Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ne dedi doktorun peki benim bildiğim kadarı ile down sendromuna bakılıyo bebeğin
üzülme allah büyük sakin olmaya çalışşş ...
moralini yüksek tut
hem yüksek diyenleri bırak doktorların kesin down sendromlu deyiptee
sapasağlam zihinli doğanlar var çevremde oldu iyiki aldırmamış yaniii
başka doktora gitseydin birde öyle hemen karar vermek ne kolay doktorun bile bilinçsizi var
merhaba arkadaşım.benim ikili testimin sonucu normal çıktı.yani doktorlar bir sorun olmadığını söylediler.ama 50 1 100 1 diye kıyaslayarak açıklamadılar.biraz yüksek ihtimal olduğu için öyle söylediler demekki.bence hi korkma.bana doktorum demiştiki eğer bir sorun olduğunu düşünsek bile çocuğun özürlü olma ihtimalin %25 %30 olduğunu öylemişti.ben kendimi hazırlamıştım sonucu almaya giderken o yüzden.eğer olumsuz birşey söyleselerdi üzülmemeye çalışacaktım kesinleşene kadar.doktor bir test dha istedimi.benim bildiğim karnından su alıyorlarmış.içini ferah tut arkadaşım.allah kolaylk versin.
çok geçmiş olsun canım...
bende doktor kontrolunde bi bayanla tanıştım.
2li kötü çıkmış... 3lü kötü çıkmış... amniyo almışlar... bebekin hiç bişeyi yok demişler.
ama annenin cektiği acı yeter... bide amniyo alınca bebeğin suyu azalması sorunu yaşamış...
bende birden fazla doktora görünmekte fayda var...
geçmiş olsun aysegulcin bence dert etmee bebeğini de etkileme. bir başka doktora daha sonuçlarını göstermekte fayda var, ense kalınlığı ölçümüne de tekrar bakar hem farklı doktor yorumu her zaman daha iidir. ayrıca olumsuz söyleseler bile bu testlerin%100 sonuç vermediini biliyoruz. içini ferah tut. sağlıcakla doğar inş. kuzun![]()
hiç kafana takma bebeğini de üzme bu testlerde yanılma payı çok oluyo
o kadar tanıdığım var ki öyle,hepsinin turp gibi çocukları maş.
güzel çıksa bile doktor bana hep diyo bu sadece bi değer ne olacağını bilemeyiz...Allahın işi duadan başka bişey gelmiyo insanın elinden![]()
Canım umarım diğer testlerin güzel çıkar, allah yardımcın olsun..
kızlaar ii geceler bi bakayım dedim ama ii hbrler okumadım
moralim bozuldu
sznle iii hbr paylaşıcktım ama tadım kaçtı
ayşegülçincim bncede başka bi dr a daha görün cnm ii düşün hep ii olsun dualarım seninlee![]()
hyr cnmm daha yemedimiyi geceler kızlar bende kocişime gem in oğlunun pipisini göstermeye girdim ama senin gibi üzüldüm
geçmiş olsun ayşegül ama %100 sonuca yakın dawn diyipte sapasağlam bebekler doğduğunu biliyoruz. pozitif düşün pozitif olsun hakkımızda hayırlısı
naz sana ne oldu yoksa tekme mi yedin sağlı sollu![]()
ayy hadi yaaaasevindim canım ikizlerinin iyi olmasına heryerden iyi haber alamıyoruz malesef ama geçen ben burda bir yazı okumuştum. onu bulmaya çalışıyorum
bebeğinde kedi mikrobumu ne teşhis etmişler buda onun kör doğmasına neden oluyormuş o kadar üzülmüşkü kendi kanser olmuş ve bebişi sapasağlam doğmuş ama bu seferde ben bebeşimi bırakıp gidebilirim diyordu yanisi kendinizi çok üzmeyin
Şeyma ne zamandır hissediyorsun harekelerini fıstığının![]()
Canım çok saolunayrıntılı incelediler , hem kadın doğumcum baktı hemde ayrıntılıyada radyoloji uzmanına da gönderdi ... burun kemiği uzunmuş o iyi bişi dedi ama içime fesatı soktu bi kere kıpır kıpırım geldiğimden beri başım çatlıyo
doktor bu bi istatistik dedi ama bunu yüreğime anlatamıyorum
![]()
cnm bz senle aynı gidiyos bndede daha bşy yok haftaua başlar bnceeAkşamdan beri uzandım oğlumu dinliyorum tık yok ayyy kriz geldi yaaaa
tekmelemiyooo![]()
cnm bz senle aynı gidiyos bndede daha bşy yok haftaua başlar bncee
ii geceler cnm bnde çıkıcmIyi geceler kızlar ben kaçar yatayım yarın iş var 8 de kalkacağız
Ayy hadi inş :97::97:cnm sen birkaç güne hissedersin artk
ben 16+ 17. haftalarda hissettim çünkü bir haftadır filan rutin tekmeleniyorum:98:
az kalmış senindee![]()