bız pztsı gunu 7+1 hafta 10.3 mm cıktık..ayın 7 sınde kontrole gıdıcem dogumgunumdeeeesımdı farkettım :):)
ne güzel sana en güzel doğumgünü hediyesi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız pztsı gunu 7+1 hafta 10.3 mm cıktık..ayın 7 sınde kontrole gıdıcem dogumgunumdeeeesımdı farkettım :):)
dogumgunumu ılk kutlayan oldun canım 1 hafta onceden hemde cok tesekkurleeerrriyiki doğmussun kıssssssss :))))
Kızlar azıcıkta olsa göbüşü çıkan var mı ? :)))
benim yavaş yavaş başladı. ama şuan gerçekten bebek değil de göbek gibi duruyooo.![]()
benim yavaş yavaş başladı. ama şuan gerçekten bebek değil de göbek gibi duruyooo.![]()
Ya kızlar ben kasım hamilesmiyim ekim hamilesimiyim :44: ama sizin aranızda bulunmak çok daha güzelekim hamilesi olsam da burada kalacağım![]()
arzu bende karar eremedım kasımmıyım aralıkmıyım dıyeburası guzel ama bencede kal burda
![]()
ya bende anneme dedimki anne bak az bişey karnım çıkmış, yok kızım o göbek dedi![]()
benım gobegım hep vardı ama sanırım bole gobek delıgımın alt tarafı boyleee yaygınlastı gıbı gelıyo :44:
benimki... 4aylık gibi şiş yaa
benim kocaman bi göbeğim var ama uzun zamandır var bildiğin 5-6 aylık hamile gibiyim iç karnım drmış
Maşallah... erkek geliyooo![]()
Hadi yaaa, eşimde diyorki aşkım niye senin karnın hiç çıkmıyor :))) demekki iç karnım geniş :)))
sahi mi.. biz ikiz sandık ama diil..
şişkinlik oluyormuşdr öle söyledi
eşim memnun ama göbek olması hoşuna gidiyor baba olacağını hatırlatıyo ona