• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacak:59:kafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım
Belli olsa bile dünyanın sonu değil,
sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren örnekleri konuşmuştuk ne güzel,
allah korusun tedavisi olmayan bir konu değil ki kendini yıpratırsan hastalıkları kendine daha çok çekersin..
Meleğini düşün, pozitif ol hadi canım topla kendini :71:

canım benim yaa bir kere yerleşmiş kafana doktora gitmeden rahat edemiceksin için içini yicek ama stres yapıpta bebeğine ve kendine zarar verme herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok biliyorsun......:71: al bunları moralin düzelsin üzme kendini....
tesekkur ederım tatlım su mevsımde benım ıcın papatya bulup toplaman cok ınce bı davranıs :69:
aynen ole yapıyorum bende dua edıyorum bolbol hayırlısı ne ıse onu yasayalım hepımız

Canım doktorlar çok rahatlıkla, ihtimal varsa dahi herşeyi söyleyebiliyorlar, onlar bu işin erbabı artık...
Rahim ağzı yetmezliğinin ne gibi riskleri var, bak ne güzel hamilesin, şimdilik bebeğine odaklan bence, sonrasında eğer böyle bir şey gerçekten varsa tedaviye başlarsın...:34:
rahıım agzı yetmezlıgı yuzunden gec dusukler yasanıyor(20.haftalardan baslıyo) rahım agzına dıkıs atılıp dogumu gecıktırmeyı denıyolar vs vs vs..beım rahım agzım alınmıstı o yuzden yuksek ıhtımallı ..
ayyyyyyy neyse konusmayalım kotu bısey duyunca ne hale gelıyorum sızede yasatıyorum sımdı bunu ...
neyse Allah ım acar bı kapı yardım eder bıze

Belli olsa bile dünyanın sonu değil,
sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren örnekleri konuşmuştuk ne güzel,
allah korusun tedavisi olmayan bir konu değil ki kendini yıpratırsan hastalıkları kendine daha çok çekersin..
Meleğini düşün, pozitif ol hadi canım topla kendini :71:
evet bahsettın cok yazıda okudum kac gundur kotu sonuclar yanında ıyılerde var oldukca...pozıtıf olmaya calısıyorum dedıgın gıbı basarırım umarım:26:

rahıım agzı yetmezlıgı yuzunden gec dusukler yasanıyor(20.haftalardan baslıyo) rahım agzına dıkıs atılıp dogumu gecıktırmeyı denıyolar vs vs vs..beım rahım agzım alınmıstı o yuzden yuksek ıhtımallı ..
ayyyyyyy neyse konusmayalım kotu bısey duyunca ne hale gelıyorum sızede yasatıyorum sımdı bunu ...
neyse Allah ım acar bı kapı yardım eder bıze

Annemlerin ordada bir kadında vardı aynı durum, 23 haftalıkken doktor, 2-3 dikiş attı, sonrasında 9 aylıkken doğdu bebeği... yani canım, kafanda çok fazla büyütme, doktor kontrolündesin nasılsa:70:

ısın urkutucu tarafı bu dogustanda olabılıyomus veya ılk dogum sonrasında ama hangınızın dr u bahsettı bundan!!! nıye bu konuyu atlıyorlar anlamıyorum ...bence ılk randevunuzda sorun dr unuza olctrun hatta..usg de olculuyormus

Annemlerin ordada bir kadında vardı aynı durum, 23 haftalıkken doktor, 2-3 dikiş attı, sonrasında 9 aylıkken doğdu bebeği... yani canım, kafanda çok fazla büyütme, doktor kontrolündesin nasılsa:70:

:21::21::21::21::21:ınsallaahhhh bende gorucem o gunlerı

Arkadaşlar içinizi ferah tutun. Allah yazdıktan sonra hiçbirşey olmaz. Sizin kısmetinizdeyse bebeğiniz ne olursa olsun ona zarar gelmez ama zaten kısmetinizde değilse 9 ay boyunca yatsanız bile birşey olacaksa olur. İyi düşünün iyi olsun. Doktorların her dediğini ciddiye alsak şuan kanser olmalıydık hepimiz her yerde şu kanser yapar bu kanser yapar deniliyor herşeye inanmayın. Doktorun pozitif olması,olaylara ılımlı yaklaşması çok önemli...
Lütfen kendinizi bu kadar ürkütmeyin,üzmeyin ve sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün...

