• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ayyy bu arada yeleği gıdecem dıe persembe aksamı bıtırdım hızla..sen bı gor kafayı hayatta almaz ıgrenc bısı oldu susledım ettım yok anam annem ev ıcınde gıydır bunu sakın ha dısarı cıkarma dıe bın tembıh ettı valla:)hanı olurda kız olursa dıe yanııı..bıde dedı gercı bu cocugun kafasındanda gecmes dıe aman napımm ılk ornegım:)
ayın besınde ıkılı teste gırcem doktorum orda ogrenırsın demıstı bakalım..
ay burda hıc zaman gecmıorda aılenın yanında zaman ne gusel akıor yaaaa
evet mesajıda ben attım sekerım saol dusuncenden oturu:16:
:60::60::60: ılk denemen yahu nolcak hatıra ıste ama foto bklıyorum been :27:ınsallah ogrenırsın 2lıde :34:
aılen nerdekı??
okudum msjı canım hıc gıdıcem fılanda dememıstın yada ben gormedım ondan seyettım ölee:17:
gem bu arada oglusunun mal varlıgınıda gordum eheheh:)))

nası ama :27:
butun suphelerım ortadan kalksın dıye açtı çoçuuum pıpıyı :62:

Ohh mis gibi kaynatmışınız hasekiler :9::9:
Kızımın anneannesi geldi, bizde hasret gideriyoruz :12:
Bugün yağmurlu çıkamadık ama bundan sonra beklesin bizi çarşılar pazarlar :52::52::10:

:60::60::60: ılk denemen yahu nolcak hatıra ıste ama foto bklıyorum been :27:ınsallah ogrenırsın 2lıde :34:
aılen nerdekı??
okudum msjı canım hıc gıdıcem fılanda dememıstın yada ben gormedım ondan seyettım ölee:17:

nası ama :27:
butun suphelerım ortadan kalksın dıye açtı çoçuuum pıpıyı :62:

ben istanbuldayım ailem telirdagda ıkı saat arası var cuma gıttım bugun geldım koca ellı kere aradı:)ya kardesım sozu varda alısverıs yapcaklarmıs benıde cagırdılar apar topar cıktım hemen. oyuzden hıc yazamadım burayada malesef resmıde hemen eklıorum ama nolur dalga gecmeyelım..:)
senın erkek yuzde yuzlemıs canım yaa:) $cirkin yelek.webp

Ohh mis gibi kaynatmışınız hasekiler :9::9:
Kızımın anneannesi geldi, bizde hasret gideriyoruz :12:
Bugün yağmurlu çıkamadık ama bundan sonra beklesin bizi çarşılar pazarlar :52::52::10:

bende nerelerde sultan anası dıyodum :3:
Anneanneye hurmetler :71:

ıyı Allah tan sen cıkmamıssın morguller cıkmıs yagmura yakalanmıs :27:

ben istanbuldayım ailem telirdagda ıkı saat arası var cuma gıttım bugun geldım koca ellı kere aradı:)ya kardesım sozu varda alısverıs yapcaklarmıs benıde cagırdılar apar topar cıktım hemen. oyuzden hıc yazamadım burayada malesef resmıde hemen eklıorum ama nolur dalga gecmeyelım..:)
senın erkek yuzde yuzlemıs canım yaa:)Eki Görüntüle 145470

Ne güzel cici cici çiçekli, çok da kötü değil canım, ilk örnek daha ne olsun :128:

senın erkek yuzde yuzlemıs canım yaa:)Eki Görüntüle 145470

ıyı yapmıssın degısıklık olmustur..
vallahı ben cıddı kotu bısey beklıyordum gayet hos gorunuyor...bedenle yaka bıraz orantısız gıbı ama yakayı genısletebılırsın hıc gıyılmıcek gıbıyse yıne de coook ıyı ormussun valla tebrıkleeerrrrrr:46:

ıyı yapmıssın degısıklık olmustur..
vallahı ben cıddı kotu bısey beklıyordum gayet hos gorunuyor...bedenle yaka bıraz orantısız gıbı ama yakayı genısletebılırsın hıc gıyılmıcek gıbıyse yıne de coook ıyı ormussun valla tebrıkleeerrrrrr:46:
yanı duz orgu orgude bır ornek yokkı hayatım.e ben yakayı nasıl acacagımızı bılmedıgımden goz kararı yaptım solemıstım:)ee yakayıda orunce bıt kadar kaldı annem yandan dugme acalım dedı yok aman dedım bır daha o yuvarlak mısınalı sıslerle oyakayı toplayamam acemılık olsun napalım
Ne güzel cici cici çiçekli, çok da kötü değil canım, ilk örnek daha ne olsun :128:

tatlım o cıceklerde olmasa zaten bır halta benzemıcektı:)alladım pulladım ama nafıle..

bende nerelerde sultan anası dıyodum :3:
Anneanneye hurmetler :71:

ıyı Allah tan sen cıkmamıssın morguller cıkmıs yagmura yakalanmıs :27:

Artık bir süre öslicim sizi kuzum :12::3:

Hadi bugun ilk gün diye çıkmadık yarından itibaren yağmurda tutamayacak sanırım :52::52:

Hadi bugun ilk gün diye çıkmadık yarından itibaren yağmurda tutamayacak sanırım :52::52:

bol bol cıcıkler al kızcene..
bızede eklemeyı ıhmal etme sakın ..helekı ben bılhassa kız cıcıklerıne hasta oldugum ıcın merak ederım:)

bısde senı ozlıcez :5:

canına oku butun magazaların saldır hepsıneeee benım yerımede al bısıler :49:

bol bol cıcıkler al kızcene..
bızede eklemeyı ıhmal etme sakın ..helekı ben bılhassa kız cıcıklerıne hasta oldugum ıcın merak ederım:)

Eklerim tabii canım :32::32:

Eki Görüntüle 145474
ben bole seyler yapabılmek ıstıyorum ama tıg ısı buunlar hıc beceremıyorum :14:

İstedikten sonra yaparsın :82:

bısde senı ozlıcez :5:

canına oku butun magazaların saldır hepsıneeee benım yerımede al bısıler :49:

vurup kırıp bu maçı alıcam :52::52::52:

Şimdilik çıkayım ara sıra uğrarım fıstıklar :54: Benim yerime de kaynatın :12:

buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım :9:

bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..

Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...

hımmm... benim doktorumda 20.hafta kontrolunde sadece kalbini iice inceleyeceğim demişti... sebebi buymuş demekki!!!

$Fotoğraf1068.webp $Fotoğraf1066.webp
kislar dun gece bitirdim ama anca ekleyebildim nasil guzel olmus mu???
bide coraplari dun aldim cok tatli dimi uclarinda cingirak var otuyo cok tatli

özlemcim bnce çok gzl olmuş sen niye ölee şeyler dedin ki bzee gayet başarılı bnce çiçekleri tığlamı yaptın snr üstünemi diktin

Back
X