amin amin cnmcım sağoll
öyle valla dayandık işte cnm nasıl oldu bende bilmem
ben kendimi sabırsız zannederdim ama meğer ne sabır varmış bende hee:80:
kocaman bir 10 gün var önümde sabretmem gereken
canım bende 7 sinde gidicem benim 2. gidişim olcak....benim ki belli ama hayırlı haberlerle döneriz inş....:)))
amın hepımız gorelım o gunlerı ınsallahnaz gem sızlerı tebrık edıyorum allah gönlünüze göre vermiş maşallah bebişlerinizi kucagınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah.
canım bızım su cınsıyet tahmınlerımızı yazmamıssın benım tahmınım tutmadı kız dıyordum ama erkekmıs bakalım kac kısının tutacak tahmını
aa bu sefer sen benden önce gitcenbenim 12sinde
gülperisi togieylül gem saolun kızlaaar:)
gemcim seninkide hayırlı uğurlu olsun oğlanlar çoğaldı walaa.))
kızlar dr bana demir için şurup ve vitamin verdi
sizlerde başladınızmı
canım 1 ay içinde 2 kere gidicekmişim.......bi paralı bi parasız....
15 günü geçirirsen paralı oluyor hahahahaaaaaa o yüzden erken gidiyorum.....
ewet cnm aynı gün örendik bn 15 gün snr gene gidicem 3lü test için 2li yapılmadı çnkü bana..saol kusum aynı gun ogrenmıs olduk ..sevıncını tahmın edebılıyorum
ıyı bak kızlarımıza
3 ayda 1 kilomuuu:96: bn 3 ayda 5 kilo aldım walaa yuwarlancam yakında hiçda ağlamam bbişlerim bi doğsun nasılsa weririm gerii:)ya ben progestanla elevıt ıcıyorum ..sısırıcekmı bunlar acaba benı cok merak edıom..
3 ayda 1 kılo almıs bırı olarak ılac yuzunden sısırsem aglarım sanırm
saol cnmm aminn hepimiz işlhh:)naz tebrik ederim hayırlısyla kucagını alıp sevdigin günleride görürsün insallah saglıkla gelsin bebeklerin
ya ben progestanla elevıt ıcıyorum ..sısırıcekmı bunlar acaba benı cok merak edıom..
ya ben progestanla elevıt ıcıyorum ..sısırıcekmı bunlar acaba benı cok merak edıom..
ben kendim dedim doktoruma elevit içeyim mi pek ilaç yanlısı değil benimki ahahahaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?