• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$dut6.webp $dut.webp $hahah.webp $beb.webp

mavılerı pembe olarak dusunebılırsın nazcım

:)))))))) eşim zaten hemen bir kızımızda olsun diyor, 2 yaş aralığıyla, kızımın ismi bilem hazır Irmak Alya olucek:21::21::21:

canım bizde sizin gibiydik 3 yaşında oğlum var bide kızımız olsun istedik bizde adı yağmur veya ırmak olacaktı ama geçen gün cinsiyetini öğrendiğimizde benim vve eşimin başından k:42:aynar sular döküldü sanki tabiki bizizm için sağlıkolmsı önemliydi ama insan 2.lerin değişik olmasını çok istiyo 2. de erkek planlı hamilelik bence sizde allahtan hayırlısını isteyin inşallah gönlünüzdekini verir rabbim

ayy çok gzl olmuş ya işte bnde öle kareli nasıl apçağımı bilmiyom ip geçişlerini yani ama en sondaki gibi düz beyaz yapıp etrafına fisto dikerim çok gzl gerçektende:)
saol cnmm

bende onu cok begendım yapılısıda yazıor kıtapta ..
alizenın kıtabı

ciğtanem örenememişsin cinsiyetini olsun acele etme geçç olsun güç olmasın

şeymacıım çook gzl ciciler maşallah en ii gnlerde giysin işlhh kızın

tşkr ederim cnm sağol

Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusum:35:hadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste biz :1:Eki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260

aman allahım oda neee:53:

maşallah sizeee:64:

esas sen hamiş gibi görünüyorsun burdan bakınca

hakkını vermişsin yani hamileliğin cnm :38:

:nazar::emir_bebek:

ay canim beniiiiiim cok tatlilar ya bebisini icinde dusunuyorumd a ne tatli olur fistik

tşkrler teysesiii:emir_bebek:

:49:

ya kızlar bisey sorcam ama anne gibi düsünerek cevap verin benim bugun amniyosentze yaptırmam önerildi down sendoru riskim yüksek cıkıtıgı için kafam allak bullak eşimle konustuk söyle bir karar aldık bu konunun üzerinde daha fazla durmadan yani amniyosentez yaptırmadan hiç o riske girmeden normal rutin konrollerimize devam etmeye karar verdik cünki eger öle bir sey varsada rabbimin verdigine bende esimde yok ol diyemez bu lükse sahip olmadıgımızı düsünüyoruz hal böleyeken bu durumda baska bir doktora gitmenin yada amniyosentez yaptırmamanın mantıgı sizce nedir hepinizin görüslerini bekliyorum

cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.

bence birkaç doktora git

tek doktor görüşüyle sakın hareket etmee

umarım bi yanlışlık olmuştur vew öyle BİRŞEy yoktur

dualarım seninlee

,

MELİSAX-*-*-*- tmm cnm 25 temmuz :34:

Ohh ne güzel.. 2 yaş aralığı bence de çok iyi.. Irmak Alya da çok güzel isimler, inş gönlümüze göre olur :16:

İnşallah canım :16::16::16:

canım bizde sizin gibiydik 3 yaşında oğlum var bide kızımız olsun istedik bizde adı yağmur veya ırmak olacaktı ama geçen gün cinsiyetini öğrendiğimizde benim vve eşimin başından k:42:aynar sular döküldü sanki tabiki bizizm için sağlıkolmsı önemliydi ama insan 2.lerin değişik olmasını çok istiyo 2. de erkek planlı hamilelik bence sizde allahtan hayırlısını isteyin inşallah gönlünüzdekini verir rabbim

:18::18::18::18::18:

canım ben kızım olsun çoook istiyorum eşimde çok istiyor, inşallahhhhhhhhh olur, olmazsa büyük konuşmıyımda 3. ye gitcem :9::9::9:

kizlar geldim ama cinsiyeti ogrenmeden geldim bu bir koturolmus dedi dr senin ultson
2 haftaya:20: yani 20 haftalikken gitmem gerekiyormus:59: ama dedim bana boyle soylemediniz:84:
cok sinirliyim turkiyede olmak isterdim:58:
uyus oluyorum su yurtdısındakı dr lara :19:
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusum:35:hadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste biz :1:Eki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
:nazar::nazar::nazar:supersınız...dogum nezaman hayatım:9:
Tatlım siz kendi düşüncenize inançlarınıza göre bir karar vermişsiniz; tekrar bize sorup da kafanı bulandırma bence..
katıllıyorum..ama bır dr daha sart bence..
ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum.ben henüz 15 haftalık hamileyim ama geceleri uyuyamıyorum.son aylar da olsam anlıcam ama neden şuan böyleyim anlamıyorum.hatta geçen gece ne yaptıysam sabah 6 ya kadar hiç uyumadım.sersem gibi olmuştum.yatağımdan kalkıyorum salona geliyor biraz tv izliyor biraz pc ye bakıyorum sonra yine yatıyorum ama yok uyku yok.koyun bile saydım ya:1:neden böyleyim acaba?benim gibi olanlar varmı?:61::61:
bende hıııııııc uyuyamıorum sabah 8 de koceyı kaldırıyorum sonra uyursam uyuyorum :43:
Kocişinin kurduğu cümlelerin meali şudur:
Hanım hanım!
Ne güzel işte vucudun 9 ay sonunda da bozulmayacak, Ömer Serkanımız doğduktan sonra da taş gibi kalacaksın!
Kızımıza kavuşmak için çok beklememize gerek kalmayacak ne güzel :23::23:
:60::60::60::60:

bende çıkıyorum arkadaşlar.hava çok güzel burda.oğluşumla ve küçük bebişimizle biraz yürüyelim.kızımıza bişeyler örcem ip alalım gelelim.

haydi herkese selamlar.görüşürüz artık gelince.....:66::66:

güle güle canım. ne güzel çalışınca ble cumarteside iş yerinde geçiyor:84:

ahh ahhh hiç sorma hava dışarda süper sabah beri dua ediyorum yarında böyle olsun diye çalışmaktan nefret ettim artık kafam kazan gibi off anam offfff.......

Back
X