• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

evet arkadaslr erkekler bazen soğuk durabiliyor cinsellege karsı ama bu aylrda olması cok erken daha ben ilk gebeliğimde 7 aya kadar devam ettik simdided devam ediyoruz sorun olamdıgı sürece 7 aydan sonra bırakırız zaten karnı burnunda insan bi saatten sonra eşinin karısına cıkmaya utanıyor hele bide catlak varsa karnınızda

aranızda en talihsiz ben varım sanırım :1:
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:

aaa ben bunları hıc bılmıyordum cok uzuldum :( Bu kadar seyden sonra Allahın hıkmetı bınlerce kez sukrolsun...sagsalım kucagına al canım ınsallah :16:

ben sağlık ocağına gittim bir kalabalık anlatamam ama dahiliyede rahatsızlandığımda doktorumdan rica etmiştim dinletmişti çok tatlıydı :70:

hangi doktor o bende ona gitmek istiyorum :27:

uğraşmayın dünürümle ne var bende geçen aya kadar 6 almıştım bakalım yarın gitcem kaç olmuşum off offf

peki kaç haftalıktın cnm ozaman sende duyabildinmi sesini

bazı hamıleler cınsellıge karsı fazla ısteklı olabılıor aynen hormonların etkısıyle B planı dıe bır fılm var mutlaka ızlemenızı tavsıye ederım..bıde sonuncu aylar anne adayının ne cekıcılıgı olabılır baba onu ne kadar arzular anne bebegını dusunup zarar gorurmu fıkrıyle korkusuyla ne kadar adapte olabılır ne hayrı olur bunun onuda tartısmak gerekır bence:)gebesın yanı kadınlıktan zıyade annelık duyguların agır basmıs had safhada bılemıorum son aylar yınede zor dıorum:)kanımcaaaa

Çekicilik ve arzulama eşler arasında fiziksel birşey değil bence.
Benim eşim de evlendikten sonra göbek yaptı ama bence hala çok çekici :69:
Ha bazı erkekler ve kadınlar annelik babalık olgusu karşınızda psikolojik olarak uzaklaşabiliyorlar, ancak fiziksel bozulma sonucu ile uzaklaşma ise bu durum mümkünse bir daha yaklaşmasın zaten.. Ben çocuğumuzu doğuracam diye şişecem, bi ton sıkıntı çekecem, o bende şiştim diye uzaklaşacak, yolarım o adamı :47:

öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:

2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini :49:

ayy kıyamam ben ona kendınden mudahalesızmı oldu..cok sevındım..bende on sene sonra dunyaya gelmısım.annem benı on sene sonra kucagına almıs ama ben tedavı ıle olmusum ole surprıs degıl..annem hep anlatırdı aman bana bezememıssındır ınsallah dıe bısımkıde hemencık gelıor..zordur hep dınledım arkadasımda var senın kadar sanslı degıl tedavıye yanıt alamadı sekız yıl oldu..yumurtası yok..o yuzden bole gec guc bebekler benı duygulandırıor..allahım her ısteyene versın kımseyı evlatsız bırakmasın..o sevıncten mahrum etmsın..sıhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhh...cok zor ve meşakketli bir evre gecırmıssın gozun kocaman aydın olsunnn bılmıordum ben

2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini :49:

kız 15 haftalık oluyonuz ozaman nasıl dinledinki çok küçük daha

aysag senin bgün randevun yokmuydu 1.5 da _?

cok edirigin oldugumuz için dayanamdık özer kutluya gittik cumaretsi günü canım oda aynı görüste olunca yani amniyosentez isteyince profösöre gitmemnin bi anlamı olmadıgna karar verdik cünki sonuc kötü cıksaydı biz aldırmayacaktık bebegimizi zaten hala o riskle doğumu bekleyecegim artık rabbimden hayırlısı

cok edirigin oldugumuz için dayanamdık özer kutluya gittik cumaretsi günü canım oda aynı görüste olunca yani amniyosentez isteyince profösöre gitmemnin bi anlamı olmadıgna karar verdik cünki sonuc kötü cıksaydı biz aldırmayacaktık bebegimizi zaten hala o riskle doğumu bekleyecegim artık rabbimden hayırlısı

hayırlısı olsun cnım hakkkınızda ynede hep acaba demektense :19: bilemedim ya şimdi benim 2'li testim çok kötü 3'lü olacak cumartesi sonrasında doktor doktor gezcez bnde aldramam ama bu acaba bile bnm 2 haftamı mahvetti :50: sizin 2li - 3lü testlerin nasıl ?

ben burda hepinize sorudm ama bir kac arkadastan baskası cevap vermedi belkide aynı sey basına gelirse ne yapardım diye düsünüp büyük konusmsmak adına sustular bilemem ama gene sorayım siz benim yerimde olsaydınız down sendromu riski olsaydı amniyosentez yaptırmıydınız diyelimki yaptırdınız sonuc nagatif cıkınca o bebegi aldırmıydınız cevap verenlere simdiden teskkürler.

Şükür sonunda gelmiş nazlı cimcime :nazar:

Çekicilik ve arzulama eşler arasında fiziksel birşey değil bence.
Benim eşim de evlendikten sonra göbek yaptı ama bence hala çok çekici :69:
Ha bazı erkekler ve kadınlar annelik babalık olgusu karşınızda psikolojik olarak uzaklaşabiliyorlar, ancak fiziksel bozulma sonucu ile uzaklaşma ise bu durum mümkünse bir daha yaklaşmasın zaten.. Ben çocuğumuzu doğuracam diye şişecem, bi ton sıkıntı çekecem, o bende şiştim diye uzaklaşacak, yolarım o adamı :47:
ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkı

erkeklerın ıgrenerek bakmalarına bende karsıyım ama cokta arzulanacak bır tarafımızın olmadıgı konusunda hem fıkırım..yanı ıcerde bebek var psıkolojı cınsellıkte onemlıdır..o sekılde dusunen bır anne ve baba bılemıorum kı ne verım alır...uzaklasan kocaya bende aynını yaparım katılıorum:)

hayırlısı olsun cnım hakkkınızda ynede hep acaba demektense :19: bilemedim ya şimdi benim 2'li testim çok kötü 3'lü olacak cumartesi sonrasında doktor doktor gezcez bnde aldramam ama bu acaba bile bnm 2 haftamı mahvetti :50: sizin 2li - 3lü testlerin nasıl ?

canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa

ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkı

erkeklerın ıgrenerek bakmalarına bende karsıyım ama cokta arzulanacak bır tarafımızın olmadıgı konusunda hem fıkırım..yanı ıcerde bebek var psıkolojı cınsellıkte onemlıdır..o sekılde dusunen bır anne ve baba bılemıorum kı ne verım alır...uzaklasan kocaya bende aynını yaparım katılıorum:)

yok ya hamile göbeği çok başka böyle imrenilecek güzellikte bişi... ben kendimi normalden daha çok beğeniyorum artıkın... beni beğenmeyen beğenmesin hıhh biz oğlumlan daha güzeliz.:37:

oğluşuma aldıklarım internette varmış alt açmalardan mavisini bide o uçaklı arabalı battaniye fermuarlı olanlarından onunda fıstık yeşilini almıştım $86090815490534244.webp $86090816184239811.webp

canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa

amniyosentez kesin sonucu veriyor mu aysag?

Back
X