-----2010 KASIM hamişleri----

morgüller bak şimdi moralimi bozun benim göbiş seninkinin iki katı senden de bir hafta öndeyim ve ben hala hareketlerini hissetmedim
ama ben sebebini anladım galiba karnımdaki yağlar fazla olunca ben hissetmiyorum galiba

hafta yokmuş aramızda yaaa ben zaten 2 gün gerideyim aynıyız nerdeyse tek göbiş farkı var

sen bennden ondesın hıssetcen tabe :82:

her lafa verecek bir cevabın var bakıyorum

mor güller beni bugün çok güldürdün annemin bi lafı lafı sidik yarıştırıyosun der sende şimdi onu yapıyosun

sıs kıs, ben sidik yarıştıramam sizle, o göbiklerle ben safı'mı biliyom

morgüller bak şimdi moralimi bozun benim göbiş seninkinin iki katı senden de bir hafta öndeyim ve ben hala hareketlerini hissetmedim
ama ben sebebini anladım galiba karnımdaki yağlar fazla olunca ben hissetmiyorum galiba

hissedersin hissedersin....

başlar yakında tekmeler, ben bir haftadır tekme yiyorum, bazen boşlukta oluyorum heralde, noluyo lannnnnnnnn diyorum bariz haretler yane

hahah sen çok yaşa emi

duz renkmı yapacaksın ???pembelı beyazlıda hos olur

bıde netten sıparıs vedıgın elbısler geldımı
ya bnde öle düşündüm iki renk ama nasıl yapacağımı bilemedim zor olur diye beyaz aldım kare kare gzl oluyo ipin üstündeki resim gibi sen biliyonmu nasıl yapıldığığnı

yok cnm daha gelmedi bn o elbiselerden waz geçtim yazlıktı onlar kışlık söledim parayıda 2 gün snr fln yatırdım ya anca 1 haftaya dedii

karelıyı bılmıom bende her karede ıp degıstırmekle olmaz heralde cok zor ole...

cızgılı yap meselaaaaa...20 beyz 20 pembe fılan.

karelıye bakıyım netten merak ettım bende

karelıyı bılmıom bende her karede ıp degıstırmekle olmaz heralde cok zor ole...

cızgılı yap meselaaaaa...20 beyz 20 pembe fılan.

karelıye bakıyım netten merak ettım bende
yaa kareli çok gzl oluyo aslında sende öle yapabilirsin maviyle
acaba örsek kare kare snrdan diksek olurmu kiii

yaa kareli çok gzl oluyo aslında sende öle yapabilirsin maviyle
acaba örsek kare kare snrdan diksek olurmu kiii

benımkı bıtmek uzere artık olmas acemılık oldu benımkı..senınkı gusel olsun barı....Oslem34 nerelerde ya o buluodu hemen ne nasıl oluo
dur sabret ogrenelım onu ole yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…