sen bennden ondesın hıssetcen tabe :82:hıh sizde hareketlerini hissetmiyorsunuzben hissediyorum:76:
hıh sizde hareketlerini hissetmiyorsunuzben hissediyorum:76:
3 numaralı şişle 70 ilmek başladım bn
bakalım sıklımam bnde işlhh bide bn 2 tane yapıcamm:97:hadı tez bıter ınsallah...benımkı 4 no sıs 66 ılmek ....annem 65 dıdı ben tek sayıya takııntılıyım 66 yaptım :89:
sen bennden ondesın hıssetcen tabe :82:
mor güller beni bugün çok güldürdünannemin bi lafı lafı sidik yarıştırıyosun der sende şimdi onu yapıyosun
morgüller bak şimdi moralimi bozun benim göbiş seninkinin iki katı senden de bir hafta öndeyim ve ben hala hareketlerini hissetmedim
ama ben sebebini anladım galiba karnımdaki yağlar fazla olunca ben hissetmiyorum galiba
bakalım sıklımam bnde işlhh bide bn 2 tane yapıcamm:97:
her lafa verecek bir cevabın var bakıyorum
sıs kıs, ben sidik yarıştıramam sizle, o göbiklerleben safı'mı biliyom
hissedersin hissedersin....
başlar yakında tekmeler, ben bir haftadır tekme yiyorum, bazen boşlukta oluyorum heralde, noluyo lannnnnnnnn diyorumbariz haretler yane
her lafa verecek bir cevabın var bakıyorum
ya bnde öle düşündüm iki renk ama nasıl yapacağımı bilemedim zor olur diye beyaz aldım kare kare gzl oluyo ipin üstündeki resim gibi sen biliyonmu nasıl yapıldığığnıduz renkmı yapacaksın ???pembelı beyazlıda hos olur
bıde netten sıparıs vedıgın elbısler geldımı
ya bnde öle düşündüm iki renk ama nasıl yapacağımı bilemedim zor olur diye beyaz aldım kare kare gzl oluyo ipin üstündeki resim gibi sen biliyonmu nasıl yapıldığığnı
yok cnm daha gelmedi bn o elbiselerden waz geçtim yazlıktı onlar kışlık söledim parayıda 2 gün snr fln yatırdım ya anca 1 haftaya dedii
hahah sen çok yaşa emi
ben demedım bısı Sevket dedı onları :83:
yaa kareli çok gzl oluyo aslında sende öle yapabilirsin maviylekarelıyı bılmıom bende her karede ıp degıstırmekle olmaz heralde cok zor ole...
cızgılı yap meselaaaaa...20 beyz 20 pembe fılan.
karelıye bakıyım netten merak ettım bende
sende bebeğenle çok yaşa :))))))
Şevket'i dövdürcem oğluma zati
Gem.. Oğluşunun adı şevket mi olcak kuzuum
ben halen mor güllerin resmine bakıyorum
yaa kareli çok gzl oluyo aslında sende öle yapabilirsin maviyle
acaba örsek kare kare snrdan diksek olurmu kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?