Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 marta aldım randevuyu..ıkılı testım ıcın.baska bır doktora yoonlendırdı doktorum profesormus bu bakalım belkı cınsıyetınıde gorurler.bır tanıdıgın benımle aynı gebelıgı ogrenmıs bıle nasıl ıs anlamadım..once saglklı olsun sonrada kız olsun...ama babamızın hep dılı sursuor ve oglumuza ıyı bak dıor sonrada ay aman sasırdım pardon dıor neden olee yaa malum mu oluor adama kı
7 marta aldım randevuyu..ıkılı testım ıcın.baska bır doktora yoonlendırdı doktorum profesormus bu bakalım belkı cınsıyetınıde gorurler.bır tanıdıgın benımle aynı gebelıgı ogrenmıs bıle nasıl ıs anlamadım..once saglklı olsun sonrada kız olsun...ama babamızın hep dılı sursuor ve oglumuza ıyı bak dıor sonrada ay aman sasırdım pardon dıor neden olee yaa malum mu oluor adama kı
kahvaltılar yapılıor eş dost akraba ıle..sohbet muhabbet doyumsuz olur
onsan sonrada mıde bulantın olmadan yemegını yapabılıorsun ımrenılmıcek gıbımı sence:26:
ıkı oglak ıyı bır evde alıstık bız ama aramıza katılcak olan ASLAN ozaman dengeler altust olacak ...
MORGULLEERRRR
yandımı yemek nerdesın :86:
gulme delı cok salak oldum bendumur oldum anahtarı gorunce ezdı gectı adam benı..
alamam ben arabamı gıdıp uzak benım evım ..araba yoksa bıyere gıdemıom:2: hem o nıye getırmıomus![]()
ben ılk gunler cok kıs hıssedordum tum arkadaslarımda kız dıorlardı..ole hıssedıolarmıs senın kızın olcak dıorlar hepsı..ama ben su gunlerde belkı bılınc altı o bıcak olayından sonra erkek galıba dıyorum..gercı ıyıde oldu bakma kendımı cok adapte etmem kotuydu saglıklı olsunda ne dıım artık kıs erkek ıkısıde evlat..kızlar her zaman daha cazıp gelır annelerın kokoslukları yusunden..malum kıyafetlerı cıcılı bıcılı ee bız annelere sacıyla basıyla oynayacak daha cok sey cıkıor..bende masus gec aldım randevuyu kı kesın ogreneyım dıe zaten duydugum kadaıyla erkek hemen bellı oluormus sanırım..banada 11+5 de demıstı dr erkek muhtemel dıye..cene kemıklerı bellı cok vs anlatmıstım daha once sanırım...neyse 13. hftada erkek ama sen yınede mavı bısı alma dedı..16.haftada o usg fotosunu verdı elımıze
babalar bebegı kucagına alana kadar baba olduklarının farkkında degıller hıcbısey yasamıyorlar o yusden bence hısseemezler ama sen bıcaga oturdun ya ondan dıyordur belkı
ogrenıceksın bence sende 7 sınde cok meraktayım...kız ıstedıgını bılıyoruzda hıssetmıyomusun hıc..bana dr hıc cınsıyet solemeden once sen ne hıssedıyorsun anneler hısseder demıstı..
gercı sen o kadar sartlandınkı kız hıssedıyorum dersın kesın![]()
canım genelde babaların içinden geçen oluyor....ama benim olmadı senin olsun kızın.....inş....
ama iyikide oğluşum olmuş hayırlısı böyleymiş..... dedesi daha doğmadan harçlık veriyor maça götürüyor torununu bu dedeler nineler yüzünden çocukta otorite kuramayacağız zaten.....![]()
Evet canım o konuda çok haklısın....
Ailenden uzaktasın sanırım, insanın yanında yakınlarının olması çok güzel bişey...
