• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa :52:

boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu :9:

büyüdükçe yerinde durmuyor keretalar ki ölçülebilsinler....:52:
maşallah oğluşuna....benim doktor grmını söylemiyor daha ne ki bu diyor....:52: 5. ayda başlayacakmış onun takibine.......:52:

gnlcüm sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim allahım hep iyi sonuçlar çıakrtsın bizlere inş.....

birde baya geride kaldı , gem seninkimiydi canım ya, resmen bacakalarını açmış göstermiş oğluşun pipisini, çok güldüm bende maşallah nasılda poz vermiş yaa, darısı bizimkilerin başına artık

drumuz cok yakınımız bızım bole konusuyo hep çoçukum ıcın ...bı oncekıdede cene kemıgı fılan cok bellı dıye ıskeletor demıstı..esımde bu sefer dayaamadı ''margarın kadar degıl ama pıpıye baaak sen o yeter ''dedı :9::9:
büyüdükçe yerinde durmuyor keretalar ki ölçülebilsinler....:52:
maşallah oğluşuna....benim doktor grmını söylemiyor daha ne ki bu diyor....:52: 5. ayda başlayacakmış onun takibine.......:52:

gnlcüm sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim allahım hep iyi sonuçlar çıakrtsın bizlere inş.....

usg otomatık hesaplar cıkarıo en son canım orda yazıo yoksa bızım dr da solemıyo aynen 5.ayda dedı :34:
birde baya geride kaldı , gem seninkimiydi canım ya, resmen bacakalarını açmış göstermiş oğluşun pipisini, çok güldüm bende maşallah nasılda poz vermiş yaa, darısı bizimkilerin başına artık
benımkı canım o edepsız :3:
cok uzuldum ben bısı goremedık dıye secdeye durmus gıbıydı cunku en sonunda tataaaam actı bacakları gulelım dıye yapmıs demekkı :9:

drumuz cok yakınımız bızım bole konusuyo hep çoçukum ıcın ...bı oncekıdede cene kemıgı fılan cok bellı dıye ıskeletor demıstı..esımde bu sefer dayaamadı ''margarın kadar degıl ama pıpıye baaak sen o yeter ''dedı :9::9:

usg otomatık hesaplar cıkarıo en son canım orda yazıo yoksa bızım dr da solemıyo aynen 5.ayda dedı :34:

benımkı canım o edepsız :3:
cok uzuldum ben bısı goremedık dıye secdeye durmus gıbıydı cunku en sonunda tataaaam actı bacakları gulelım dıye yapmıs demekkı :9:

:1::1::1: çok hoş yaa keşke bizimkilerde böyle net gösterse, ayy bacakalrını açmış bacakalrı bile belliydi, hakkaten margarin kadar ama pipisi maşallah nasılda net çıkmış öyle:1::1:

:1::1::1: çok hoş yaa keşke bizimkilerde böyle net gösterse, ayy bacakalrını açmış bacakalrı bile belliydi, hakkaten margarin kadar ama pipisi maşallah nasılda net çıkmış öyle:1::1:
:9::9::9::9:
gosterır ınsallah yaa ben hıc bole bı poz beklemıyordum..bu arada ole kımıldamıo dıye ben usg ıle bakılırken hemen cıkolata yedım su ıctım sonra bole takla attı ıste..cıkolata gercekten ıse yarıomus :32:

:9::9::9::9:
gosterır ınsallah yaa ben hıc bole bı poz beklemıyordum..bu arada ole kımıldamıo dıye ben usg ıle bakılırken hemen cıkolata yedım su ıctım sonra bole takla attı ıste..cıkolata gercekten ıse yarıomus :32:

yesinler onu yaa:9::9: 2 hafta önce gittiğimde çikolata yememe rağmen bizimki uyuyordu yaa, dr karnıma pat pat vurdu sonra hareket etti , bi dahaki gittiğimde 1 paketin hepsini bitireceğim artık:9:

sağol canım bende aynen senin dediğin gibi araştırmıştım doğruymuş demek, ama süt saatini bilmiyordum oda iyi oldu çok sağol, ama sanırım patronumla zor olacak sanırım işten ayrılacağım

bu kadar yazdım ama bende çalışmayacağım patronum resmen yalvarıyo çalış diye ama işim evimede uzak 1,5 saat süt izni neyime yeter 6 ay ücretsiz izinede izin vermezler bende anlaşarak çıkacağım başka çarem yok.
bende kaçtım kızlar yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar.

