• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$kelenesıçanı.webp

14+4te böleyiz :49::1:

merhaba kızlaarr

hepinizin göbüşlerine maşallah da benimki hepinizinkinden büyük sanki..

gem cicileriniz hayırlı olsun özellikle şu kurbağalı ve ördekli tulumlarınız müthiş:nazar:

hepinize iyi hafta sonları:32::32::32:

merhaba kızlaarr

hepinizin göbüşlerine maşallah da benimki hepinizinkinden büyük sanki..

gem cicileriniz hayırlı olsun özellikle şu kurbağalı ve ördekli tulumlarınız müthiş:nazar:

hepinize iyi hafta sonları:32::32::32:

aaa buyuk dedınmı resım koymalısın :9:

saol canım bende onlara bayıldım:97:

hihi saolun kıslarr :) vala akşam taytımı giydim üzerine dar bi t-shirt kocam bayılacaktı :1: hatta dediki valla hamile olduğuna şimdi inandım :1::1::1: bn yiyemiyorum da aslında :9: kusuyorum falan sürekli düşünün artık yesem nolurum :49::71:

sen gem ve benle aynısın nasıl göbişin yok yaw az bizden örnek al kız........:66:

yaw bende anlamadım
ben göbeğim çıktı sanıyodum
4 kilo aldım
gerçi popoya gitti çoğu belimde kalınlaştı
pur un da böleymiş
acaba kızımmı olcakki:1:

hihi saolun kıslarr :) vala akşam taytımı giydim üzerine dar bi t-shirt kocam bayılacaktı :1: hatta dediki valla hamile olduğuna şimdi inandım :1::1::1: bn yiyemiyorum da aslında :9: kusuyorum falan sürekli düşünün artık yesem nolurum :49::71:

kız senin göbeğin de benden büyük
maşallah diyorum size:emir_bebek:

kız senin göbeğin de benden büyük
maşallah diyorum size:emir_bebek:

vala ne yalan söleyim şimdi benimde çok hoşuma gidiyo da doğumdan sonrasını da arada bi merak etmiyor değilim hani :26::26: neyse şimdilik ağustos böceği kıvamında mutluluğumu yaşayım :24::24::24:

turkuazm senin göbüşü yeni gördüm sanada maşallah çıkmış bayaa bndde yalnız bnm çıktı sanıyodumm
oleey hekesin çıkmıış:21:

Back
X