• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bende,de oyle istah denen birsey yok kendimi zorluyorum..
birde evde yemek yapmak mafediyor
koku evde kaliyor igrenc cunku halen duyarliyim kokulara..

Ben de tam tersi son 1 aydır ömrümde hissetmediğim açlık hissini yaşıyorum :9:
İki saatte bir midem kazınıyor, mesela şimdi tepsimi hazırladım, 11-11,30 gibi öslem de gelmiş olur, bir fasıl daha yaparız, sonra 1 - 1,5 gibi özennch gelir bir fasıl da onla :9::9:
Ohh sabahlar olmasın :32::32::125:

Maşallah maşallahhh cimcime 5 kilo doğacak heralde :9:

bende,de oyle istah denen birsey yok kendimi zorluyorum..
birde evde yemek yapmak mafediyor
koku evde kaliyor igrenc cunku halen duyarliyim kokulara..

aynen bende o vaziyetteyim, kocem yapmasa aç kalacam :50:

simdi turkiyeye gelcem ya her gun alisveristeyim yegenlere hediye faln ama burda havalar sicak cok tansiyonum dusuyo fenalasiyom ben yazin yandim

kızlaar bnde geldim kociş yatıı erkenden ya şu kilo rekoru bnde sanırım 10 kiloyla bu ayda çok almışsam kafayı yicem walaaa

selam kızlarrr
sohbetınız bol olsunn..maşşalah bu aksam gece kusları erken damlamıs bende dahıl olmak uzere yaa hurrem yok yapcak bısıde yok bu gece..kocıste oyun oynuo canum sıkıldı...sız napıonuz sohbet dısında banada fıkır verın bakeemmm

valla nazcim baya iyi gidiyosun:27::27:
yaaaaaaaaaaaaa:59::59:
selam kızlarrr
sohbetınız bol olsunn..maşşalah bu aksam gece kusları erken damlamıs bende dahıl olmak uzere yaa hurrem yok yapcak bısıde yok bu gece..kocıste oyun oynuo canum sıkıldı...sız napıonuz sohbet dısında banada fıkır verın bakeemmm
walla aynen cnm twde bşy yook kocim yattı uyuyo yanımda bnde ölee uzanıyom

kızlaar bnde geldim kociş yatıı erkenden ya şu kilo rekoru bnde sanırım 10 kiloyla bu ayda çok almışsam kafayı yicem walaaa

ay tatlım senın hamılelık erken bıtcek o yuzden cokta uzulme yanı..bıde ıkıtane var normal..yeterkı kılolar bebıslerıne gıtsın ..ben daha catlak kremı almadım alsam ıyı olcak galıba artık ..bebe yagıyla olmucak gıbı gelıor banadaaa:30:

valla ben suan sifirlanmis durumdayim extra almadim yani ama alsakta normal deilmi yani hamiisiz hem nazcim sen dogumdan sonra iki yavruyla cabucak verirsin sikma canini

ay tatlım senın hamılelık erken bıtcek o yuzden cokta uzulme yanı..bıde ıkıtane var normal..yeterkı kılolar bebıslerıne gıtsın ..ben daha catlak kremı almadım alsam ıyı olcak galıba artık ..bebe yagıyla olmucak gıbı gelıor banadaaa:30:
ewet cnm 4. aydan snr dr da öneriyo gerçi çatlamaya meyilli olan her halde çatlıyo ama blki bu kremler önleyici olabilir

Back
X