• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

:) eN son ben doğurcam galiba :) 30-31 ağustos :) ooo siz bebişlerinizle uğraşıp bize bakmıcaksınız bile biz saysak nolur ki :)

hahahahha:60:

Sabah sabah kimse yok ya ohhh meydanı boş buldum bütün geçmişi okudum kızlar :) Bayan şeyma listeyi bi yenilesek artık :) mesela ben ve oğluşum yokuz :) ozech yok :) selina yok :)

listeye eklenmek isteyen varmı diye soramam ki dk başı cnm

eklenmek isteyen yazsın diyorum isteyen yazıyo istemeyenide zorla listeye ekleyemem ki

çoğu arkadaşta ekletti kendini şimdi topikte yoklar bile bakarsan görüceksin

ben uğraştığımla kalmak istemem sonuçtaa

uğraşıyorum o listeylee

hahahahha:60:

listeye eklenmek isteyen varmı diye soramam ki dk başı cnm

eklenmek isteyen yazsın diyorum isteyen yazıyo istemeyenide zorla listeye ekleyemem ki

çoğu arkadaşta ekletti kendini şimdi topikte yoklar bile bakarsan görüceksin

ben uğraştığımla kalmak istemem sonuçtaa

uğraşıyorum o listeylee

Annneee tırsttıımmmm :) şeyma bugün gerginmisin sen :)) tmm tmm bişi dmedim ya :D valla geri aldım sözümü :) inceden nasılda azarlamış beni :D sadece bi temenniydi ama vala vazcaydım :D huheuhea :D

Annneee tırsttıımmmm :) şeyma bugün gerginmisin sen :)) tmm tmm bişi dmedim ya :D valla geri aldım sözümü :) inceden nasılda azarlamış beni :D sadece bi temenniydi ama vala vazcaydım :D huheuhea :D

AY ama doğru söylüyorum :40:

bak listeye kendini ekletenler çekmiş gitmiş topikten :41:
:55:

ben uğraştığımla kalıyorum o listeyle anladınmı cnm

bana ekle demeyenlerle uğraşmam :27:

:9::9::9::9::9::9: şeyma kızdııı

karıştırma kıs ortalığıı :82:

PUR-*-

evt CNm tam kesinleşince doğum tarihleri her gelen selamından önce

artık şafağını yazıcak son bir ay kala

geri sayım yapıcağızz

selam 30 diye başlıyıp selam 1 diyip doğuma gidiceğiz:18:

allahın izniyle prenseslerimizi prenslerimizi alıcağız kucağımıza

allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahh :69:

Aminn :69::69::16:

Kızlar yarın fetal anomali taramam var..Öğleden sonra gideceğim, bebeğin iç organlarını kemiklerini tam ölçüm yapacaklar, 24 gün sonra oğluşumu görcem çok özledim zaten :) Ama tekmeleriyle sürekli ben burdayım diyor. Geçen gün bi tekme attı karnımı açıp baktığımda ayağı yada eliydi derinin üstünde öylece duruyorduuu :))) Çok hoş bir duyguuuu

Site fransizca videodakilerde fransiz. doğum videosu bu

Burda kadinlar hep 32-35 yas civari çocuk yapiyorlarmış

çok kolay doğum yaptı kadın ne mutlu ya bebişide aldı hemen kucağına çok tatlı maş. yaa:nazar:

Tiklayin-izleyin

ayy cok duygulndim bizde o guznleri gorebilcekmiyiz:26::2:
ama hakikatten iki kere ikindi bebek cikti ne guzel keske bizimdee oyle olsA:89:

slm kızlar nasılsınız ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladım:59: artık benim haftamda olupta hissetmeyen varmı özellikle erkek anneleri

fazlasıyla iyiyiz sesimiz soluğumuz çıkmıyor. dün akşam itibariyle amcamın kızı doğum yaptı 3 kg ağırlığında bir kızımız oldu sağlıklı maaşallah bu arada kuzenim epidural normal doğum yaptı çok memnun kalmış fazla ağrı hissetmedim yarım 1 saat sürmüş doğumu ama 1 gün aönceden doğum nişanı gelmiş ve sancıları da başlamışmış.

Back
X