• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yaa arkideşler bide bu cocopopslar varya ben ondan hemen hemen hergün bir tabak yiyorum araöğün gibi yapıyorum sonuçta mısır gevreği zararı yoktur değilmi :49:

yaa arkideşler bide bu cocopopslar varya ben ondan hemen hemen hergün bir tabak yiyorum araöğün gibi yapıyorum sonuçta mısır gevreği zararı yoktur değilmi :49:

sanmiyorum ara ogun icin guzel bence hatta bende aldim artik karnim siksik acikiyo ne yicegimi sasiiriyorum bi ogunu oyle geceririm diyye dusunuyorum

bende yarim yagli sut iciyorum gunde 3 buyuk bardak yumurta meyve hersey yiyorum ama et urunlerinden cok tiksindim benim doktorumda kendini cok sartaldirma cesitli beslenmeye calis demisti

burda o kaadar guzel bi hava varki hemen degerlendirdim 45dk falan yurudum ama ben artik cabuk yorulmaya basladim sizdede oluyormu

sanmiyorum ara ogun icin guzel bence hatta bende aldim artik karnim siksik acikiyo ne yicegimi sasiiriyorum bi ogunu oyle geceririm diyye dusunuyorum

bende yarim yagli sut iciyorum gunde 3 buyuk bardak yumurta meyve hersey yiyorum ama et urunlerinden cok tiksindim benim doktorumda kendini cok sartaldirma cesitli beslenmeye calis demisti

bende sucuk ve sosisde birde patates dr söyledm oda patatesi yemene gerek yok o karbonhidrat zaten dedi öyle deyince için rahatla diğer herşeyi yiyorum

şuan bende herhangi bir yorulma yok fakat ben acayip çok uyuyorum bazen sabahları erken kalkmak zorunda oluyorum öuykumu alamıyorum akşam koltukda uyuya kalıyorum :68::68:

herkese günaydın,

togi, oğluşun hayırlı uğurlu olsun maşallah :nazar:

özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.

seyma,güle güle giy hamiş cicileri,penyeden bende aldım çok tatlı :69:

keramos, hamileyim kitabını eşim bana süpriz yapmış 2-3 hafta önce geldi kargo ile çok güzel bir kitap,doğuma yakında anneyim ekini sipariş edicez nasipse :61:

canım bence kitabı başka isim mail adr ve telefonla şimdi sipariş ver bi kaç ay sonra kampanyası biter:66:

bende uye oldum annelik akademisine ben bebeğim kıtabını sectım bakalım guzelmı benım doktorum kıtap gıbı saolsun hamılelıkte sorunum yok aklıma ne gelse soruyorum arayıp oda cevaplıyor hıc kızmadan bu arada dogum fıyatlarını araştıran varmı aranızda benım hastanem 1000 lıra ıstıyor normal doguma yaaaaa

bende ctesi gidicem sorcam fiyatları
yazarım size...

herkese günaydın,

özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.

cok saolun kizlar biseyler yapmaya calsiyorum iste dun esimle alisverise ciktik bi bebek magazasi var ordan kart cikardik 1 sene boyunca herseyi yuzde elli iyatina alicaz tabi ben hemen degerlendirdim aldim biseyler baya cicileri oldu bebisimin ama burda uzun uzun yazmak biraz zor geliyo bana

bilindik bi marka mı bu mağaza???

hangı meyve olduguna baglı :35: ama yaz meyvelerını yerım hıc acımam.. :122:

ayy yaz gelsin allahım aşerdiğim meyve çıksın artık:91:

meyve kilo yapmaski 3-5-6 tabak :53:yeris kıss:56:

şu nesquik toplarını önermedi doktorum :63:

ama ben kaçamak yapıyom aradaa :78:

burda o kaadar guzel bi hava varki hemen degerlendirdim 45dk falan yurudum ama ben artik cabuk yorulmaya basladim sizdede oluyormu

benim eşim farketti ve dediki
-hanım hanım alışveriş performansın düşmüş:60:

bebem erkek olunca babasına cekti hemen yoruluyooo kıs olsa gezer tozardık şimdiden:9:

bende eşime dışarı çıkalım gezelim diyorum:61:

hemen yoruluyorsun çıkıncada diyoo:41:

neysee 4 ay sonra görüşelim kocaaaaaaaaaa:63:

iyi akşamlar hanımlar...
geçmişi okuyamadım çok hastayım, umarım herkes iyidir.

gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!

ya arkadaşlar nu süt konusunda doktorumada soracam size de sorayım dışardan alınan (bizim buraya haftada bir geliyor sütçü düdüğe basıyo millet almaya iniyo :1: ) sütmü iyi olur kendimiz evde kaynatıp yoksa markettekilermi hiç sordunuzmu doktorunuza :26::26:

Kesinlikle pastorize yani market sütü , diğeri tehlikeli canım...

iyi akşamlar hanımlar...

gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!
ayyyyyyyy cnm ya çok geçimş olsun allah şifa wersin sana

iyi akşamlar hanımlar...

çok geçmiş olsun normalde hastalık çekiliyorda hamilelikte kendinden çok bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun o daha bi hassas durum, bende de bi kanama olduğu dönemde antibiyotik kullandırdı doktor, yara vardı içerde..istemeye istemeye içtim maalesef :((

bende ctesi gidicem sorcam fiyatları
yazarım size...
sen nerde dogum yapacaksın :26:
ayy yaz gelsin allahım aşerdiğim meyve çıksın artık:91:
meyve kilo yapmaski 3-5-6 tabak :53:yeris kıss:56:
şu nesquik toplarını önermedi doktorum :63:
ama ben kaçamak yapıyom aradaa :78:
yaz bı gelsın kanımca meyveyle beslenıcem zaten :122:
iyi akşamlar hanımlar...

ay canım ya nerden cıktı sımdı cook gecmıs olsun Allah sıfa versın ..bugune kadar bılınmıyormuydu astımın

ayyyyyyyy cnm ya çok geçimş olsun allah şifa wersin sana
sağol canım Allah razı olsun.
çok geçmiş olsun normalde hastalık çekiliyorda hamilelikte kendinden çok bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun o daha bi hassas durum, bende de bi kanama olduğu dönemde antibiyotik kullandırdı doktor, yara vardı içerde..istemeye istemeye içtim maalesef :((
ya sanırım bu astım için verilen havayı kullanırken başka ilaç kullanamıyorum çnkü bademciklerim iltihaplı antibiyotik veremem dedi.
sen nerde dogum yapacaksın :26:
yaz bı gelsın kanımca meyveyle beslenıcem zaten :122:

ay canım ya nerden cıktı sımdı cook gecmıs olsun Allah sıfa versın ..bugune kadar bılınmıyormuydu astımın

astım başlangıcı derlerdi hep başlamış... çok sağol gem.

Back
X