• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım:1:

2 hafta öncesine kadar bende öyleydim. yerli yersiz ağlardım içim sıkılırdı, hiç bişiden zevk almazdım. geçti çok şükür. hiç bişeyler uğraşamıyoruz sıkıntılarımızdan hep boş aynı halde yaşıyruz sıkıntılarımız ondan diye düşünüyorum. aramıza hg :46: ilk hamileliğin mi?

merhaba arkadaşım ben aranızda yeniyim.13+5 haftalık hamileyim.hamileliğim biraz kötü geçiyor ve evde dinlenmem gerekiyor.2 haftadır evdeyim zaten.çok sıkıldım artık.biraz hava almak çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum.boğazımda bişeyler düğümleniyor sanki ağlayıp duruyorum.çoookk sıkıldım anlıcağın.aman şimdi böyle konuşarak sizleride sıkmayayım:1:
cnmm öle deme ama herşey bebeklerimiz için beterin beteri war öle düşün sen gene ewindesin hastade olupda orda yatanlar war onlarda ewde olsamda rahat yatsam diyolar azıcık sabır bu günler geçicek cnmm

2 hafta öncesine kadar bende öyleydim. yerli yersiz ağlardım içim sıkılırdı, hiç bişiden zevk almazdım. geçti çok şükür. hiç bişeyler uğraşamıyoruz sıkıntılarımızdan hep boş aynı halde yaşıyruz sıkıntılarımız ondan diye düşünüyorum. aramıza hg :46: ilk hamileliğin mi?

şimdi bu yazılanları okuduğumda bile ağlamaya başladım:))bende birşeylerle uğraşamadığımz için olduğunu düşünüyorum.boş boş oturuyoruz.teşekkür ederim.h.b

bende öyleydim resmen hamilelik depresyonu geçirdim,herkes dr git diye tutturdu...14+ olduk ben düzeldim allaha şükür.İnş. en kısa zamanda seninki de geçer.

hayır ikinci hamileliğim.bir tane 7 yaşında oğlum var.3 senedir istiyoruz olmuyordu bebeişimiz.şimdi allahın izniyle kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.senin ilk bebeğinmi bu arada kaç aylık bebiş

şimdi bu yazılanları okuduğumda bile ağlamaya başladım:))bende birşeylerle uğraşamadığımz için olduğunu düşünüyorum.boş boş oturuyoruz.teşekkür ederim.h.b

üzülme:70::70:anne oluyorsun, minicik bir canlı sana tutunmuş seninle yaşıyor. bunlar çok güzel şeyler. en kısa zamanda bu kadar depresiz olmayacaksın inan bana. zevk almaya çalış mutlu ol ki kuzun da mutlu olsun.:emir_bebek:

hayır ikinci hamileliğim.bir tane 7 yaşında oğlum var.3 senedir istiyoruz olmuyordu bebeişimiz.şimdi allahın izniyle kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.senin ilk bebeğinmi bu arada kaç aylık bebiş

evet benim daha ilk. bu topikte bir çoğumuz teccrübesiz acemi anneleriz. 17 haftamızdayız işte. büyüyoruz yavaş yavaş. sen tecrübeli bir annesin bize zamanla faydalı olrusun inş. şu dönemleri bir atlat.

cnmm öle deme ama herşey bebeklerimiz için beterin beteri war öle düşün sen gene ewindesin hastade olupda orda yatanlar war onlarda ewde olsamda rahat yatsam diyolar azıcık sabır bu günler geçicek cnmm

çok halısın gerçekten.senin söylediklerinide düşünüyorum bazen rahatlıyorum gerçekten ama bazende kendimi salıyorum böyle.teşekkür ederim naz.gerçekten iyi geldi yzdıkların.bunları duymak güzel.

evet benim daha ilk. bu topikte bir çoğumuz teccrübesiz acemi anneleriz. 17 haftamızdayız işte. büyüyoruz yavaş yavaş. sen tecrübeli bir annesin bize zamanla faydalı olrusun inş. şu dönemleri bir atlat.

