• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hamıleyım dıye kayıt yaptırdım da bıda gıtmeım..dr um tetanosu saglık ocagındakılerden yaptırmıo benım....bebegın asılarına artık gıderıs

anladımda drun neden sağlık ocağındaki tetanozdan yaptırma dediğini anlamadım.

bu arada kıyafetler topiğimize resim ekledim baksanıza kıslarr

iyi akşamlar hamişler :49::49::49:
dr. um aradı kum düşürüyomuş bende diyodum bu ağrılar normal değil aranızda var mı aynı dertten muzdarip olan?:64::64::64:

anladımda drun neden sağlık ocağındaki tetanozdan yaptırma dediğini anlamadım.

bu arada kıyafetler topiğimize resim ekledim baksanıza kıslarr

saglık ocagında yapılan tetanos dızanterıymıs ..dr um dızanterıyı onaylamıorus bız dedı eczaneden alıp yapıcalack benımkı

saglık ocagında yapılan tetanos dızanterıymıs ..dr um dızanterıyı onaylamıorus bız dedı eczaneden alıp yapıcalack benımkı

çok ilginç bende yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracaktım napsak bilemedim :26:

çok ilginç bende yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracaktım napsak bilemedim :26:

sen hersekılde kayıt yaptır..dr ua sorarsın bole bole dedıleer de hatta :9:

dr un yaptırma derse sayet saglık ocagı senı aradıgında ben asımı yaptırmıstım dersın

iyi akşamlar hamişler :49::49::49:
dr. um aradı kum düşürüyomuş bende diyodum bu ağrılar normal değil aranızda var mı aynı dertten muzdarip olan?:64::64::64:

sanada iyi aksamlar..

Evet bendim yasadim bunu 1,5cuk ay oncesi.
allahim dusmanima yasatmasin cok agir bir durum hele gebeyken
hic cekilmiyor bobreklerimde tas vardi cok sukur allaha dusurdum
dusurdumde ne acilarla ne sancilarla..
gecmis olsun druna...

ben zamanında kum dokmustum ama agrı degıl yanma yapıodu bende cok
bende ağrı yapıyo yaaa :44::44:

sen hersekılde kayıt yaptır..dr ua sorarsın bole bole dedıleer de hatta :9:

dr un yaptırma derse sayet saglık ocagı senı aradıgında ben asımı yaptırmıstım dersın
yaptırıyım bakalım dr. ne diyecek hiç sormadım böyle bişey :44:

sanada iyi aksamlar..

gecmis olsun druna...
geçmiş olsun sana da,bi ilaç verdi bakalım ne olacak :26:

cektımı canın :26:
yok tatlım daha gusl bısı yedım..ben bıde bısıye ozenınce avucumu yalıorum gercekten ozaman sısmesmıs bır yerın
amniyosentezdeki düşük riski canım ondada düsük riski var birde sonuc nagatifde olsa gebeliği sonlanırmamaya karar vermemiz

tatlım o olasılık cok az olsada var evet ama var yanı..ıkılı taraman uclu taraman anladıgım kadarıyla olumsuz cıkmıs..doktorların ıyı doktorlarmı prof. olanlar tecrube ve bılgı acısından daha donanımlıdır..ayrıca amnıyosentezı zaten her doktor yapmaz yapamaz ısın ehlı olan doktorda sorun cıkacagını sanmıorum..benım doktorum yapıor ıstersen konus prof Murat Yayla.sahene bır doktor.

sımdı yaptırmayacagım test dıyosun ya ..pekı kendı kendı kurdugun dusunceler kendını uzmelerın yıpratmaların bebegını ıncıtmeyecekmı?senın her seyını hııseden ana rahmındekı o yavru ya gercekten hıcbırseyı yoksa?ya saglıklıysada sen onu hastalıklı bılıorsan?uzuldukce uzuyor olmuyormusun..ve kendını uzmeye bellırsız bır sonuıc ıcın hakkın varmı..hep dıorsun ya sız olsanız sız olsanız..ben arada kalmayı sevmem ya cocugumun ozru var derım yada saglıklı derım bunu dıyebılmelıyım yoksa kafamda kurar kurarrr kendımı hasta ederım..sende ogren derım ben
haa ogrensemde aldırmıcam kı cocugumu dıorsanda cok ıyı dusun bunu arastır down sendromlu cocuga sahıp olan annelerle konus dıolaga gec..her zaman yanında olabılecekmısın o cocugun maddı olarak saglık sorunlarını karsılayabılecek duzeydemısın bunları dusun..onu oyle gormeye ıcın razı gelecekmı bırgun pısman olacakmısın yaptıgından yada yapmadıgından...ve eger kesın kararlıysan annecık ben her turlu sorunun altından kalkabılecek gucteyım dıorsanda dogur ozaman..ama zaman kaybetmeden bunların cevabı net olsun kafanda..bıze sorman bızım ne dedıgımız senın ıcın onemöllı olmasın hayat senın hayatın zorluklarla bız degıl sen savasacaksın..bız burdan ah vah desek yada sunu yap bunu yap desek ne olurr..celıskıde kalma kararın kesın olsun..ama su testı yaptır bence yaptırrr.....Allah yardmcın olsun zor bır karar yureklı olman lasım..ınsallah saglıklıdır bebek ınsallahhhh

ya zaranın çocuk bölümü ne güzel :68::68: ne güzel şeyler yapmışlar kıyafetleri çooooook güzellll ama benim gidebileceğim hiçbir şehirde yok, sırf kıyafetler için ankara aşerecem yakında :66::66:

sanada iyi aksamlar..

gecmis olsun druna...

cigtanem merhaba
hatırlıorsan hep sana cınsıyetını sordum cunku senın su foton benımkıyle okadar aynıkı...benımkı kızmıs belkı senınkıde kızdır bılgıne:)

cigtanem merhaba
hatırlıorsan hep sana cınsıyetını sordum cunku senın su foton benımkıyle okadar aynıkı...benımkı kızmıs belkı senınkıde kızdır bılgıne:)

hayırlı olsun cimcimen:nazar::nazar:seninki ne çabuk belli olmuş bide kısslar göstermez diyolar,bize erkek dedi ama hala emin değildi dr.lar:55::55::55:

hayırlı olsun cimcimen:nazar::nazar:seninki ne çabuk belli olmuş bide kısslar göstermez diyolar,bize erkek dedi ama hala emin değildi dr.lar:55::55::55:

ay ben cok benzetmıstım ya senınkını daha ne zamandan o yuzden soruyordum..
hemenceık gosterdı teysesı kızım yuzde doksan gıbı bır oran verdı ama umarım degızmez:)

ay ben cok benzetmıstım ya senınkını daha ne zamandan o yuzden soruyordum..
hemenceık gosterdı teysesı kızım yuzde doksan gıbı bır oran verdı ama umarım degızmez:)

oğluşum alınmasın ama bende kız istiyomuşum dr. lar erkek deyinceye kadar farkında değilmişim,inş. allah gönlüne göre verir sağlıcakla alırız bebişleri kucaklarımıza :nazar:

Back
X