• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hadi hayırlısı bakalım
kızlar bu arada dn lcw den 2 tane hamile pant aldım çook gzl fiyatıda uygun:21:
yaa bana gorumcem almıs dogumgunumde 40 beden kocaman geldı 38 ı de yok :( degıstırmeye gıttım boyle strech dedıklerı bı model vardı sarıyo heryerımı sıstıgımı dusununce fena olcak gıbı geldı senınkısı hangısınden kotmu ?

yaa bana gorumcem almıs dogumgunumde 40 beden kocaman geldı 38 ı de yok :( degıstırmeye gıttım boyle strech dedıklerı bı model vardı sarıyo heryerımı sıstıgımı dusununce fena olcak gıbı geldı senınkısı hangısınden kotmu ?
bnde 38 beden aldım cnm biri kot diğeri siyah keten gibi 30 liraya düşmüş sende başka bi şyle değiştir

bnde 38 beden aldım cnm biri kot diğeri siyah keten gibi 30 liraya düşmüş sende başka bi şyle değiştir

ıyı gunlerde kullan canım ..cok fazla cesıt yok ..bı tanede ust almıs zaten grı kolları buzusturulmus bole lastıkle gormussundur belkı ..neyse her magazasında farklı seyler var bakıcam artık dıgerlerınede

zelıcka ben sanamı demıstım sporcu sutyenı sıparısı verdım dıye :26:

ıyı gunlerde kullan canım ..cok fazla cesıt yok ..bı tanede ust almıs zaten grı kolları buzusturulmus bole lastıkle gormussundur belkı ..neyse her magazasında farklı seyler var bakıcam artık dıgerlerınede
saol cnm :)
evet canım benim ablamın 6 aylıkken cuk kadar karnı vardı :))))

gerçi daha çok küçükler ama :)))
ewet daha minicikleer annesi:)

cnm cwp yazma paneline resmi sürükle yada kopyala yapıştır yap olur

$166364_491782774762_527904762_5875656_2647535_n.webp
oldu mu bi bak bakalım naz

Back
X