• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$IMG_0653.webp $IMG_0655.webp $IMG_0654.webp

kızlar bu dün doktorda çekilen pipimiz koskocaman.....
diğeride renkli usg de yüzü yan profilden ağzı açık halde....

Son düzenleme:
Bizde doktorumuza gittik
bizde de boy olcumu yapmadi dogru sonuc vermiomus usgler
ama gramimiz 222 gr hersey iyiymis pipisi kendinden buyuk yarin testler icin kan vercem
bizden bu kadar teyzoslar
yarin gecmisi okuruz telden zor oluyor
Gözün aydın canım :emir_bebek::nazar:
Eki Görüntüle 149317 buda yeni yelegimiz fotoda rengi biraz degisik cikmis normalde bordoya yakin kirmizi nasil olmus??
Çok güzel olmuş canım, güle güle giydir :81:
Eki Görüntüle 149440 Eki Görüntüle 149442 Eki Görüntüle 149441

kızlar bu dün doktorda çekilen pipimiz koskocaman.....
diğeride renkli usg de yüzü yan profilden ağzı açık halde....
Maşallah :53::53::nazar:
Senin yediğin çocucuğun pipisine yaramış hep :1::1::27:

hiç sorma naz valla şok olduk o büyüklüğü görünce....:60:
erkek değiller mi hemen atıyorlar dışarıya işte ama sağlığı yerinde çok şükür....
bugünde kan vermeye gidicektim sabah uyuya kaldım
3 lü testide yapmasak olur mu diye sordum zaten kan verceksin hemoglobin için oda aradan çıksın dedi iyi tmm dedik ne edelim nasılsa bedava....:66: ama 2-3 haftaya anca çıkıyormuş....:31:

hiç sorma naz valla şok olduk o büyüklüğü görünce....:60:
erkek değiller mi hemen atıyorlar dışarıya işte ama sağlığı yerinde çok şükür....
bugünde kan vermeye gidicektim sabah uyuya kaldım
3 lü testide yapmasak olur mu diye sordum zaten kan verceksin hemoglobin için oda aradan çıksın dedi iyi tmm dedik ne edelim nasılsa bedava....:66: ama 2-3 haftaya anca çıkıyormuş....:31:
yaani nasılsa kan wermişsin bakılsın oda ama çok zmn ya 2 3 hafta bnm 1 haftada çıkmıştıı
nese iii sonuçlar gelsinde..

canım güle güle kullan o espirili penyelerden bende istiyorum ama nerden bulucam. bide lcw de falan warmıdır bakmadım hiç gerçi daha:49:

GÜLE güle kullan canım. aynı penyeden bende aldım lcw den çok hoş.

kızlar günaydıın

şeyma güle güle giyin cicilerini o penyeden bnde aldım beyazını çok hoşş:))

bn bgn kndime çatlak kremi almaya gidicem dr önerdi ama tamamen bitkisel diğerlerini önermedi

herkese günaydın,

togi, oğluşun hayırlı uğurlu olsun maşallah :nazar:

özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.

seyma,güle güle giy hamiş cicileri,penyeden bende aldım çok tatlı :69:

keramos, hamileyim kitabını eşim bana süpriz yapmış 2-3 hafta önce geldi kargo ile çok güzel bir kitap,doğuma yakında anneyim ekini sipariş edicez nasipse :61:

güle güle giy cnm hamiş kıyafetlerini :34:

bende hamiş pantolonu alcam ama biraz daha bekleyim diyorum..

tşkr ederim hepinize kızlar

daha güzel hamiş kıyafetleri sizin olsun inşallahh:34:

bu aradaa lcw 17 tl idi esprili tişört

bunun siyahından aldım arkidişler:17:

http://hizliresimyukle.com/showpic-39206/imagessd.jpg

TURKUAZ-*-*-* MAş... yavruna nazar değmesin cnm

tOGİEYLÜL-*-*-erkekin hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inş...

Son düzenleme:
birşey soracağım çizelge de 18 hf görünüyor ama 17 hf lığım bunu nasıl düzeltebilirim

Bizde doktorumuza gittik
bizde de boy olcumu yapmadi dogru sonuc vermiomus usgler
ama gramimiz 222 gr hersey iyiymis pipisi kendinden buyuk yarin testler icin kan vercem
bizden bu kadar teyzoslar
yarin gecmisi okuruz telden zor oluyor
masallah canım gordu pıpıyı ..pıpı demeye zorlandım hatta masalaahhh :nazar::nazar::9:
benımkı zayıf ıste ya npmam lasım yıorum da :26:
Eki Görüntüle 149317 buda yeni yelegimiz fotoda rengi biraz degisik cikmis normalde bordoya yakin kirmizi nasil olmus??
sen aşmıssın canım olayı hemencecık bıtırıyosun masallah...cok gusel olmus buarada ellerıne saglık
gem, maşallah size. test sonuçların da güzel çıkar Rabbimin izniyle
cıkar canım endıselenmıyorum Allah buyuk:54:

birşey soracağım çizelge de 18 hf görünüyor ama 17 hf lığım bunu nasıl düzeltebilirim

cızelgeyı yaparken Sat ı yazıyoruz ya onu bı hafta ılerı at olur sanırım :44:

ama sat a gore takıp et duzeltme bence dr lar onu dıkkate alyor bır sure daha...bende 1 hafta gerıdeyım

cızelgeyı yaparken Sat ı yazıyoruz ya onu bı hafta ılerı at olur sanırım :44:

ama sat a gore takıp et duzeltme bence dr lar onu dıkkate alyor bır sure daha...bende 1 hafta gerıdeyım

tamam canım benim sağol benim son SAT 28 ekim

turkuazm gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sağlıklı bebeklerimizi kucaklamayı ve doğum sonrası farklı tecrübelerle yazışmamızı nasip etsin hepimize inşallah

turkuazm gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sağlıklı bebeklerimizi kucaklamayı ve doğum sonrası farklı tecrübelerle yazışmamızı nasip etsin hepimize inşallah

o gunler bı gelseeeeee:97:

dogumdan sonra kacımız vakıt bulup yazabılcez cok meraktayım :9:

Gem sen usg de mi geride görünüyorsun.....yok kız ne zayıfı tığ gibi delikanlı olcak işte daha ne istiyorsun boyuda maşallah....senin ki boyuna veriyor benim ki pipisine.....:60:
ben eleviti bıraktım içmiyorum dün doktorada soracaklarımız hepsini unuttum heyecandan yine....

Back
X