• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya aslında kuru fasulye yaptım bugün ondan yedim ama hiç böyle olmazdım bende yaaa:26:
bide kasıklarım böyle hassas sanki hafif acıyo gibi sanırım rahimim büyüyo..karın ağrısınıda dr sorduğumda rahim büyüme yaptığı zaman olurmuş.

suclu bulunduuuuuuuuuuu kurufasulyeeeee :9::9:

kasıklardakı olay bendede cok var 3 gundur :50:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:cıgtanem 5 agustos dıyosunda yanlıs hesaplamıs olmasın bu dr 5 mayıs fılan gıbı sankı:9:

suclu bulunduuuuuuuuuuu kurufasulyeeeee :9::9:

kasıklardakı olay bendede cok var 3 gundur :50:

bende bugün oldu yokyu önceleri,ama rahim büyümesine bağlıyorum ben..
bazende şeytan giriyo içime sanki adet olucam zannediyorum çok korkuyorum yaaa.
amannn allahım korusun,rabbim şu 9 ayı sağlıklı hayırlı geçirseydik sağsağlim...bebişlerimizi kucağımıza alalım istiyorum hayırlısıyla....

senin bebiş oynuyomu cnm.

.............yanlıs yere yasdım yıne ahaha

Eklentiler

• $DSCF0062 (Medium).webp
    $DSCF0062 (Medium).webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
bende bugün oldu yokyu önceleri,ama rahim büyümesine bağlıyorum ben..
bazende şeytan giriyo içime sanki adet olucam zannediyorum çok korkuyorum yaaa.
amannn allahım korusun,rabbim şu 9 ayı sağlıklı hayırlı geçirseydik sağsağlim...bebişlerimizi kucağımıza alalım istiyorum hayırlısıyla....

senin bebiş oynuyomu cnm.

amın amın amııııııııınnnnnnn kucagıımıza aldıgımız gunu gorelım ınsallah :emir_bebek:
wallahı bısıler oluo ama bebekmı yapıo yoksa bagırsaklarmı yoksaaa rahım kasılmalarımı ben anlayamıyorum acemıyım ya :26:

:53::53::53:aaa gercektenmıııııııı...cok sık oluyor korktum bende ya

anamm bumuymus formulu :27:unutursak 2 sene sora hatırlat emı :13:

neler aldın pekıııııııı....
benım koce gıttı yıne sehırdısına bu aksam burdayım ben

Hatırlatırım tabi.. :1::1:

Güle güle giysin minik kanarya :92::92:
Yelek süper olmuş ellerine sağlık :81:
hepiniz göbişlerini koydunuz sıra bende
Eki Görüntüle 153079

Maşallah çok tatlı göbişin :nazar:
iyi akşamlar hamişler :3::3::3:
çok şaşılacak bişey oldu oğluşumuz olacak :62::62:

Hayırlı olsun oğluşun :nazar:
ay bilemiyorum ama nerden üşütücemki ev sıcakk ayaklarım kalınn,sırtım kalınnn daha ne yapiymkii:26:

Yediklerin gaz yapıyordur belki :26:
göbiş fotoları ve bebeklere alınan cicilerin fotolarını burada paylaşabilirsinizz.....

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-yapilan-dogum-hazirliklari.html#post18012140

Hayırlı olsun şov topikimiz :81::81::81::81:

:54::54::54:

sen kızına bısıler almadınmıııııı purcum

Henüz pek bişey almadım.
3 tane çıtçıtlı body, 1 paket ağız mendili, birkaç toka ve saç bandı, bi de 10lu hastane çıkışı aldım.
Hastane çıkışı defoluymuş eve gelince farkettik, getirtceklermiş aynı modelden ondan ekleyemedim fotoları :5:

Henüz pek bişey almadım.
3 tane çıtçıtlı body, 1 paket ağız mendili, birkaç toka ve saç bandı, bi de 10lu hastane çıkışı aldım.
Hastane çıkışı defoluymuş eve gelince farkettik, getirtceklermiş aynı modelden ondan ekleyemedim fotoları :5:
10 lunun ıcınde neler var ...

ee yavrum bunda herbısee var 20lıye 2 ser mı koyuolar :97:

Zıbın mıbın falan da koyuyorlar, çift çift oluyor..
Daha çok şey almamız lazım yaa,
bi ara ben bi konu görmüştüm tecrübeli annelerden neler alınmalı ne kadar alınmalı falan diye,
liste yapsak iyi olacak..:31:

Back
X