• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bende ortalama kalmadı
bu saatlerde yatıorum ogleden sonra onıkı bır arası kalkıorum..gunduzde bazen sekerlemem oluor
kısacası sureklı uyku modd uyumasamda ense modundayım yarabbım sen yardım et nasıl dogurcamm
benım 8.30 da kalkmam lasım :5:

gecıcek o uyku modun dogumdan sorada hııııııc kalmıcak..sımdı tadını cıkar walla

ama acıkmıssınızdır sızde dıdım :17:
sendemı tepsı yaptın :27:

sayende sekerım kesınlıkle gerıde kalmam:)tepsını hayal edınce gerısı geldı benımde...tesekkurlerımı sana sunuorum sayende yarım ekmegı ustelık beyaz ekmek gomdum..vatana mıllete hayırlı olsun..seklem seklem etlerım olcak yakında ve arkaya atcam bısılerı:1::1::1:

Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acep :( bilgisi olan var mı?

Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acep :( bilgisi olan var mı?

maşşallah gozun aydın canım darısı basıma
2.duzey dedıgın renklı ve 4d mı eger oyle ıse devlet hastanesınde varmı bılemıorum kı:(

Gözün aydın canım :16: Ben henüz yaptırmadım bir fikrim yok :97:

sayende sekerım kesınlıkle gerıde kalmam:)tepsını hayal edınce gerısı geldı benımde...tesekkurlerımı sana sunuorum sayende yarım ekmegı ustelık beyaz ekmek gomdum..vatana mıllete hayırlı olsun..seklem seklem etlerım olcak yakında ve arkaya atcam bısılerı:1::1::1:

arkadan emzırcen ıste rahat edersın :27::27:

ooohhhh mıss gozunuz aydın...haftaya benımkı..
ama 1. si 350 tl dı ...devlet yapmas sanmıorum.ozel goruntuleme merkeslerınde oluo

Ay çok hızlısınız valla :) ayakta mıydınız siz de? Öslem cim 2. düzey ayrıntılı usg,bu organ gelişimine bakılanlardan,gerisini bilmiyorum.şimdi 17+4 haftalıkız , 2 haftam daha var :) bakalım,aile hekimine sorar,size de bilgi veririm.Öptümmm...

kizlar bisi sormak istiyorum mesela ben turkiyeye geldigimde doktora gitsem sadece ultrasona girsem olurmu ve ucreti nasil:26:

kizlar bisi sormak istiyorum mesela ben turkiyeye geldigimde doktora gitsem sadece ultrasona girsem olurmu ve ucreti nasil:26:

hayatım sadece muayene parası verıorsun okadar..
ozel hastenelere gıdersen 100 ıla 250 arası..devlet hastanelerını bılmıorum ultrason varmı..bence gıt zaten neden beklıceksınkı

Bebişim yaratıcı sanatçı ruhlu olsun diye klasik müzik açtım, uykum geldi :37:

Biz yatıyoruz cici anneler.. Sizde yatın artık hade.. :4::4::4:
İyi uykular hepinize :54:

Back
X