Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam tersi son 1 aydır ömrümde hissetmediğim açlık hissini yaşıyorum
İki saatte bir midem kazınıyor, mesela şimdi tepsimi hazırladım, 11-11,30 gibi öslem de gelmiş olur, bir fasıl daha yaparız, sonra 1 - 1,5 gibi özennch gelir bir fasıl da onla
Ohh sabahlar olmasın:125:
bende,de oyle istah denen birsey yok kendimi zorluyorum..
birde evde yemek yapmak mafediyor
koku evde kaliyor igrenc cunku halen duyarliyim kokulara..
Maşallah maşallahhh cimcime 5 kilo doğacak heralde![]()
purcum sen kac kilo aldin sahi
yaaaaaaaaaaaaavalla nazcim baya iyi gidiyosun![]()
walla aynen cnm twde bşy yook kocim yattı uyuyo yanımda bnde ölee uzanıyomselam kızlarrr
sohbetınız bol olsunn..maşşalah bu aksam gece kusları erken damlamıs bende dahıl olmak uzere yaa hurrem yok yapcak bısıde yok bu gece..kocıste oyun oynuo canum sıkıldı...sız napıonuz sohbet dısında banada fıkır verın bakeemmm
kızlaar bnde geldim kociş yatıı erkenden ya şu kilo rekoru bnde sanırım 10 kiloyla bu ayda çok almışsam kafayı yicem walaaa
ben de 700 gr. aldım![]()
ewet cnm 4. aydan snr dr da öneriyo gerçi çatlamaya meyilli olan her halde çatlıyo ama blki bu kremler önleyici olabiliray tatlım senın hamılelık erken bıtcek o yuzden cokta uzulme yanı..bıde ıkıtane var normal..yeterkı kılolar bebıslerıne gıtsın ..ben daha catlak kremı almadım alsam ıyı olcak galıba artık ..bebe yagıyla olmucak gıbı gelıor banadaaa![]()
ewet tatlım bnde öle awutuyorum artık kendimiivalla ben suan sifirlanmis durumdayim extra almadim yani ama alsakta normal deilmi yani hamiisiz hem nazcim sen dogumdan sonra iki yavruyla cabucak verirsin sikma canini