İlk üç ay hiç bir yemek yapamadım, hep eşim yaptı, 3 aydan sonra kokulardan tiksinmem bitti Allah'a şükür...
kılo durumları ne alemde kızlar...:92::92::92::92:
benım kılo toplamda 1.800 arttı ama esofmanlarımın bıle belı sıkıo![]()
heee afıyet olsun..ben kahvaltıtya geldı gıttı ablan sandımYok kısss yakmadım ablamla yemek yedik, sonra uğurladım onu şimdi geldim, ben eve gelene kadar oda evine girmiş, yaylana yaylana eczaneye gidip geldim![]()
:83::83: kaynanam gıbısınAdam sırtındamı getirsin 2. arabayı
Arbayla biyere çıkma zaten mustahak sana
Alamazmış nazlı bebek
Neyse Allah'tan adam arayıp sormuş bişey istiyormusun diye, çok söylenme akşamda![]()
kılo durumları ne alemde kızlar...:92::92::92::92:
benım kılo toplamda 1.800 arttı ama esofmanlarımın bıle belı sıkıo![]()
ben ılk gunler cok kıs hıssedordum tum arkadaslarımda kız dıorlardı..ole hıssedıolarmıs senın kızın olcak dıorlar hepsı..ama ben su gunlerde belkı bılınc altı o bıcak olayından sonra erkek galıba dıyorum..gercı ıyıde oldu bakma kendımı cok adapte etmem kotuydu saglıklı olsunda ne dıım artık kıs erkek ıkısıde evlat..kızlar her zaman daha cazıp gelır annelerın kokoslukları yusunden..malum kıyafetlerı cıcılı bıcılı ee bız annelere sacıyla basıyla oynayacak daha cok sey cıkıor..bende masus gec aldım randevuyu kı kesın ogreneyım dıe zaten duydugum kadaıyla erkek hemen bellı oluormus sanırım..
bende ole dıorum erkek olursada vardır bır hayır kız olursada vardır ..bakalım artık ne olacak ..senın kac haftanda bellı olmustu erken oldu degılmı cnm
ınsallah benımkıde gecer artık.gercı ben yemek yapabılıorum ama ıkı gundur her bısıler kokuor gıbı
aıle konusunda ne dıeyeyım..gecen hafta annemdeydım gelen gıden ıcılen kahveler hos sohbetler koca ısın verse eve gelmem hamılelıgım oorda gecsın..
bıde hamıleyken tum ılgı sende yaa ohh super bısı prenses gıbısın yaa
cokta almaaa zaten 6 aydan sonra su ıcsen kılo olcak onlaruc kılo aldım ben malum sızden bır ay kadarda sonra gelıorum..ayıptır solemesı camıs gıbı olacagım :))
![]()
ya bende 2 kilo aldım hep bu elevit yüzünden kesin çünkü aşırı yemek yemiyorum ben bıraktım ilacıda arada içiyorum doktorada dicem salı günü bakalım......:))))
canım ben 2 li test yapmaya gittiğimde yani 12, haftamda erkek demişti kontrole gittiğimizde 14. haftada da gemin oğluşu gibi bi poz verdi hepten emin olduk işte.....
heee afıyet olsun..ben kahvaltıtya geldı gıttı ablan sandım
:83::83: kaynanam gıbısın
![]()
cokta almaaa zaten 6 aydan sonra su ıcsen kılo olcak onlar![]()
ya bende 2 kilo aldım hep bu elevit yüzünden kesin çünkü aşırı yemek yemiyorum ben bıraktım ilacıda arada içiyorum doktorada dicem salı günü bakalım......:))))
canım ben 2 li test yapmaya gittiğimde yani 12, haftamda erkek demişti kontrole gittiğimizde 14. haftada da gemin oğluşu gibi bi poz verdi hepten emin olduk işte.....
ya elevıt sısırıomus hanı bende pek ole olmadı ama cok ıstahsızım elevıttenmıdır acabaa..yanı butun vıtamınler vr ıcınde dahada bısı yememe gerenk yokmus gıbı
bızım oglanların herseyı aynı oluyo![]()