• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba arkadaşlar bende 15+2 haftalık hamileyim. Doktorum baya inceledi bir kabarcık var erkeğe benziyor büyük ihtimalle ama haftaya gene bakalım emin olalım dedi. Meraktan çatlıyorum. Kız çocuklarda nasıl oluyor bilen var mı? Erkek hissediyorum hep ama yine de kararsız kaldım :59:

canım çok sağol doktorum akropolde ışın hanım ama mayısta bülent beye geçeceğim sen kime gidiyorsun. durumun için geçmiş olsun okudukça herkese dua ediyorum ayrıyeten o yüzden yazmadan birde canım günde 100 defa " La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim " çekersen kaza,bela,musibet ve hastalık defi için iyi geliyor.
görüntüleme merkezi adres ve fiyat yazarsan sevinirim

Bilmiyorum desem :59: doktorumu yeni değiştirdim çok ilgisiz olduğu için bebeğimin özelliklerini pek öğrenemedik :43: bu cuma kontrolüm var o zaman öğrenir yazarım.

selam kızlarr herkes umarım ıyıdır gecmıse cok bakamadım ..
hayırlı haberler alanların gozlerı aydın:)hafta sonum sahaneydı...cumartesı arkadasım normal dogum yaptı bızde yanındaydık onu bekledık..epidural yaptı.bu kadar agrıısız beklemıordum.makınalar delırıor sancı geldıgını soyluor ama arkadasım hıc hıısetmıordu.bılemıorum ıyımı kotumu ama agrısız dogum ısteyenler ıcın sezaryan yapacak kadar korkusu olanlar ıcın paylasmak ıstedım..cok rahat ve kolay bır dogum olsugunu ve hıcbırsey anlamadıgını soyluor..sadece ıkınmak ve ıtmek zorlamıs bence okadarda olsun...
ben epıduralde ıstemıorum..herseyıyle yasamak ıstıyorum o anı..
dogumdan cok korkanlar ıcın pozıtıf dogum hıkayelerı dıye bır sıte var okumanızı tavsıye ederım..
bugunde lahusa serbetı yapıp goturcem..kırmızı kırmızı..sıselerıde pembe kurdela ıle suslucem..bırazdan gırısecegım ısee..o anın buyusune ben bıle kapıldım kızlar umarım bıslerde kolaycacık dogururuz...

canım çok sağol doktorum akropolde ışın hanım ama mayısta bülent beye geçeceğim sen kime gidiyorsun. durumun için geçmiş olsun okudukça herkese dua ediyorum ayrıyeten o yüzden yazmadan birde canım günde 100 defa " La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim " çekersen kaza,bela,musibet ve hastalık defi için iyi geliyor.
görüntüleme merkezi adres ve fiyat yazarsan sevinirim

benimki de ışn hanım :) da sen neden değiştiriyorsun ?

tesbihatı yaptım cnm... şimdi de bi yasin okuyup 20 ayetel kürsi demiştik ya ben elime bi tespih alıp yorulana dek okucam :) sen ve ikizlerin içinde dua edicem burdaki arkadaşlar içinde tabii..
hadi allah kabul etsin cnm bnde senin için dua edicem we herkes için
allahın izniyle atlatıcan bu günleri hadi bn gittim cnm bitince gelirim

İstanbul'dayım canım ben. Dokturumdan hiç memnun kalmadığım için değiştirdim şimdiki doktorum çok iyi inş hep böyle devam eder. Bu arada bebişinin cinsiyetini öğrenebildin mi?
yüzde 20 yanılma payı ile erkek dedi bakalım bu cuma gideceğim tekrar netleşirse yazarım

benide ekleyin listeye barim :1:
tahmini doğum 25 ağustos erkek şimdilik bebişimiz de :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

:34:

şeyma benide ekleyin öncede dedim beni görmediniz sanırım tahmini doğum 4 ağustos değişmezse erkek lütfen bu kez ekle:41:

:41:tmm

kızlar:80::80::80: lİSTEYE EKLEME YAPMIYORUM ARTIK

LİSTE KARIŞIYO ÇÜNKÜÜ:42:

ARTIK SADECE CİNSİYETİ BELLİ OLANLAR YAZSIN :6:

Back
X