• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yok ya hamile göbeği çok başka böyle imrenilecek güzellikte bişi... ben kendimi normalden daha çok beğeniyorum artıkın... beni beğenmeyen beğenmesin hıhh biz oğlumlan daha güzeliz.:37:

aynen valla bende çok beğeniyorum bide herkeş güzelleştiğimi söylüyorlar cildim güzelleşti gerçekten göbişimde harika bugün dar hırka var üstümde göbişim fora :1:

canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa

allah korusun ... aldırmayı düşünmem eşimde düşünmez ama dedim ya bu acaba varya bnm gecelerimin katili ! gündüzlerimin şeytanı nerede engelli bi bebk görsem tutamıyorum göz yaşlarımı ve diyorum ki Allahım bana böle bi sınavı layık göreceksen ona bakacak güç ver! maddi manevi büyük külfet ! ve bnm ilk bebeğim olacak henüz 21 yaşındayım ... bilmiyorum o kadar güçlümüyüm :(

canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa

cooooooooooook zor bır durum ılk paylastıgındada soylemıstım ..ben yasamadıgım bılmedıgım bısey hakkında yorum da yapamam..Allahım kımseyı boyle bır seyle sınamasın..Ozurlu bır cocuk gordugumde hep dua ederım Allah annesıne uzun omur versınde o cocuk ortada kalmasın dıye ....ama anlamadıgım 2lı testınde nasıl anlamadılar ense ve burun olcumlerı zaten bunun ıcın yapılıyor..

hanımlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... yani herkesin dini yaşayış şekli buna gösterdiği itina farklıdır ama netice de hepimiz müslüman kimseleriz ve az çok biliriz islamiyeti. eksik ya da fazla.

hamilelik çoğalmak çocuk doğurmak ALlah katında da çok güzel başka bir şey. ayrı mucizeleri Allah katında sevapları var. ancak göbek meselesine değinmek istiyorum. bu mesele tesettür olarak algılanmamalı tesettürle alakalı gibi görünsede farklı bir şey. sadece saygı duyan kimseler olabilir die bir vazife olarak paylaşmak istiyorum. göbeğimi belirgin şekilde özellikle de yaz zamanına gelecek doğumumuz dolaşacağız çoğumuz. ne kadar güzel örtersek o kadar faydası var doğacak bebeğimizin hayrı ve daha az günaha girmek için. bebek taşıyan rahmin karnın dışarıdan belirgin şekilde görünmesi durumunda bebeğimizin zina günahında elbette günahı alan bebek değil biziz, bu günahla doğma gibi durumları var. ayrıntılı ve itinalı bir dinimiz var. dikkate almak isteyenler bu konuda itinalı davranılar belki diye biraz da çekingen yazdım. çünkü anne olmanın gururu ile karnımızı göstererek gezeceğiz çoğumuz böyle anneleri de çok gördüğüm için yazmak istedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.

tabi canım seninle ne ilgisi var bunun?:86:
Değil mi allalaaa :86:
ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkı

erkeklerın ıgrenerek bakmalarına bende karsıyım ama cokta arzulanacak bır tarafımızın olmadıgı konusunda hem fıkırım..yanı ıcerde bebek var psıkolojı cınsellıkte onemlıdır..o sekılde dusunen bır anne ve baba bılemıorum kı ne verım alır...uzaklasan kocaya bende aynını yaparım katılıorum:)

Sonuçta ikisi de fiziksel bir durum..
Hele iğrenerek bakacak :47::22: :19:
oğluşuma aldıklarım internette varmış alt açmalardan mavisini bide o uçaklı arabalı battaniye fermuarlı olanlarından onunda fıstık yeşilini almıştımEki Görüntüle 154267 Eki Görüntüle 154268

Güle güle kullanın :16:

hanımlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... yani herkesin dini yaşayış şekli buna gösterdiği itina farklıdır ama netice de hepimiz müslüman kimseleriz ve az çok biliriz islamiyeti. eksik ya da fazla.

hamilelik çoğalmak çocuk doğurmak ALlah katında da çok güzel başka bir şey. ayrı mucizeleri Allah katında sevapları var. ancak göbek meselesine değinmek istiyorum. bu mesele tesettür olarak algılanmamalı tesettürle alakalı gibi görünsede farklı bir şey. sadece saygı duyan kimseler olabilir die bir vazife olarak paylaşmak istiyorum. göbeğimi belirgin şekilde özellikle de yaz zamanına gelecek doğumumuz dolaşacağız çoğumuz. ne kadar güzel örtersek o kadar faydası var doğacak bebeğimizin hayrı ve daha az günaha girmek için. bebek taşıyan rahmin karnın dışarıdan belirgin şekilde görünmesi durumunda bebeğimizin zina günahında elbette günahı alan bebek değil biziz, bu günahla doğma gibi durumları var. ayrıntılı ve itinalı bir dinimiz var. dikkate almak isteyenler bu konuda itinalı davranılar belki diye biraz da çekingen yazdım. çünkü anne olmanın gururu ile karnımızı göstererek gezeceğiz çoğumuz böyle anneleri de çok gördüğüm için yazmak istedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.