teşekkür gerçekten yazdıkların için.bunları duymak inan beni rahatlattı.umarım elimden geldğince bilgilerimi unutmadıklarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olurum.kesinlikle bizlerde ilk çocuk deneme tahtası.bende oğlumda yaptığım hataları bebişimde yapmak istemiyorum.şimdiden söylüyorum kendi kendime bunda böyle olmucam şunları yapmıcam diye.hayırlısı tabiki öncelikle

teşekkür gerçekten yazdıkların için.bunları duymak inan beni rahatlattı.umarım elimden geldğince bilgilerimi unutmadıklarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olurum.kesinlikle bizlerde ilk çocuk deneme tahtası.bende oğlumda yaptığım hataları bebişimde yapmak istemiyorum.şimdiden söylüyorum kendi kendime bunda böyle olmucam şunları yapmıcam diye.hayırlısı tabiki öncelikle

biz bakalım neler yapacağız... ah annem ah, ben o olmasa hayatta becceremem hep ona güveniyorum. her zaman yanımda olamaz tabi ama gene de onun sayesinde anne olacağım gibi.

kızlar beslenmeniz nasıl, ben çok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum sanırım , faydalı hiç bişeyi canım istemiyor zorla yiyorum mide bulantısı yapıyor hala:43: açlığımı hissediyorum ama bişey yiyemiyorum hala, ne zaman iştah açılırki, çok istiyorum herşeyi çok çok yemek ama olmuyor:43:

kızlar beslenmeniz nasıl, ben çok üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum sanırım , faydalı hiç bişeyi canım istemiyor zorla yiyorum mide bulantısı yapıyor hala:43: açlığımı hissediyorum ama bişey yiyemiyorum hala, ne zaman iştah açılırki, çok istiyorum herşeyi çok çok yemek ama olmuyor:43:

benim 3 ay bitti yemek yemem düzene girdi.

gem massallah iyi acmis bacaklari:1:doktor birsey kacirmamis:66:darisi bizlere artik:emir_bebek:
her goren cok guldu o yuzden hemen paylasıyım sızle dedım :9:en kısa zamanda gor artık sekerım sende :13:
slm hanımlrrr nasılsınzz...
gemmmm cnmm benim oğlumun pozuyla aynı durmuş seninki kuşummm,benimkide açmışşş pipim burda bakınn dedi:1:
ınsan şoka gırıyo dımı :52:ben cok uzuldum goremıorum dıye kıyamadı annesıne şak dıye actı vallahı serserı oğlum benım:9:

Geeeeemmmm gördüm pipiyi çok tatlı :) Benim belli değil daha... pipimi?,pıtı mı? :( bu c.tesi öğrenicez bakalım...Kızlar haberlerinize seviniyorum,bazılarına üzülüyorum Allah yardımcınız olsun..Gelseler biran önce sağ selamet bebişlerimiz...
ihihihh tatlıdır teysesı :17: hayırlısıyla ogrenın ınsallah ..ogrenınce bı baska oluyo yahuuu:16:
hyr cnmm daha yemedim
akşam drum aradı 4lü sonucum ii çıkmış szinle onu paylaşacaktım....
:16::16:cok sukurrrrrr..kızlarımıza ıyı bakıosun demekkı :54:
günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...
hıc sasırmıyorum erkek duyunca artık topıcın havasındanmıdır nedır :9:
gozun aydın canım hayırlı evlat olsun ıınsallah :55::55:

bızde oleydık gecıyo cok karartma ıcını :34:
yün örmeye basla mesela cok guzel kafayı dagıtıosun :6::6:

buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım :9:

bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..

Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...

buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım :9:

bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..

Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...

gem sevindim senin adına,maşallah :nazar:
peki bu usg 16. haftada mı bakılıyor benim doktorum bahsetmedi ,doktorun mu baktı ayrı bir uzman mı inceledi :44:

sagol canım ...

bızım burda bı goruntuleme merkezı var sadece usg bakıyolar.esımınde cok yakını ..hamıle oldugumu ogrendıgınde bende bakıcam torunuma demıs..12. hafta da cagırdı rutın ole mıde beyın el kol onlara baktı..16. hafta ıcınde gel kalbı ınceleyelım demıstı o yuzden gıttım...
benım kendı dr umda usg de kalp damarlarına fılan bakmıstı bu fazladan detaylı bısey oldu...
ama nıye 16.haftada gel dedı bılmıorum bakılması sart olan bıseymı emın degılım..20.haftada detaylı usg bakıcakmıs onu dr umda soylemıstı zaten

slm hanımlarr nasılsınz?bişey sorucam şimdi kısmetse benim yarın dr da kontrolüm var bide geldiğin zaman test tapıcaz dedi artık bu haftada ne testi olabilir acaba siz ne yaptırmıştınız bu haftada:26:

Back
X