Kızlar Merhaba, hafif kanamam oldu belimde de hafif bi ağrı var.. Çok korkuyorum..
cok geçmiş olsun hiç bekleme doktora git derim kötü bir sey yoktur umarım kac hafatlık gebesin peki agır falan kaldırmadın değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Merhaba, hafif kanamam oldu belimde de hafif bi ağrı var.. Çok korkuyorum..
sıruma cevap veren tüm arkadaslara teskkür ediyorum bugun baska bir doktora daha gittik ve oda aynı görüste amnisentez yapalım diyor fakat ben kararımı verdim hiç birsey yaptrmadan rütün konrollere gidegim allah yar ve yardımcımız olsun
sen bilirsin canım hayırlısı olsun ama bişey sormadan edemeyeceğim madem ambiyosentez yaptırmayacaktın niye tarama testleri yaptırdın ozaman bana doktorum ilk başta onu söyledi eğer kötü bişey çıkar ve bebeği illa doğuracağım diyorsan hiç yaptırma dedi
cok geçmiş olsun hiç bekleme doktora git derim kötü bir sey yoktur umarım kac hafatlık gebesin peki agır falan kaldırmadın değilmi
ewet cnm bnmde öle oluyo kalp atımı gibi tekme yememize az klaldı demektir
sağlık ocağındaki hemşire sölemişti önce kalp atımı gibi hissedersin snr hareketini hissedetrsin diye![]()
anamm bumuymus formuluYumurtlama gününden önce çalışcaksınız o zaman :78::78:
neler aldın pekıııııııı....hafta sonu gezmesinde bütün hanımlar... amann o kadar yoruldum ki ben eski enerjim kalmamış bulduğum kaldırıma banka bıraktım kendimi. yoruldum ki ne yoruldum! bebeğime de ilk kez bişiler aldım. bücürük de indirim vardı bizim buraya has bişi sanırım çünkü mağaza kapalıymış. %80 die bir ind. türü olur mu olmuş işte... bir kaç bişi aldım, haftaya çıkarsam gene bakacağım ind. devam ediyor çünkü...
aaa gercektenmıııııııı...cok sık oluyor korktum bende ya
anamm bumuymus formuluunutursak 2 sene sora hatırlat emı :13:
neler aldın pekıııııııı....
benım koce gıttı yıne sehırdısına bu aksam burdayım ben
benim kocişde işte 1 de geleceke bende burdayım kaynatırız
mınık fanatık supper..cok guseller canım ya ıyı gunlerde gıysın oğlusun ınsallaahh..
yelekte gayet modellıymıs vala masallah elerıne saglık
hepiniz göbişlerini koydunuz sıra bende
Eki Görüntüle 153079
teşekkür ederim o minik fanatikte öle tulumlar yelekler falan var ki anlatamam... valla dayanamayıp gene gidip alabilirimyelek ilk örgüm olduğu için biraz örgüsü sünük gibi oldu ama bir daha başladım bu daha düzgün örülüyor gibi. artık böyle böyle uzmanlaşacağım. aslında ben senin battaniyeni çok sevdim de onun örgüsü değişikmişyapabilir miyim ki diye dşünyüorum. bir de o ipin adı falan ne hiç bilmiyom.
gnl ya sız ne koyuyodunuz ısmını bebısın
ılk denemeye gore cok ıyı bence...
orguunde bısı yok..ılk baslarken ılmek atması degısık ama cok kolay ..dut ıp dıye satılıyo ..yapacam dersen analtırım ben sana..naz da basladı ondan
sennki de minikmiş gnl? cinsiyet belli miydi senin? erkek göbüşü gibi deharika ya bu yorumu yapmak.
hepiniz göbişlerini koydunuz sıra bende
Eki Görüntüle 153079