• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Şimdi baktımda, 20. haftadan sonra radyoloji uzmanına yönlendircem demişti, o olsa gerek..

günaydınnnnnn güzel anneler ve göbüşteki cimcimeler ve yakışıklılar nasılsınız bursa da çok kar vara bugün randevum vardı doktora iptal ettirdim haftaya gidicem çünkü ben tophanenin üst taraflarında oturuyorum ve çok bayır var bizim burda düşmeyim diye iptal ettirdim dün abimizle bahçede kar oynadık seneye de öbür oğluşumla oynarız çok zevkli :66: eeee oralarda havalar nasıl canlarrr kar olmayan yerlere burdan kargoyla gönderebilirim:1: kendinize iyi bakın üşütmeyin benim gibi :61: gideyim kahvaltı hazırlayım çocuklarım çok acıkmış hele göbüşümdeki resmen içimi kemiriyo gibi çok açım çokkk gidiyim ben en iyisi:66::56:

Şimdi baktımda, 20. haftadan sonra radyoloji uzmanına yönlendircem demişti, o olsa gerek..

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz dün gece yatağa yattım oğluşum beni 2 kere dürttü resmen içerden yaşasın yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum galiba mükemmel bişey bu yaaaaa

bu arada pur cum 2. düzey usg yaptırdık biz doktorum önerdi radyolojiye yönlendiriyor. bütün herbişeyine bakıyorlar parmaklarına bile düşün kaç tane diye böbrek problemimiz de orda anlaşıldı zaten bizimde.

günaydınnnnnn güzel anneler ve göbüşteki cimcimeler ve yakışıklılar nasılsınız bursa da çok kar vara bugün randevum vardı doktora iptal ettirdim haftaya gidicem çünkü ben tophanenin üst taraflarında oturuyorum ve çok bayır var bizim burda düşmeyim diye iptal ettirdim dün abimizle bahçede kar oynadık seneye de öbür oğluşumla oynarız çok zevkli :66: eeee oralarda havalar nasıl canlarrr kar olmayan yerlere burdan kargoyla gönderebilirim:1: kendinize iyi bakın üşütmeyin benim gibi :61: gideyim kahvaltı hazırlayım çocuklarım çok acıkmış hele göbüşümdeki resmen içimi kemiriyo gibi çok açım çokkk gidiyim ben en iyisi:66::56:

afıyet olsun canım ıyı yapmışsın tophaneden ınıverırdın aşagıya sonra allah korusun doktorun kım bu arada bende teleferıkte oturuyorum gece harıka bı manzara vardı

Günaydın kıslar :3:

Yine iştahsız birgüne başladım, ne yiyeceğim ben şimdi :25:

Mutfağa atayım bir kendimi :56:

günaydın kızlar.....
dün hava ne güzeldi güneş güneş off bugün yağmur var canım sıkılıyor içim daralıyor.......

günaydııınn cnm arkadaşlarım
ya szlere okdr alıştımki gözümü açar açmaz szlere slm demek için pc başına geçiyorum
şu zor hamilelik dönemi içerisinde bu çok ii geliyo banaa:3:

günaydıınnn canlar:32:...nasılsınız bakalım:34: burda hava çook sıkıcı şöyle ggüneş açsada kendimizi dışarı atabilsek..

ya szlere okdr alıştımki gözümü açar açmaz szlere slm demek için pc başına geçiyorum

seninle aynı duyguları paylaşıyoruz cnm :12: kocamada anlatıyorum bazen oda şaşırıyo daha neler dio :1: cumaartesi 3 lü test :18::18:

aynen bizde nazcım
karlı bir ist. sabahından merhabalar herkese bu arada dikkat etmediniz galiba dün gece oğluşum beni 2 kere dürttü resmen parmakla yoklar gibi çok mükemmel bişi bu yaa :61:

aynen bizde nazcım
karlı bir ist. sabahından merhabalar herkese bu arada dikkat etmediniz galiba dün gece oğluşum beni 2 kere dürttü resmen parmakla yoklar gibi çok mükemmel bişi bu yaa :61:

oy oy maşallah onu yerim onun parmaklarını :emir_bebek: :nazar:

bu arada kaçıncı haftada hissetmeye başladınız bnm 15 haftamdayım da meraklanıyorum :36:

Back
X