• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

gem canıımmm
nasıl yapıyosun battaniyeyi
ya da bilen biri bana anlatsın yaww
kaç ilmekle başladınız
haroşamı örüyosunuz
dünden beri çözemedim ben bu işiii

gem canıımmm
nasıl yapıyosun battaniyeyi
ya da bilen biri bana anlatsın yaww
kaç ilmekle başladınız
haroşamı örüyosunuz
dünden beri çözemedim ben bu işiii

dut ıplemı yapıcaksın sende??

65 ılmek basladım 4 numara sısle harosa oruyorum...ama olayın tek puf noktası ılk baslarken attıgın ılmekte :45:
bıldıgı ılmek gıbı atmıosun ..bı dutu tutuyosun arada kalan ıpı dıger duta dogru yuvarlak yapıp sıse gecırıyosun yanı ılmegı elınde hazırlıosun ...anlatabıldımmı acaba:44:komık oldu ama bak foto eklıorum :9:
$Fotoğraf0497.webp

slm arkadaşlar nasılsınızzz :66::66::66:

ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür :nazar::emir_bebek::nazar:

doktorumuz cinsiyetine %90 erkek dedi erkekim geliyo galiba ;) :emir_bebek::46:

üçlü tarama testini yaptıranlar vamı acaba..

hayırlı olsun canım erkekin alıştık erkek haberlerine zati kız olunca şaşırıyoruz biz.....:52:

sen hatırlattın sımdı aldım randevuyu salı gunune :13:
kızım sen benle aynı olmak zorunda mısın hep yaaa bende salı günü gidicem doktora..........:52::52::52:

oda iimiş walla :D :1::1:

ama 12 haftalıkken felan nasıl söyleyebiliyo yaff :54:

O da demişti zaten bu haftada yanılabiliyoruz diye :1:

2 kere sokmeme ragmen gayet ıyı gecekten :9: ekle fotolarıııı

:44: bılmemkı o kanın cok beklememesı gerekıo zaten 5 gun cokmus

sozunden cıkarmıyım hıc nasıl dedıysen ole yaptım :86:
:60::60: dr a para yedırdın sen kız desın dıye bılıom ben

Çaktırmaa :23::23:

65 ılmek basladım 4 numara sısle harosa oruyorum...ama olayın tek puf noktası ılk baslarken attıgın ılmekte :45:
bıldıgı ılmek gıbı atmıosun ..bı dutu tutuyosun arada kalan ıpı dıger duta dogru yuvarlak yapıp sıse gecırıyosun yanı ılmegı elınde hazırlıosun ...anlatabıldımmı acaba:44:komık oldu ama bak foto eklıorum :9:
Eki Görüntüle 147148

aralarda hep bır ılmekmmı oluor

Eki Görüntüle 147148

ay ben normal ilmek attım ondan olmadı demekki
kargacık burgacık bişi oldu
iki kere söktüm
teşekkür ederim canım saooll:21:

hayırlı olsun canım erkekin alıştık erkek haberlerine zati kız olunca şaşırıyoruz biz.....:52:
kızım sen benle aynı olmak zorunda mısın hep yaaa bende salı günü gidicem doktora..........:52::52::52:

iviiiiiiiiit aynı olmak zorundayız..:86:
satlarımız aynı,cınsıyetlerımız aynı,pıpılerımızın fotosu aynı tabıkısı randevularımızda aynı olecek :63:

benımkı 16.00 da senınkı kacta :82:

iviiiiiiiiit aynı olmak zorundayız..:86:
satlarımız aynı,cınsıyetlerımız aynı,pıpılerımızın fotosu aynı tabıkısı randevularımızda aynı olecek :63:

benımkı 16.00 da senınkı kacta :82:

benim doktor 17.30 da geliyor zaten muayenesine bende işten anca çıkıyorum 18.15 e de aldım randevuyu......:52::52::52:

aralarda hep bır ılmekmmı oluor
eeeet canım :6:
Ay maşallah senin iştahına :)
yok ıstah sıfır ama bırı yapıp getırse yerım heralde :86:
ay ben normal ilmek attım ondan olmadı demekki
kargacık burgacık bişi oldu
iki kere söktüm
teşekkür ederim canım saooll:21:

ay ben koca gece kafayı yedım beceremedım.sabah gıttım yumakları gerı vercem aldıgım yere..kadın yerlere yattı bu ne dıye..dıdım ne guluoon yazsınlar ustune bole orulur bu dıye :22:
kendısı gosterdıde ole yapabıldım bende :97:

gem ya ben senin battaniyenin ipine bayıldım haa anlatamam böyle buz mavisi renginde hakkından gelebilir miyim diye düşünmeye başladım.

gem ya ben senin battaniyenin ipine bayıldım haa anlatamam böyle buz mavisi renginde hakkından gelebilir miyim diye düşünmeye başladım.

supppper olur....pur a dr kızın olcak dıyınce benımde ıcıme kurt dsmustu acaba kız derlermı banada sonradan dıye o yusden sarı almıstım:9:

buz mavısı cook gusel

banada 18.20 de gel dıdı cıldırırdın heralde ozaman :60::60:

cok gec dıdım erkene sıkıstırttım araya :49:

:52: olsun canım herşeyimiz bir olsun yeter ki sağlıklı olsunlar.....
eşimle anca o saatte müsait olabiliyoruz malesef yoksa gelemiyor o bende onsuz gitmek istemiyorum.........

Back
X