Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi baktımda, 20. haftadan sonra radyoloji uzmanına yönlendircem demişti, o olsa gerek..
Şimdi baktımda, 20. haftadan sonra radyoloji uzmanına yönlendircem demişti, o olsa gerek..
günaydınnnnnn güzel anneler ve göbüşteki cimcimeler ve yakışıklılar nasılsınız bursa da çok kar vara bugün randevum vardı doktora iptal ettirdim haftaya gidicem çünkü ben tophanenin üst taraflarında oturuyorum ve çok bayır var bizim burda düşmeyim diye iptal ettirdim dün abimizle bahçede kar oynadık seneye de öbür oğluşumla oynarız çok zevklieeee oralarda havalar nasıl canlarrr kar olmayan yerlere burdan kargoyla gönderebilirim
kendinize iyi bakın üşütmeyin benim gibi
gideyim kahvaltı hazırlayım çocuklarım çok acıkmış hele göbüşümdeki resmen içimi kemiriyo gibi çok açım çokkk gidiyim ben en iyisi
![]()
afıyet olsun canım ıyı yapmışsın tophaneden ınıverırdın aşagıya sonra allah korusun doktorun kım bu arada bende teleferıkte oturuyorum gece harıka bı manzara vardı
günaydııınn cnm arkadaşlarım
ya szlere okdr alıştımki gözümü açar açmaz szlere slm demek için pc başına geçiyorum
şu zor hamilelik dönemi içerisinde bu çok ii geliyo banaa![]()
içini ferah tut cnm ii hbrler alıcaz işlhhhseninle aynı duyguları paylaşıyoruz cnmkocamada anlatıyorum bazen oda şaşırıyo daha neler dio
cumaartesi 3 lü test :18::18:
içini ferah tut cnm ii hbrler alıcaz işlhhh![]()
günaydııınn cnm arkadaşlarım
ya szlere okdr alıştımki gözümü açar açmaz szlere slm demek için pc başına geçiyorum
şu zor hamilelik dönemi içerisinde bu çok ii geliyo banaa![]()
aynen bizde nazcım
karlı bir ist. sabahından merhabalar herkese bu arada dikkat etmediniz galiba dün gece oğluşum beni 2 kere dürttü resmen parmakla yoklar gibi çok mükemmel bişi bu yaa![]()