bugün mide bulantısını yoğun yaşadım... biraz kesildi gibi ama halen bişi yiyemedim... halbuki bebeğimde bu kadar büyümüşken yemeliydim... biraz ağladıım kendimle kalınca şükür ki, geçti. şimdi eşmi bekliyorum. yiyecek bri şeyler getirmesi için... bayılmazsam
slm kızlar nasılsınız bu hafta giremedim nete iyidir umarım herkes.
bizde iyiyiz allaha şükür ama dün akşam çok kötü bir rüya gördüm
rüyamda tuvalatteyim bebeğimi düşürüyorum heryer kan ve klozetten ellerimle bebeğimi alıyorum küçücük daha tam gelişmemiş her yer kan nasıl ağlıyorum anlatamam ama sonra bir uyandım baktım ezan okunuyor kalktım allaha şükettim rüya olduğu için ama çok korkunçtu yaa
Ay cok can sıkıcı Allah korusun..Aklımızın bı kosesınde hep yasadık ya bole bısey olurmu dıye ruyalarımıza gırıyor ıste...Allah ım bagıslasın onları bızeslm kızlar nasılsınız bu hafta giremedim nete iyidir umarım herkes.
rüyamda tuvalatteyim bebeğimi düşürüyorum heryer kan ve klozetten ellerimle bebeğimi alıyorum küçücük daha tam gelişmemiş her yer kan nasıl ağlıyorum anlatamam ama sonra bir uyandım baktım ezan okunuyor kalktım allaha şükettim rüya olduğu için ama çok korkunçtu yaa
evt cnm bir rüyada kan görürsen o rüyayı ne iiye ne de kötüye yoramazsın! bir manası yoktur...slm kızlar nasılsınız bu hafta giremedim nete iyidir umarım herkes.
ben sakız çiğniyorum ii geliyor...
naneli olanar özellikle...
bende sımdı bebe yagı aldım bıde kullandıgım nemlendırıcı antı agıng dıye kullanma dıdı dr hanım nemlendırıcı aldım ..hamılelerın kullandıgı hersey pahalımı boyle yahu :44::44:
bugün mide bulantısını yoğun yaşadım... biraz kesildi gibi ama halen bişi yiyemedim... halbuki bebeğimde bu kadar büyümüşken yemeliydim... biraz ağladıım kendimle kalınca şükür ki, geçti. şimdi eşmi bekliyorum. yiyecek bri şeyler getirmesi için... bayılmazsam
tabirine baksana
diyadin.net ten
kan rüyayı bozar derler...
sıkma canını!!!
canım gecmıs olsun buarada merak ettık bızde ...ben sadece yuzume nemlendırıcı aldım vichy 44 tl minijik bideee catlak kremı kullanmıcam benValla çatlak kremleri maşallah almış başını gitmiş , bende hala yağ kullanıyorum , henüz kreme geçmedim ama azcık daha beklim diyorum , nasıl para yetişcek onlara ...
Canım sabret az kaldı , 1-2 haftaya mide bulantıların geçicek . Benim baya azaldı , sabah çok yoğun oluyo , onun dışında azaldı , seninde en kısa zamanda geçer inşallah...
mantıklıbebekler sabah namazın kaldırıyor olmasın!
bebekler sabah namazın kaldırıyor olmasın!
bu çatlama işi kişinin yapısıyla da ilgiliymiş
bazıları hiçbişey yapmasa da olmuyormuş.
benim arkadaşım aktardan talya markalı karışım bi yağ almış
hiç çatlağı yok
Canım süt hormonlarımız gelişiyor ya, göğüslerde aşırı hassasiyet var...
kızlar yenı bır cınsıyet tahmını buldum ısraıllı adamlar bulmus ıkılı testımızdekı sonuca gore cınsıyet tahmını ıkılı testlerımızın kagıdında free beta hcg dıye bır deger var o 50nın altındaysa erkek 50nın yukarısındaysa kızmıs tabı kadınlar klubundede var boyle bır topık tutanda var tutmayanda sız duydunuzmu boyle bır sey
canım öyle demeyin etme bulma dünyası
yarın bizde aynı durumda olcasss...
şimdi nasıl davranıyorsak ona göre ya mükafat alıcaz ya da Allah cezamızı verecek
eweettt
çatlayan çatlıyor
ben bile çatladım daha şimiden
göğüslerim bel bölgem
ki her sabah akşam
bebe yağı ,acı badem kremi sürüyodum
şimdi i arkadaşım vazelin dedi
ona geçtim
daha rahatım
en azından kaşıntım dindi
bu tamamen ten yapıısyla ilgili arkadaşlar
eğer cildiniz kuruysa çatlamak kaçınılmaz
bebekler sabah namazın kaldırıyor olmasın!
canım gecmıs olsun buarada merak ettık bızde ...ben sadece yuzume nemlendırıcı aldım vichy 44 tl minijik bideee catlak kremı kullanmıcam ben
evet ya aslında nasıl uyuya kaldım biliyormusun ay ne güzel ezanda okunuyor kalkayım namazımı kılayım rüya olduğu için rükredeyim allah gerçeğini yaşatmasın diye ama nerdeee uyuya kalmışım şeytan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?