selam hanımlar 14. haftada dr kıza benzediğini söyledi bize yarın randevumuz var bakalım kesinleşecekmi
kıza benzetılen sonradan erkege donmuyo duymadım ben hıc ...
hayırlısı olsun ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar 14. haftada dr kıza benzediğini söyledi bize yarın randevumuz var bakalım kesinleşecekmi
kıza benzetılen sonradan erkege donmuyo duymadım ben hıc ...
hayırlısı olsun ınsallah![]()
çigtanm cnm hayırlı olsun oğluşun gözünaydın
sıra geldi seLİNAYA hadi sende öğrende ekleyelim listeye kuzunu![]()
nerden buldun canım??? marka site???
ı love dady ı babamıza alalım...![]()
hoşgeldin aramıza canım... ne kadarlık bebeğin :)) senin çizelge de başka bir beklenti var sanırım.
selam kislarr ben geldim ama kimsecikler kalmamis bugun doktora gittik bebegim cok buyumus 18 cm 300gr amaaaaaaa cinsiyetini gostermedi kadin yarim saat bakti ama yok poposunu bi dondu ama son anda bi pipi gorur gibi olduk doktorda dedi erkege benziyo diye ama kesin degil dedi 18inde tekrar gidicez insallah o zaman gosterir ama babasida bende gorduk pipiyi![]()
kızlar ii gecelerrr nasılsınız neler kaynattınız bn yokken bi geçmişe göz atayıım
selam kislarr ben geldim ama kimsecikler kalmamis bugun doktora gittik bebegim cok buyumus 18 cm 300gr amaaaaaaa cinsiyetini gostermedi kadin yarim saat bakti ama yok poposunu bi dondu ama son anda bi pipi gorur gibi olduk doktorda dedi erkege benziyo diye ama kesin degil dedi 18inde tekrar gidicez insallah o zaman gosterir ama babasida bende gorduk pipiyi![]()