadık ya bole bısey olurmu dıye ruyalarımıza gırıyor ıste...Allah ım bagıslasın onları bıze

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

keramos bayanseyma osgheme Gem TurkuazM gnl84 knmhtp zelicka _arzum_ mavibahar
maşallah

herkes geçmişi mi okuyor!!!

evt cnm bir rüyada kan görürsen o rüyayı ne iiye ne de kötüye yoramazsın! bir manası yoktur...
ben sakız çiğniyorum ii geliyor...
naneli olanar özellikle...

sakızım da yokki... siparişlerime sakız da mı eklesem?

Valla çatlak kremleri maşallah almış başını gitmiş , bende hala yağ kullanıyorum , henüz kreme geçmedim ama azcık daha beklim diyorum , nasıl para yetişcek onlara ...

Canım sabret az kaldı , 1-2 haftaya mide bulantıların geçicek . Benim baya azaldı , sabah çok yoğun oluyo , onun dışında azaldı , seninde en kısa zamanda geçer inşallah...

nasıl yorarsan öyle olumuş suya anlatacakmışsın rüyayı derler...birde kan görünce rüya bozulurmuş derler....hayırlara gitsin diyelim....

tabirine baksana
diyadin.net ten

kan rüyayı bozar derler...

sıkma canını!!!

ay hiç güzel anlamıda yok inşallah yorumun en sonudur ay içim karardı iyice
çocuk düşürmek
Bir kimse rüyasında bir erkek çocuk düşürdüğünü görse, tahsilini tamamlamaya çalıştığına ve muradına kavuşacağına delalettir. Bir kadının çocuk düşürdüğünü görmesi hayır değildir. Bir rivayete göre elinden malı gider, diğer bir rivayete göre de kocası ölür. Bazıları demişlerdir ki, bir kadının çocuk düşürdüğünü görmesi, zahmet ve meşakkatten kurtulmasına delalet eder.

yada en güzel yorum aklımızın bir köşesinde hep düşündüğümüz için öyle giriyor rüyamıza

canım gecmıs olsun buarada merak ettık bızde ...ben sadece yuzume nemlendırıcı aldım vichy 44 tl minijik bideee catlak kremı kullanmıcam ben

kızlar rüyalr bilinçaltından kaynaklanır
gaipten haber vermezler
bu bilimsel olarak böle ve ben de böle olduğuna imnanıyorum
kendi kafanda çok kurduysan
ki hepimiz düşünüyoruz zaman zaman
ya bişi olursa diye
bundan kaynaklı bu tarz rüyalr görüyoruz
sıkma canını
alllahın izniyle hiç bişi olmaz

canım hiç korkma , gebelikte bu tarz rüyalar çok görülürmüş , bebğin tekmelerini hisettikten sonra azalıomuş , bende geçenlerde bu tarz bişey görmüştüm o zamn araştırdım :))Allah ın izniyle hiçbişey olmaz bebişlerimize ... Yalnız bende ne zamn böle bi rüya görsem kalkıyorum ezan okunuyo , bak seninde öleymiş,hayırdır inşallah ....

bebekler sabah namazın kaldırıyor olmasın!

evet ya aslında nasıl uyuya kaldım biliyormusun ay ne güzel ezanda okunuyor kalkayım namazımı kılayım rüya olduğu için rükredeyim allah gerçeğini yaşatmasın diye ama nerdeee uyuya kalmışım şeytan işte

bu çatlama işi kişinin yapısıyla da ilgiliymiş
bazıları hiçbişey yapmasa da olmuyormuş.
benim arkadaşım aktardan talya markalı karışım bi yağ almış
hiç çatlağı yok

aman ne kullanıcağımı şaşırdım vallahi kızlar...

Canım süt hormonlarımız gelişiyor ya, göğüslerde aşırı hassasiyet var...

ayy aman yarebbim eşime diyorumki
göğüslerim çatladı karnım büyüyor sanki şekil aldı karnım
oda diyorki olucak okadar
diyorumki ay şimdi bebek çekicek çekicek sarkıcaklar diyorum
adamı bile güldürdüm hee

hahaha israillilerin yaptığı cinsiyet tahmininden hayır gelmez

canım öyle demeyin etme bulma dünyası
yarın bizde aynı durumda olcasss...

şimdi nasıl davranıyorsak ona göre ya mükafat alıcaz ya da Allah cezamızı verecek

ay cnmm etme bulma dünyasıı

evt ama

onların yaptıklarını eğer bende yaparsam

bende sevilmem eminim

4 evlat var 3 üne sen ver ver

eşimee sıra gelince

yokk

çocuğum olucak

dahaa

birşey yapıcaklarr

böyle aile

olunmaz olmazz

hak var bu dünyadaa

eden bulucak evt

allah okadar büyükki

herşeyi görüyor

kuru valla cnm sormaa ama millet 4.aydan sonra başlıyor
ben 2.5 da başladım amaa olmadı
kaşınıyorda şuann ahhhhhhh
haşur huşur kaşıyasım var yaaa

KIZLAR------oje merakı olanlar şu son moda olan sütlü
nescafe olan ojeden aldım az önce bakalım güzelmii

kullanan varmı bu renkten güzelmi sizce

bebekler sabah namazın kaldırıyor olmasın!

hamile kaldıktan sonra sabah ezanınla kalkar oldum namaz kılıp yatıyorum

ama bazen hiç duymuyorumm

bebeklermi uyandırıyor sahiden olabilir yaaa

allahın işi işteee

Anneler doğum sonrasını düşünüyor musunuz hiç????

Uykusuz geceler, lohusa krizleri, herkesin söylediği batacak ( özellikle kaynanam herşeye burnunu sokacak) aklıma geldi şimdi, bunlar en güzel zamanlarımız

simdi esim msn den yazdı..unuttum solemeyı dun gece erkek bebek vardı ruyamda ama ne tehlıkeler,depremler atlattık dedı :26:
ya benden cok hamıle psıkolojısı yasıyor adam ben hıııııc bebek gormedım daha ruyamda :44:

canım gecmıs olsun buarada merak ettık bızde ...ben sadece yuzume nemlendırıcı aldım vichy 44 tl minijik bideee catlak kremı kullanmıcam ben

Sağol canım , şimdi iiyim biraz daha ... Ben senelerdir sürekli avon kullanıyorum yüzüme ama vucüduma düzenli kullandığım bişey yoktu , bende 1 ay falan geçin diorum ondan sonra başlıcam inşallah çatlak kremlerine , gerçi çatlayacak olan çatlıymuş , hayırlısı bakalım....

şeytan da olmasa çamuru kime atcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…