hadi ya kıyamaaam yazık bak seni düşünüyo ne gzl...
e niye sarı olmuş kii bnde öle yıkıyoom?
hihiih içine kaçan minik bir sarı çorap yüzünden derecede yüksek oluncaa :) bu arada ben hep 60 da yıkarım azıcık ozon ilavesi ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya kıyamaaam yazık bak seni düşünüyo ne gzl...
e niye sarı olmuş kii bnde öle yıkıyoom?
:) eN son ben doğurcam galiba :) 30-31 ağustos :) ooo siz bebişlerinizle uğraşıp bize bakmıcaksınız bile biz saysak nolur ki :)
Sabah sabah kimse yok ya ohhh meydanı boş buldum bütün geçmişi okudum kızlar :) Bayan şeyma listeyi bi yenilesek artık :) mesela ben ve oğluşum yokuz :) ozech yok :) selina yok :)
hahahahha
listeye eklenmek isteyen varmı diye soramam ki dk başı cnm
eklenmek isteyen yazsın diyorum isteyen yazıyo istemeyenide zorla listeye ekleyemem ki
çoğu arkadaşta ekletti kendini şimdi topikte yoklar bile bakarsan görüceksin
ben uğraştığımla kalmak istemem sonuçtaa
uğraşıyorum o listeylee
Annneee tırsttıımmmm :) şeyma bugün gerginmisin sen :)) tmm tmm bişi dmedim yavalla geri aldım sözümü :) inceden nasılda azarlamış beni
sadece bi temenniydi ama vala vazcaydım
huheuhea
![]()
şeyma kızdııı
neyseee....Hem nasıl hem nasılaramızda uzak yolların olduğunu bilmeme rağmen tırstım
ama cık bida bişi demicem
:90::90::90::90::90::90:
Annneee tırsttıımmmm :) şeyma bugün gerginmisin sen :)) tmm tmm bişi dmedim yavalla geri aldım sözümü :) inceden nasılda azarlamış beni
sadece bi temenniydi ama vala vazcaydım
huheuhea
![]()
şeyma kızdııı
AminnPUR-*-
evt CNm tam kesinleşince doğum tarihleri her gelen selamından önce
artık şafağını yazıcak son bir ay kala
geri sayım yapıcağızz
selam 30 diye başlıyıp selam 1 diyip doğuma gidiceğiz:18:
allahın izniyle prenseslerimizi prenslerimizi alıcağız kucağımıza
allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
AY ama doğru söylüyorum
bak listeye kendini ekletenler çekmiş gitmiş topikten
ben uğraştığımla kalıyorum o listeyle anladınmı cnm
bana ekle demeyenlerle uğraşmam
karıştırma kıs ortalığıı :82:
bnde hala hissetmedm cnm korkma daha erken:)slm kızlar nasılsınız ben hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımartık benim haftamda olupta hissetmeyen varmı özellikle erkek anneleri
bnde hala hissetmedm cnm korkma daha erken:)
iyyiz bz cnm yrn kontrol war :)) sz nasılsınızzbu arada sen nasılsın bakalım bebişlerimiz nasıl kaç gündür girmiyordum.