• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Bugün radyoloji de taramam vardı kızlar oğlum secde pozisyonunda yatıyordu 15 -20 dk tarama yapıldı ama o yüzünü göstermedi :)) onun dışında herşey normal gözüküyor, beyin gelişimi 1 hafta önde gidiyo dedi, nasıl bişi anlamadım zaten taramayı kendi doktorum yapmadı , ama yüz taraması için tekrar gitcem, ne olur ne olmaz baktırayım da içim rahat etsin...Allah herkese sağlıklıca bebeğini kucağına nasip almayı nasip etsin

amin canım
bebişin küsmüsmü sana dönmemiş yüzünü:1:

Bugün radyoloji de taramam vardı kızlar oğlum secde pozisyonunda yatıyordu 15 -20 dk tarama yapıldı ama o yüzünü göstermedi :)) onun dışında herşey normal gözüküyor, beyin gelişimi 1 hafta önde gidiyo dedi, nasıl bişi anlamadım zaten taramayı kendi doktorum yapmadı , ama yüz taraması için tekrar gitcem, ne olur ne olmaz baktırayım da içim rahat etsin...Allah herkese sağlıklıca bebeğini kucağına nasip almayı nasip etsin

Gözün aydın canım :nazar:
Darısı başımıza inş :49:

Şeyma bissürü şey almışsın, ben daha oğluma doru dürüst bişey alamadım, kızlar için bissürü şey var :5:

ay cnmın içi erkeklere göre

converse aakkabılardan al oğlunaa birde şapka all tersten takarsın şappasını:))

tam bi hip hopçu çüçük erkek olurr ayy çok tatlı olur öylee:)))

erkeklerede var cnmm sen gez bol bol neler var nelerrr

çizgili swetler meselaa

pembeli mavili erkeklerede yakışıyo çizgililer:65:

şeymacım kapı süsleri için bu siteyede baksana:16:

Meleğin Eli: Bebek Kapı Süsü - cik cik kuşları

şeymacım bende hemen hemen aynı şeyleri aldım...
ama kıyafet dışı bişiler alsam mı mart ayında...?

teyzem sona bırakma hem maddi olarak yetişemiyorsun hemde şişkolayınca gezmek zor oluyor diyooo...

cnm tşkr ederim site için ama ben galiba tüllü kapı süslerinden hoşlandım bunu

pek beğenemedim ama sağol bulduğun için siteyii:34::54:

bu aradaa teyzen çok haklı annemde son aylarda yürümen zorlaşıcakk

nefesinde aynı şekilde diyoo

mart ayında al tabi eğer alabiliyorsann

bende alıyorum ufaktan acelem yok

düşününce hepsini aynı zamanda almak hem külfetlii hemde tadını çıkaramassınkii

böylee her ay bişi almak daha zevklii bencee

şöylee tadına vara vara bir iki bişeyle eve gelmek

mükemmel bi duygu cnmm :69:

şeymacım maşallah hiçbirşey almamışsın:))

:60::60::60:

bana göre çok eksik var daha ama teysesii

pijaması -- donu---küveti---şampuşları---bezleri bilem daha yokk

:64:

selam kislar bende alisveristen geldim kendime hamis pantalonu aldim bi tane kot bide esofman alti yuruyuse cikarken giymek icin bide bebikime aykkabi aldim bi yerde indirim vardi noel baba kostumu vardi cok dusmus cok tatliydi onu aldim

güle güle kullan cnmcımmm

oh ohhhh iyi günlerde inş..

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah şeyma hiç bişey almamışsın
aslında fazla bişi almamışsın ama biz daha bişey almadığımız için çok gibi geliyo yok daha ben hiç birşey almadım ama çevremdekiler hep almışlar bişiler ben 2 ay daha geçsin istiyorum hepsini toptan alcam listem hazır

toptan almakta ii fikir ama

böyle her ay bi ürün alıp eve dönmekte çok hoşş

insan zevkine varıyoo

anne olmanınn verdiği duyguylaa :61::87:

kızlar iigeceler kmse yokmuu
bz dra gittik bebişlerim 17 cnm 221 gr olmuşlaaar:))

napalim canim bu kilolar alinacak biraz kontrollu olmak lazim tabi ama bebislerimiz saglikli olsun veririz fazlaliklari

Maşallah Güzel kızlarımıza :)

rica cnmcım ;)

ok

çok bişi almadım heraldee:44::44:

bir hastane çıkışı takımı

5li zıbınlıklı takım

1 tane pembiş elbisee:69:en güselide oo:69::1:

2 tane ayakkabı biri simli pembee

diğerii beyaz kurdalelii

3 tane uni yeni doğan ıslak mendil kampanyadA OLDuğu için aldım

bir tane polar battaniyee

hatta 2 oldular

ananesi ördürtmüş birinee

kızıma toka sepeti aldım bebek figürlüü:)

kızıma yine 2 bant 2-3 tanede toka aldımm hemen saçı olcakta sankii :9::9:

ama belkim olar hemen takıveririrm sonra bulamam çok gezemem bi süre saçlı

olursa hemen takıvercemm:60::60:

eşimde dalga geçiyoo 2 kuyruk yaparsın diyoo

kendime hamile pantulu daha alamadım :59::59:

alcam inş. güzel bulabilirsemm

bir takım hamile pijama takımı

bir takımda lohusa takımı sabahlıklıı

2 tanede tulum aldım pembiş kızıma birii ayıcıklı

biride eşeklii :60:

amaa tabi daha çok eksik var biberonları banyo malz.. bezii odasıı

kilotu atletii

:DDDDDD:81:

oooooooooo naptınız siz :) durun daha neler çıkacak kimbilir :) bizdede 7. aydan önce alınmaz derler ben daha hiçbişi almadım da bakmadım da :)

ankarada olanlara duyurulur:
ulus anafartalar carsısında 2.mi 3.mü katta sade ve sadece hamile mağazası var.
ben burlarda siyah pant bulamamıştım. orda kadın 5 ayrı model siyah pant gösterdi.
elbiseler tunikler varda var...:92:

kızılaydada var atatürk bulvarında hamileyim die bi yer :D hamile kalmadan önce bakmaya giderdim :D şimdi 7. ayı bekliyorum :)

Turkuazzz Turkuazzz naptın ???

Bu arada benim bugün çenem nasıl açıldı :40::40::40: hiç susmadım sabahten berii :40: ama gidiyimde azcık dinleniyim :49: gelirim heralde tekrar dikkat edin bebişleri öpüyoruz çokkk :21::21::130::130::111:

akşama bulamazsam hazırla payımı.......

iyi iyi çok şükür bi sorun yokmuş olmasında ama bu erkeklerimizin hepsi böyle kapatıyorlar hep kendilerini ya inş bugün benimkide öyle yapmaz bascam çikoyu bascam çikoyu.......

ayy yerim ben onları ne kadar büyümüşler maşallahhhh.....

ewet cnm büyüyolar her gün:))bnde çok büyümüşüm ama 67 olmuşum tam 10 kilo aldım yaani drdan büyük bi fırça yedim artık dikkat edicem wallahi:59:

sende kızlarla beraber büyüyorsun kız az dikkat etsene 10 kilo çok almışsın yaa hani ikiz dedik sen alırsın dedikte bu kadarda değil......bende 2-3 arasında gidip geliyorum artık canım çok yemek istesede yemiyorum kararını yiyorum karnım 6 aylık hamile gibi oldu........

Back
X