• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hafta sonu çalışanlar kolay gelsin! ben griple uğraşıp duruyorum beyaz renkte yeni bir yelek başladım hırka örecektim aslında ama sonradan tekrar yeleğe çevirdim. zaten annem ördüğüm hiç bişi desteklemiyor. her şeye ne gerek var deyip duruyor... sanırım örgü şeyler giydirmeyi sevmiyor annem.

hafta sonu çalışanlar kolay gelsin! ben griple uğraşıp duruyorum beyaz renkte yeni bir yelek başladım hırka örecektim aslında ama sonradan tekrar yeleğe çevirdim. zaten annem ördüğüm hiç bişi desteklemiyor. her şeye ne gerek var deyip duruyor... sanırım örgü şeyler giydirmeyi sevmiyor annem.

ahh, teşekkür ederiz:46: mesaim bitti sayılır dakikalarım kaldı:21: geçmiş olsun grip çok fena vuruyor bu sene bizim şansımıza.
örgülerin de hazırları var ya şimdi belki o yüzdendir gerçi yinede emek verilerek yapılan başka oluyo. ben hiç bşi örmedim ananesi, teyzoşu bi de ciciannemiz sağolsunlar:64: bana bişey kalmadı, yalan sölemiyim içimden de gelmiyo aslında, kızım duymasın:49:

tünaydın hanımlarr nasılsınzzz bugün hafta sonu olduğundan pek kimse uğramaz artık.

bizde perşembe dr gittik,oğlumun pipi gösterisini izledik bolca çok şükür gelişimi boyu haftasına göre önde 17 haftalığız ama kasılmam geçmemiş hala,tansiyonumda yüksek çıktı dr bol bol dinlen stres yok dedi çünkü kasılma sebepi yapıyomuş,4lü testimiz için

de kan verdim haftaya sonuç alınacak inş bir sorun çıkmazzz.

hee bu arada doğurcağım günün tarihinide verdi 25 temmuz sabahı hanımlarrrrr.

canim karistirdin sanirim benim degil seyyah06,nin oglu olacakmis benim 4 mart,da:34:

pardon cnmmm :30:

-*-*- SEYYAH-*-*-:emir_bebek: HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN hatlar karıştıda :97:

ayyy kıravatlı olan çok süper ya :80:

hehe :) kızlar esprilii tişörtlere hazır hale geldi göbişim artık:77:

bende istiyom onlardann:74:

selam kislarr ben geldim ama kimsecikler kalmamis bugun doktora gittik bebegim cok buyumus 18 cm 300gr amaaaaaaa cinsiyetini gostermedi kadin yarim saat bakti ama yok poposunu bi dondu ama son anda bi pipi gorur gibi olduk doktorda dedi erkege benziyo diye ama kesin degil dedi 18inde tekrar gidicez insallah o zaman gosterir ama babasida bende gorduk pipiyi:61:

maş. maş... gramı çok iyi maş.. nazar değmesin cnmm

hadi hayırlısı olsun inş..:emir_bebek:

evet kızlar bizimde kız geliyo dr kesin dedi tahminler tuttu hayırlısı bakalım

gözün aydın kız annesi :73::32:

temmuz 10 doğum:53:

:53::53:

:53::53::53:

:53::53::53::53:

doktorum öyle didi:18:

kızıma kavuşcağım gün :69::98:

cnm senin sezeryanmı olucakki tam gün vermiş sana muhtemelmi dedi yoksa.

şimdiden belli olmazki cnm daha 4 buçuk ay var doğuma

10 -12 gibi dedi bende 10 dedim işte:))

bu aradaa doktorum 40. haftaya bırakmam ben dedii inş.. hayırlısıyla gelir yoksa 37-38de alırım

risk alamam dedi :44:

bu aradaa doktorum 40. haftaya bırakmam ben dedii inş.. hayırlısıyla gelir yoksa 37-38de alırım

cnm neden risk dediki acaba,alıcam dediğine göre sezeryana sokcak seni galiba

Merhaba Hanımlar....

Nasılsınız, biz babayla bol bol geziyoruz :49:

Oğlumuza buhar makinası aldık :69:

Yine bebişimize hazırlık katı meyve sıkacağımızı yeniledik :16::16::16: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sezeryanmı olucanki bıde neyın rıskını almayackmış doktorun bıraksın cocuk şöööle adam gıbı dolursun 40. haftasını acelesı neymişki doktorun

cnm neden risk dediki acaba,alıcam dediğine göre sezeryana sokcak seni galiba

ya bu doktorların işi zaten para yemek

yemin ediyorum hepsi aynıı

çok sinir bozucular

allah ellerine başka birsağlık sorunu ile düşürmesin yoksa vay geldi haline

illallah ettirirler insanıı

:88:

bu arad bisimde pazartesi renkli ultrasonumuz var coooook heyecanlıyım yaaa oğluşumu gorcem şöööle renkli renkli bı cd vercek doktorum evdede bakarım artık normal ultrasonda kara kara göremiyordum bi şey bu arada ruyamda da gordum ogluşumu bembeyazdı yavrum kara kaşlı kar gözluydu ayy allahım coook guzel bı duygu ya rabbbım herkese yaşatsın bu duyguları kıslar ya sizde hamilenız arzu dıye bı arkadaşım var oda evlat sahıbı olamıyor nolur sızde dua edın onun için hamiş hamiş

neden risk alamam dedi ki zaten 40 haftada doğmuyor mu bebişler, sezaryende 1 hafta oynayabiliyor:44:

Merhaba Hanımlar....

Yine bebişimize hazırlık katı meyve sıkacağımızı yeniledik :16::16::16: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ohh maşallah size valla biz daha hiiç bişey almadık daha erken diye aslında oğlum olucak cinsiyette belli dimi alsamda olur yanii..buhar makinesi aldığında çok iyi olmuş cnmm her eve lazım gelen bişey..
sezeryanmı olucanki bıde neyın rıskını almayackmış doktorun bıraksın cocuk şöööle adam gıbı dolursun 40. haftasını acelesı neymişki doktorun

bencede yanii bende anlamadım

Merhaba Hanımlar....

oh güle güle kullanın

buhar makinesi bende alıcam inş..

iyi gezinki bebiş olunca bir süre çıkmanız zor olabilir

:21:

ay sorma işte cnm yaa valla naptıkları belli değilki şimdi

bebek şişko olabilir diyo belki ona bağlı olarak 40 ı beklemem demiş olabilir

ama tabi durup dururkende sebepsiz yere sezeryana girmek istemem tabiykii:41:

çok sinir bozucular

Canım doktorunu değiştir, ne demek erkenden alıcam çocuğu yaaaa:47::47::47:

anlamadım, çok garantici bir doktormuş, acep izne filan :47:mı çıkacak temmuzda, izne çıkmadan alayımmı diye düşünüyor :9::9::9:

çok sinir bozucular

cnm yani belli etmiş erkenden dr kendini ben paracıyım diye yoksa neden 37.38 .haftada doğuma alsın.yani hayır tmm da anlamadığım normalde sezeryanlar 1hafta önce alınır yani ben öyle oldum ve olucam geneldede böyledir zaten,yani 39.haftada....ama bu dr 2 hafta öncede alıcakmış delürdümü ne::20::20:

Back
X