bu kısmı anlamadım ben

bende okumuştum bunu belli etmemek mümkğn değil yazın sanki biraz öyle anlaşılıyo benim bildiğim göbeğin görünmemesi açıkta olmaması öztülmesi mesela bikini değilde mayo giy onun gibi

Allah sabrını nasıl da vermiş! altın değerinde bebek :D tüp bebek tutmadı sonra kendiliğinden mi oldu yani.

knmhtp, evet cnm ilk tüp bebek denememizi ekimde yaptık,5 kasımda negatif sonucu aldık,yıkımını anlatamam :43: 8 kasımda regl oldum meğer son adet tarihimmiş. eşimle beraber baya zorlu süreçlerden geçtik ama Rabbim bu zamanı uygun görmüş.Nerde dileyen isteyen varsa sağlıkla sıhhatle kucaklayacakları evlatlara nasip olurlar inşallah.

oy oy oy maşallah :1: o herşeye değer hatta bütün bebeişler herşeye değer :nazar:

ayşecim,sağol canım. Allah hepimizin yavrularını bize sağlıkla bağışlasın,acılarını göstermesin,amin.

aaa ben bunları hıc bılmıyordum cok uzuldum :( Bu kadar seyden sonra Allahın hıkmetı bınlerce kez sukrolsun...sagsalım kucagına al canım ınsallah :16:

gem ilk kez yazdım başlarda sizi hep okudum ama çekinmiştim üye olmaya ya bişey olursa yarım kalırsa diye ama bu korkunun sonu yok. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Binlerce şükür olsun.Amin canım inşallah.

ayy kıyamam ben ona kendınden mudahalesızmı oldu..cok sevındım..bende on sene sonra dunyaya gelmısım.annem benı on sene sonra kucagına almıs ama ben tedavı ıle olmusum ole surprıs degıl..annem hep anlatırdı aman bana bezememıssındır ınsallah dıe bısımkıde hemencık gelıor..zordur hep dınledım arkadasımda var senın kadar sanslı degıl tedavıye yanıt alamadı sekız yıl oldu..yumurtası yok..o yuzden bole gec guc bebekler benı duygulandırıor..allahım her ısteyene versın kımseyı evlatsız bırakmasın..o sevıncten mahrum etmsın..sıhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhh...cok zor ve meşakketli bir evre gecırmıssın gozun kocaman aydın olsunnn bılmıordum ben

oslem evet güzelim negatif tüp bebek sonrası adet oldum sonrası güzel kızım bizimle.Amin inşallah,Allah razı olsun. Annenin neler yaşadığını çok iyi anlarım.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Zorlu bir sınavdı bizim için ama çok şükür Rabbim nasip etti,inşalllah sağ salim kucaklamak nasip olur.

kız 15 haftalık oluyonuz ozaman nasıl dinledinki çok küçük daha

melisa yok küçük değil canım,doktor el dopleri ile dinletti güp güp çok net duyuluyor sesi. sağlık ocaklarında ki gibi olmasa da internette satılan el doplerinden aldım. 12 haftadan beri her gün 1 kere dinliyorum :69:

Şükür sonunda gelmiş nazlı cimcime :nazar:

pur evet canım ya sorma çok nazlı çıktı teyzesi ama gledi çok şükür Allah'ın izniyle doğsun poposunu ısırıcam :90:

bu kısmı anlamadım ben

yani şöyle şimdi dar bir penye ile dışarıda geziyoruz elbette ki ileri ki hamillik dönemlerinde karnımız belirgin bir şekilde dışarıdan belli olacak. bir erkek gözünün o karna baktı. yani hamile karnı şehvet duyacak değil duyabilecek kapasite de adamlar da vardır elbette. onun ne düşündüğünün bir önemi yok biz sen ben ona baktıracak belirginlikte görünmesine kıyafetimizle izin vermişsek, zina günahına( göz zinası) giriyoruz. anne karnında ki bebek de nikahlı bir beraberlikten heleal bir çocuk olmasına rağmen zina günahında bir annenin çocuğu oluyor. ve derlerki böyle çocuklardan ileride hayır beklenmemesi gerekir derler.

