Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa arkideşler bide bu cocopopslar varya ben ondan hemen hemen hergün bir tabak yiyorum araöğün gibi yapıyorum sonuçta mısır gevreği zararı yoktur değilmi![]()
sanmiyorum ara ogun icin guzel bence hatta bende aldim artik karnim siksik acikiyo ne yicegimi sasiiriyorum bi ogunu oyle geceririm diyye dusunuyorum
bende yarim yagli sut iciyorum gunde 3 buyuk bardak yumurta meyve hersey yiyorum ama et urunlerinden cok tiksindim benim doktorumda kendini cok sartaldirma cesitli beslenmeye calis demisti
herkese günaydın,
togi, oğluşun hayırlı uğurlu olsun maşallah
özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.
seyma,güle güle giy hamiş cicileri,penyeden bende aldım çok tatlı
keramos, hamileyim kitabını eşim bana süpriz yapmış 2-3 hafta önce geldi kargo ile çok güzel bir kitap,doğuma yakında anneyim ekini sipariş edicez nasipse![]()
bende uye oldum annelik akademisine ben bebeğim kıtabını sectım bakalım guzelmı benım doktorum kıtap gıbı saolsun hamılelıkte sorunum yok aklıma ne gelse soruyorum arayıp oda cevaplıyor hıc kızmadan bu arada dogum fıyatlarını araştıran varmı aranızda benım hastanem 1000 lıra ıstıyor normal doguma yaaaaa
herkese günaydın,
özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.
cok saolun kizlar biseyler yapmaya calsiyorum iste dun esimle alisverise ciktik bi bebek magazasi var ordan kart cikardik 1 sene boyunca herseyi yuzde elli iyatina alicaz tabi ben hemen degerlendirdim aldim biseyler baya cicileri oldu bebisimin ama burda uzun uzun yazmak biraz zor geliyo bana
bilindik bi marka mı bu mağaza???
hangı meyve olduguna baglıama yaz meyvelerını yerım hıc acımam.. :122:
ayy yaz gelsin allahım aşerdiğim meyve çıksın artık
meyve kilo yapmaski 3-5-6 tabakyeris kıss
yaa arkideşler bide bu cocopopslar varya ben ondan hemen hemen hergün bir tabak yiyorum araöğün gibi yapıyorum sonuçta mısır gevreği zararı yoktur değilmi![]()
şu nesquik toplarını önermedi doktorum
ama ben kaçamak yapıyom aradaa :78:
burda o kaadar guzel bi hava varki hemen degerlendirdim 45dk falan yurudum ama ben artik cabuk yorulmaya basladim sizdede oluyormu
bilindik bi marka mı bu mağaza???
canim ben yurtdisindayim turkiyede yok o magaza
ya arkadaşlar nu süt konusunda doktorumada soracam size de sorayım dışardan alınan (bizim buraya haftada bir geliyor sütçü düdüğe basıyo millet almaya iniyo) sütmü iyi olur kendimiz evde kaynatıp yoksa markettekilermi hiç sordunuzmu doktorunuza :26::26:
ayyyyyyyy cnm ya çok geçimş olsun allah şifa wersin sanaiyi akşamlar hanımlar...
geçmişi okuyamadım çok hastayım, umarım herkes iyidir.
gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!
iyi akşamlar hanımlar...
gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!
sen nerde dogum yapacaksın :26:bende ctesi gidicem sorcam fiyatları
yazarım size...
yaz bı gelsın kanımca meyveyle beslenıcem zaten :122:ayy yaz gelsin allahım aşerdiğim meyve çıksın artık
meyve kilo yapmaski 3-5-6 tabakyeris kıss
şu nesquik toplarını önermedi doktorum
ama ben kaçamak yapıyom aradaa :78:
ay canım ya nerden cıktı sımdı cook gecmıs olsun Allah sıfa versın ..bugune kadar bılınmıyormuydu astımıniyi akşamlar hanımlar...
sağol canım Allah razı olsun.ayyyyyyyy cnm ya çok geçimş olsun allah şifa wersin sana
ya sanırım bu astım için verilen havayı kullanırken başka ilaç kullanamıyorum çnkü bademciklerim iltihaplı antibiyotik veremem dedi.çok geçmiş olsun normalde hastalık çekiliyorda hamilelikte kendinden çok bebeği düşünmek zorunda kalıyorsun o daha bi hassas durum, bende de bi kanama olduğu dönemde antibiyotik kullandırdı doktor, yara vardı içerde..istemeye istemeye içtim maalesef(
sen nerde dogum yapacaksın :26:
yaz bı gelsın kanımca meyveyle beslenıcem zaten :122:
ay canım ya nerden cıktı sımdı cook gecmıs olsun Allah sıfa versın ..bugune kadar bılınmıyormuydu astımın
astım başlangıcı derlerdi hep başlamış... çok sağol gem.