• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

zeynep, sağlık ocağında bana 20. haftada ilk doz , yaptırdıktan 1 ay sonra da 2. doz dediler.
dünde sağlık ocağından aradılar,nasıl gidiyor diye sordular. tansiyonumu, varis ödem olup olmadığımı varsa bi şikayet uğramamı söylediler. Fırsatını bulduğunda kayıt yaptırırsan onlar düzenli olarak arayacaklardır.İlgileniyorlar sağ olsunlar.

kızlar bebek arabalarına baktınızmı hıc, bız haftasonu gezdık bıraz esımle concorde neo cok hosumuza gıttı ama bıraz tuzlu fıyatı ama hersey cocugumuz ıcın

concorde neo nun bıcok cesıtı var hangısıne baktın canım ..gercı hepsı pahalı onun 2.500 tl vardı ben baktıgımda

sende haklısın be canım senın ısınde zor :5:

kızınla oyalanıyorsundur sende

kıslarrrrr
hem hava kötü diyorsunuz - sıkılıyoruz diyorsunuz
hemde topikte lak lak yapmıyorsunuz
aaaaa!!!:53: neden???:44:

ben tayinciyim... park beşik alcam işallah bundan soraki evimde bebeme oda yaparım.
hem acıcık büyümüş olur - bebeksi mobilyalar almam

kıslarr "kağıt vs" diye bi hobi dergisi var... internet sitesi de var.
bebelerine el işi bişiler yapmak isteyen annelere duyurulur.

ben bebeme kendi ellerimle fotoğraf çerçeveleri yapmayı planlıyorum mesela!!!:69:

kıslarrrrr

ben tayinciyim... park beşik alcam işallah bundan soraki evimde bebeme oda yaparım.

ben bebeme kendi ellerimle fotoğraf çerçeveleri yapmayı planlıyorum mesela!!!:69:
cunku laklak yapcak kımse yoktu bugunnnn herkeşler gezıyo sanırım :95:

ebebekte baktım ben 4 aya kadar ust kısmı kullanırsınız dedı gecen gun bı topıcte bayan yazmıs 8 aylıkmıs bebegı hala ustu kullanıyoruz dıye ...ben her sekılde alıcam hıc uzerıne konusmaya bıle gerenk yok cok basarılı bı ıcat bence :49:

sen yun ormuyomusun :26:

kızlar yaa bu sitede anneler bebeklerine oda hazırlamıyormu

resmini çekip topik açan yokmu acabaa

aradım ama bulamadım bulan varmı

bakmak istiyorum nasıl oda takımları alıp çocuk odalarını dizayn etmişler diyee

:59:

kıslarrrrr

ya şöyle anlatımlı bir site bulsamda bende bebekime kapı süsü hazırlamak istiyorum bilen varmı

güzel site anlatımıyla beraber:((((

Back
X