bende okumuştum bunu belli etmemek mümkğn değil yazın sanki biraz öyle anlaşılıyo benim bildiğim göbeğin görünmemesi açıkta olmaması öztülmesi mesela bikini değilde mayo giy onun gibi

ne kadar dikkat edilirse o kadar iyi olur diyeyim ben. annelik fedakarlık gerektirir ama bir arkadaşım hamileliğin o yaz sıcaklarında bile bol bir panço ile göbeğini hiç belli etmemişti ben bile görmemiştim göbeğini yakın olmamıza rağmen. 2 yaşında bir bebeği var maşallah :nazar: öyle uslu öyle güzel öyle akıllı ki. Allah sesini doğar doğmaz tanıyan dünya tatlısı bir bebiş...

yani şöyle şimdi dar bir penye ile dışarıda geziyoruz elbette ki ileri ki hamillik dönemlerinde karnımız belirgin bir şekilde dışarıdan belli olacak. bir erkek gözünün o karna baktı. yani hamile karnı şehvet duyacak değil duyabilecek kapasite de adamlar da vardır elbette. onun ne düşündüğünün bir önemi yok biz sen ben ona baktıracak belirginlikte görünmesine kıyafetimizle izin vermişsek, zina günahına( göz zinası) giriyoruz. anne karnında ki bebek de nikahlı bir beraberlikten heleal bir çocuk olmasına rağmen zina günahında bir annenin çocuğu oluyor. ve derlerki böyle çocuklardan ileride hayır beklenmemesi gerekir derler.

sagol sımdı oldu :34:

evet canım kesin sonuc veriyormus ama down senromunun tedavisi yok tabi ayır bir konu

şu açıdan kesin sonucu öğrenmen iyi olabilirdi eğer olumlu bir sonuç çıkarsa dğuma kadar çekeceğin skıntıyı yaşamaman açısından. bir tanıdığım abla down sendromu nedeniyle 9 ayı kendine zehir etti ve sağlıklı bir bebeği doğdu. anne karnındaki stresden değişik şekillerde etkilenmiş bebek minik bir hastalıktan hastaneye yattı ve henüz kırkı çıkmadan kaybettiler bebeği. Allah esirgesin kötü bir örnek verdim ama eğer takmayıp kendine sıkıntı etmiyorsan kararına saygı duyuyorum ama sıkıntı ediyorsan amniyosentezle kesin sonuca ulaşmanda akıllıca olabilir. İnş. sağlıklı bir bebeğin olur aysag.

sagol sımdı oldu :34:

misal senin avatarın :1::1:

yemek yapma isteğim hiç yok bir mantı suyu koydum hazır dolabımda annemin mantılarından var uyduruvereyim dedim... amann hamilelik beni tembelleştirdi kocam da yapmasa evimi bişeyler götürebilirdi.:52:

cooooooooooook zor bır durum ılk paylastıgındada soylemıstım ..ben yasamadıgım bılmedıgım bısey hakkında yorum da yapamam..Allahım kımseyı boyle bır seyle sınamasın..Ozurlu bır cocuk gordugumde hep dua ederım Allah annesıne uzun omur versınde o cocuk ortada kalmasın dıye ....ama anlamadıgım 2lı testınde nasıl anlamadılar ense ve burun olcumlerı zaten bunun ıcın yapılıyor..

anlayamadılar işte canım dokrouma cokta güveniyordum ama artık değiştim özer kutluya devam edecegim rabbim kimseyi ben dahil yasatmasın genede

akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum :17:

gecen gun kadın sana degıl arkadasına yer verdı dıye sınırılenmıstın ya kadının sucu degılmıs yanı ben onu dıdım sadece :83:

kıskanç şey :63:

morguller aklıma ne geldı sımdı bız boyle ordek gıbı yuzerken suda dogurmayalım anacım:)

Vala şekerim olabilir :66::66::66:

ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyoo :77: ama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar:69:

Canım doktor riskli bir durum yoksa yasaklamıyor ki :17::17::17:

ben burda hepinize sorudm ama bir kac arkadastan baskası cevap vermedi belkide aynı sey basına gelirse ne yapardım diye düsünüp büyük konusmsmak adına sustular bilemem ama gene sorayım siz benim yerimde olsaydınız down sendromu riski olsaydı amniyosentez yaptırmıydınız diyelimki yaptırdınız sonuc nagatif cıkınca o bebegi aldırmıydınız cevap verenlere simdiden teskkürler.

Yorumsuz....

Bilmiyorum...

Allah büyük konuşturmasın... gerçekten bilmiyorum, sen koru Allah'ım...

Kızlar az önce arkadaşım geldi, 2 yıldır tedavi görüyordu hamileymişşşşşşşşşş, çooook mutlu oldum...

Müsadenizle kocem geldi :80::80::80:

Görüşürüzzzzzz:3:

Back
X