-----2010 KASIM hamişleri----

Annişkolarr şimdi oğlumu görmeye gidiyorum, inşallah herşey yolundadır, şeker yükleme sonuçlarımıda alıp doktorun yolunu tutuyoruz bakalım, güzel haberlerle gelirirm inşallah

teşekkür ederiimm

hep bu çuçuklarrr yemekler onlara sular onlara uyku onlara

teşekkür ederiimm

hep bu çuçuklarrr yemekler onlara sular onlara uyku onlara

Geçenlerde koceye dedim ki oğlunun canı, işyerinin ordaki pastaneden küçük meyveli tatlılardan istiyor... dedi ki çocuğa bak ne kadar akıllı pastanenin adına varana kadar söylüyor

Eki Görüntüle 185821

göbiş resmimi istenmişti bugün benden alın size emir paşa

canım,maşallah çok tatlısınız

ohhh misss gibi ne güzel

canımmm,çok sevindim maşallah size

Annişkolarr şimdi oğlumu görmeye gidiyorum, inşallah herşey yolundadır, şeker yükleme sonuçlarımıda alıp doktorun yolunu tutuyoruz bakalım, güzel haberlerle gelirirm inşallah

güzel haberlerle dönersin inşallah

haddi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş. şeker çıkmasında off çok kötü diyet yapmak.

gobus sağol canım büyütüyoz oğluşumuzu

maşallah sana morgüllerden pek farkın yok senin de doğum sonrası işiniz kolay olacak ne güzel
Saol canım

Benim göbişim morgülün göbişini döver
:86::86: sanki büyümek yerine küçülüyolarmı :86:

bnmkide eskiden daha büyüktü :86: mşllhh sağlıkla gelsn inş

Saol çüçükcüğüm

Yok yook büyüdü
Ama bu sefer uzaktan çektiğim için sana öle gelmiştir :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…