Arkadaşlar içinizi ferah tutun. Allah yazdıktan sonra hiçbirşey olmaz. Sizin kısmetinizdeyse bebeğiniz ne olursa olsun ona zarar gelmez ama zaten kısmetinizde değilse 9 ay boyunca yatsanız bile birşey olacaksa olur. İyi düşünün iyi olsun. Doktorların her dediğini ciddiye alsak şuan kanser olmalıydık hepimiz her yerde şu kanser yapar bu kanser yapar deniliyor herşeye inanmayın. Doktorun pozitif olması,olaylara ılımlı yaklaşması çok önemli...
Lütfen kendinizi bu kadar ürkütmeyin,üzmeyin ve sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün...
:46::46::46::46::46::46::46::46:

:21::21::21::21::21:ınsallaahhhh bende gorucem o gunlerı

inş. canım,

araştırma artık bunları kötü hikayelerin moralini bozmasına izin verme,
iyi örnekleri düşün,
iyi dinlen, yorma kendini, en ufak şeyi dr.una danış..
İnş meleğin zamanında sağlıkla gelecek :16:

Gemciğim benim kuzenim 5 aylıkken ikizlerini kaybetti çünkü onun zaten rahmi problemliydi. Allah'a bin şükür ilk bebeğini doğurdu ama ne zorluklarla 9 ay boyunca tuvalet ihtiyacı hariç kalkmadı tamamen tehlikeliydi dikişle geçirdi hamileliğini. Geçen sene yine gebe kaldı ve 5 ay boyunca yatmış olmasına rağmen yine de bebeklerini kaybetti. Bu işler tamamen kader kısmet işi Rabbim onun kaderine yazsaydı o bebekleri inan ki hiçbirşey olmazdı demek ki hayırlısı değilmiş... Hep böyle düşün inan bana ne kadar iyi düşünürsen herşey bir o kadar güzelleşir...

kızlar selam,

ben su sayfaya son girdiğimden beri 128 sayfa ilerlemişsiniz..geçmişi okuyayım dedim ama çok zor şimdi..

Umarım kimsede bi yaramazlık yoktur. Benim günüm vardı, bir de başka misafirlerim geldi. temizlik,ikram baya yoruldum. Sonra kardeşim geldi..Ancak fırsat buldum nete girmeye..

Bugün kontrole gittik. Cinsiyeti erkekmiş..:emir_bebek:
3 hafta sonra da 3lü test yapılacak. Allah'a şükür bize herşey yolunda. Hepimizde de hep öyle olsun inşallah..

gözün aydın canım...
erkek patlaması var valla!!!
gelin bulmicas mı ne:30:

ben hep erkek istiyordum hep oğlum diye konuşuyordum
ama kız dedi doktor şaştım kaldım
isim düşünüyorum bulamıyorum

kızlar bide benim iştahım hiç yok
13+4üm hiç kilo almadım
yüzüm bembeyaz
sürekli yorgunluk halsizlik var üstümde
akşam 9da uyuyorum sabah 7de kalkıp işe gidiyorum
kızarmış ekmek yiyorum sadece
yemekler ağır geliyo
canım hiç istemiyo
korkuyorum bebişi besleyemiyorum diye
ne yapıcam bilmiyorum
siz yiyebiliyomusunuz?
bide karnım kasılıyo sürekli stresten oluyomuş galiba
rahat değilim yani

doktorum ilk üç ay bebek annenin depolarından beslenir, abartmana gerek yok dedi.
kusmuyorsan da problem yok. canın ne istiyorsa ondan ye dedi.

bence canının istemesine bakma. benimde kendi yaptığım yemeği canım istemiyordu.
dışarda yedik. arkadaslar hamur işi yaptı yedim. kojam yemek yaptı yedim.

Back
X