Yahu ne güzel sizin göbüşler ufacıkkkkBenimki şimdiden kocaman olduuuuu nie öleee bende bir gariplik mi var kiii vallahi kıskandımm.... birde şu şişlikler yokmu valla 1-2 ay sonra balon gib bişey olucam sanırım bennnnn :26::26:
Aynı cümleyi kurmuşuz
heh ne güzel işte şimdi göbüş çıkmaya başlamış maşallah
ayyyy büyümüş kısss göbüşşş
demek ki senin sonradan çıkıyooo
bnmkide burdakilerden büyük
halbuki küçücüğüm ben :82: 63.9 kilo beennn :81: 523 gr bebem
8,5 kilo mu
sen o zaman uçuomuydun minnacıksııınn :82: ahhaahahhah
kızlar göbüşlerinize de sizlere de kocaman maşallah diyorum , sağ salim gelir yavrucuklarımızda, ayy bende pek özendim size bende resmimi çekip koyabilirmiyim
Kurtcuklara bişey yapamıyor doktor anlaşılan, ama bebişinin durumu maşallh iyiymiş, bütün bebişler sağlıklı olsun inşallah, bende yarın göreceğim paşamı
kızlar göbüşlerinize de sizlere de kocaman maşallah diyorum , sağ salim gelir yavrucuklarımızda, ayy bende pek özendim size bende resmimi çekip koyabilirmiyim
Kurtcuklara bişey yapamıyor doktor anlaşılan, ama bebişinin durumu maşallh iyiymiş, bütün bebişler sağlıklı olsun inşallah, bende yarın göreceğim paşamı
pur ve morgülcüm sizi kınıyorum biz şişkolaştık siz hala böyle küçük kalmaya devam edin gözümüzden nazar olcağınız maşallah size yaa beni görseniz doğuma gidiyorum sanarsınız ee 10 kilo boşuna almadım hem benim oğlum sizinkiileri geçti....
tamam ,işten eve gidince uyuyup kalmazsam çekeyimDurduğun kabahatEkle ekle
teşkkürler gobusu merakla bekliom :82:
almış vermiş vermiş almışmışuçuomuşsun işte ya minnak seni
tamam ,işten eve gidince uyuyup kalmazsam çekeyim
tamam koyacagım bikaç güne
Birde kilo artışı ile ilgili bişey sormak istiyorum sizlere. Hamiş kaldığımda kilom 59 du 3 kilo zayıfladım , 2 hafta önce 61 kilodaydım, drum az alıyorsun dedi. İlk hamiş kaldığım kilodan mı hesaplayacağım ben:26:ayy benim kg hesabım da havuz hesaplarına döndü
pur ve morgülcüm sizi kınıyorum biz şişkolaştık siz hala böyle küçük kalmaya devam edin gözümüzden nazar olcağınız maşallah size yaa beni görseniz doğuma gidiyorum sanarsınız ee 10 kilo boşuna almadım hem benim oğlum sizinkiileri geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?