Kızlar mrb :( İyi haberlerinizi okumak çok güzel :( benim kanamam devam ediyor malesef :( 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?

Kızlar mrb :( İyi haberlerinizi okumak çok güzel :( benim kanamam devam ediyor malesef :( 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?

cnm ne dedi doktorun peki benim bildiğim kadarı ile down sendromuna bakılıyo bebeğin

üzülme allah büyük sakin olmaya çalışşş ...

moralini yüksek tut

hem yüksek diyenleri bırak doktorların kesin down sendromlu deyiptee

sapasağlam zihinli doğanlar var çevremde oldu iyiki aldırmamış yaniii

başka doktora gitseydin birde öyle hemen karar vermek ne kolay doktorun bile bilinçsizi var

merhaba arkadaşım.benim ikili testimin sonucu normal çıktı.yani doktorlar bir sorun olmadığını söylediler.ama 50 1 100 1 diye kıyaslayarak açıklamadılar.biraz yüksek ihtimal olduğu için öyle söylediler demekki.bence hi korkma.bana doktorum demiştiki eğer bir sorun olduğunu düşünsek bile çocuğun özürlü olma ihtimalin %25 %30 olduğunu öylemişti.ben kendimi hazırlamıştım sonucu almaya giderken o yüzden.eğer olumsuz birşey söyleselerdi üzülmemeye çalışacaktım kesinleşene kadar.doktor bir test dha istedimi.benim bildiğim karnından su alıyorlarmış.içini ferah tut arkadaşım.allah kolaylk versin.

çok geçmiş olsun canım...
bende doktor kontrolunde bi bayanla tanıştım.
2li kötü çıkmış... 3lü kötü çıkmış... amniyo almışlar... bebekin hiç bişeyi yok demişler.
ama annenin cektiği acı yeter... bide amniyo alınca bebeğin suyu azalması sorunu yaşamış...

bende birden fazla doktora görünmekte fayda var...

geçmiş olsun aysegulcin bence dert etmee bebeğini de etkileme. bir başka doktora daha sonuçlarını göstermekte fayda var, ense kalınlığı ölçümüne de tekrar bakar hem farklı doktor yorumu her zaman daha iidir. ayrıca olumsuz söyleseler bile bu testlerin%100 sonuç vermediini biliyoruz. içini ferah tut. sağlıcakla doğar inş. kuzun:nazar:

hiç kafana takma bebeğini de üzme bu testlerde yanılma payı çok oluyo
o kadar tanıdığım var ki öyle,hepsinin turp gibi çocukları maş.
güzel çıksa bile doktor bana hep diyo bu sadece bi değer ne olacağını bilemeyiz...Allahın işi duadan başka bişey gelmiyo insanın elinden :21:

tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa :52:

boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu :9:
:60::60::60:
BU daha da komikmiş :60::60::60:

Canım umarım diğer testlerin güzel çıkar, allah yardımcın olsun..

slm hanımlrrr nasılsınzz...
gemmmm cnmm benim oğlumun pozuyla aynı durmuş seninki kuşummm,benimkide açmışşş pipim burda bakınn dedi:1:

kızıma ananemis battaniye siparişi vermiş battaniyemis gelmiş

kızım bunu duyduğuna çok sevindi sanırım sabahtan beri oynamayan kızım çoştu :69:

ayy ben kızımı görmeden özlüyorum ağliycem yaa

nasıl bişii bu yaaa :59::45:

Back
X