• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

teşekkür edeim arkadaşlar... limon yiyorum... ıhlamur içiyorum... vücut kırgınlığı olmasa burun tıkanıklığı akıntı falan vızzz gelir de...

geçmiş oslun canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende yeni yeni attım üzerimden çok şükür allah senide kurtarsın beni en çok mahveden burun tıkanıklığı ve başağrısı olmuştu.....allah göstermesin bi daha.....

geçmiş oslun canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende yeni yeni attım üzerimden çok şükür allah senide kurtarsın beni en çok mahveden burun tıkanıklığı ve başağrısı olmuştu.....allah göstermesin bi daha.....

gece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.

Günaydınnn Günaydınnnn Günaydınnnn Herkese Sağlıklı,Mutlu, Huzurlu, Güzel sürprizlerle dolu bi gün diliyorum :) bütün bebekler bugün annişlerini tepik tepik tepiklesinnn :))))

Biz bugün 13+3 olduk daha cinsiyetini bilmiyoruz :) ( siz hangi haftada öğrenmiştiniz?)
Birde 2'li testin rsikli çıkışından sonra moralimizi düzeltmek için örgülere başlıcazz örnekleri paylaşcaz inş :)
Tüm Güzel Anne adaylarından da sağlığımız için dua bekliyoruzz herkese mujuk mujuk mujuk mujukkk
:49:
:emir_bebek:
:nazar:
canım gecmıs olsun sımdıden..kotu dusunmek yok burda hep ıyı dusunuyorus kı ıyı olsunn..dıger yazında yazmıssın amnıyosentes dıe benım foktorum ıkılıde ıyı cıkınca dıgerlerıne gerek kalmıor demıstı..senın ıkılı taramanda mı sorun vardı?bende haftaya yaptıracagımda merak ettım..
kızlar bişi sorcam
burda dut yünden biri battaniye yapıyodu sanırım gem yanlış hatırlamıyorsam
ay ne kadar zor o yaaa
bi de kaç ilmketen başlanmış bilen varmı
ben 100 le başladım
küçük mü olur karar veremiyorummm
normal bebek battanıyelerı 80 ılmekle 100 den baslanıormus ancak o ıpı bılmıorum gem soler sana daha uyanmamıs belkıde:))
Çok geçmiş olsun knmhtp ... Limon dilimleyip üzerine biraz tuz ekip yersen burun akıntın ve halsizliğin çabuk tedavi olur bide kaynamış kekik derler de denemedim...
kekık fılan yasakmıs kesınlıkle bende oldum yaaa sadece portakal lımon ve bıtkı olarak ıhlamur bunun harıcınde herhangı bır bıtkı cayı yasak kesınlıkle dıkkat etmek gerekıor
teşekkür edeim arkadaşlar... limon yiyorum... ıhlamur içiyorum... vücut kırgınlığı olmasa burun tıkanıklığı akıntı falan vızzz gelir de...

mehtapcım gecmkıs olsun canım hamılelıkte cok zor Allah yardımcın olsun bol bol lımon suyu ıc ve kıvı ye bır adet kıvı bır kılo portakalın vıtamınıne sahıpmıs.c vıtamını cok alman lasım canım

gece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.

canım eczanelerde satılan acıcılar var okyanus suyuymus tuzlu o serbest gebelıkte.ancak kendınde tuzlu su cekebılırsın burnuna oda cok etkılı oluor..

canım eczanelerde satılan acıcılar var okyanus suyuymus tuzlu o serbest gebelıkte.ancak kendınde tuzlu su cekebılırsın burnuna oda cok etkılı oluor..

bu fısfıslı her zaman yazılan spreyi mi diyorsun?

arkadaşlar battaniye örenler kaç numara şişle örüyorsunuz ya kalın şişle örüyorsunuzdur herhalde.

bu fısfıslı her zaman yazılan spreyi mi diyorsun?

arkadaşlar battaniye örenler kaç numara şişle örüyorsunuz ya kalın şişle örüyorsunuzdur herhalde.

evet canım onları dıorum..acıor onlar sık sık tekrar edebılırsın.
ya tatlım sısın yumagına gore karar vereceksın.zaten cogu yumagın etıketınde kac numara sıs ıle kullanacagın yazıor.sen hangı modelı oreceksın bızımlede paylasırmısın

evet canım onları dıorum..acıor onlar sık sık tekrar edebılırsın.
ya tatlım sısın yumagına gore karar vereceksın.zaten cogu yumagın etıketınde kac numara sıs ıle kullanacagın yazıor.sen hangı modelı oreceksın bızımlede paylasırmısın

modele karar vermedim bir de ben örgüde öyle çok uzman değilim. delikli delikli bir model bulamazsam baklava dilimi şeklinde bir model örüp kenarlarına kurdela geçirebilirim diyorum. daha önce foto eklemedim becerebilirsem ekleyim. baklava dilimi dediğim battaniyeye ama gönlüm delikli bir modelden yana.

kanuni sultan süleymanın kızının adı Mihrimah (mihrü mah) mıs.ben yenı ogrendım.anlamı cok hosuma gıttı gunes ve ay:))farklı bısıler dusunenlereee

modele karar vermedim bir de ben örgüde öyle çok uzman değilim. delikli delikli bir model bulamazsam baklava dilimi şeklinde bir model örüp kenarlarına kurdela geçirebilirim diyorum. daha önce foto eklemedim becerebilirsem ekleyim. baklava dilimi dediğim battaniyeye ama gönlüm delikli bir modelden yana.

bende cok nıyetledım bende orgude cok kabılıyetlı dıılım onu barı becerırım dıordum ancak kendıme gore kolay model bulamadım:)
google bebek battaniye modellerı yazıp gorsellerde ararsan bır dolu model cıkıor tatlım..ona gorede yumagını alırsın sıste yumakta yazar

$battaniye 1.webp $battaniye 1.webp
ekleyemedim sanırım denedim ama.

selam kızlaaaarrrrr... topiği yeni gördüm. ben de katıldım aranıza. ben de kasım hamişlerindenim :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız. :emir_bebek:

olmus olmus eklemıssınnn:65:
hmmm rengıde cok hos ama o aralardakı motıflerı bılıomusun:)

anlatımında şöyle diyor. 10 düz 10 ters şeklinde 10 sıra örün. sonra terslerin üstüne düz düzlerin üstüne ters gelecek şekilde 10 düz 10 ters 10 sıra örün bu şekilde gitsin diyor. kenarlarda kare kare delikler bırakırsam kurdela için olur diyorum. zaten daha araştırma aşamasındayım kolay şeyler arıyorum. yeleğimi bitirdim. aslında onunda fotoğrafını eklemek istiyorum makinemi bir şarj edip fotosunu çekip ekleyeceğim inşallah. onun modelinden de battaniye güzel olur gibi geliyor da bir şey öğrenip hepsini ondan örmek istemiyorum.

selam kızlaaaarrrrr... topiği yeni gördüm. ben de katıldım aranıza. ben de kasım hamişlerindenim :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız. :emir_bebek:

hoşgeldin aramıza canım... ne kadarlık bebeğin :)) senin çizelge de başka bir beklenti var sanırım.

Back
X