• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

masallah kuzuya :nazar::nazar: bılmedıgım bı olay bu bobrekler bı arkadas daha bahsetmıs oglende umarım sorun yasanmaz ya kıyamam ben onlara Allah guzellıkler yasatsın hepımıze...

ya goguk yaglıysa zor hıssedılıomus dıcem de senın gobus nasıldı :26:
yağlı olmazmı nasıl bastırdı karnıma radyolojide doktor 8 kilo almışım diyetisyeni gördüm hastanede hemen yanına gittim durumu anlattım kilomu va daha okadarda alacağımı söyledim doğumdan sonra diyete başlayabilirmiyiz sütü etkilermi dedim delimisin etkilermi hiç aslında ilk 6 ay çok önemli kesinlikle 40 çıkınca gel hemen başlayalım kafanada takma kilo meselesini hallederiz dedi içime kocaman bir su serpti.
sanada slm cnm
evet bende kutlamadim kadinlar gununuz kutlu olsun canlar:71:
ben ilk kizimda bebegimi 7 haftaliktti hissediyordum
inanilmaz ama gercek:1:cok hareketliydi..
bunda ise 17 haftamda canlandi:16: simdi massallah :nazar:
senin bebisede massalah hic birseyide yoktur merak etme allah var korur :54:
ah su doktorlar yokmu kesin birsey yoksa neden bizleri telaslandirirsinizki :63:
aynen canım ama radyolojide doktorda çok önemli olmadığını sadece takip edilmesi gerektiğini söyledi doktorumda az önce dediklerimi dedi sonradan düzelme ihtimali çok yüksekmiş bende takmıyorum zaten allah daha kötü şeylerden korusun

slm bayanlar kadınlar günününüz kutlu olsun biz bugün doktora gittik detalı ultrasona girdik herşey güzeldi oğluşum 14 cm. 330 gr olmuş (yerim onun pipisini ben)
ufak tatsız şeylerde duyduk ama doktorumuz önemli olmadığından bahsetti böbrekleri normala göre biraz büyükmüş biri 3.5 mm diğer 4.5 ama onlar sonradan düzelir olmadı doğumdan sonra düzelir hiç düzelmedi büyümezse zaten bişey olmaz erkek bebeklerde çok görülür dedi kafama takmamamı söyledi bide tersmiş ama doğuma çok var düzelir dedi benim doktorum çok iyimsermş bu arada yazarken onu farkettim zaten düzelmezse sezercik olcaz yandık :18::18:
bide ben oğlumu şikayet ettim hareket etmiyo diye hissetmiyorum diye 30. haftasına gelmiş hissetmeyen hastam var usg de gayet hareketli senin hissetmen yada hissetmemen benim için önemli değil bu aylarda dedi orda uyus oldum ay çok yazdım bu kadar sizden ne haber

oh oh masallah oğkusuna canım sen kac haftalık gebesin tam olarak bakalım kac haftalıkken aldı seni renkli ultorsana canım

hıcbısı yapmadım enebılır ama cok yorgunum:5:

Tepsileri doldurmaktan yorulmuşundur :63::63:

slm bayanlar kadınlar günününüz kutlu olsun biz bugün doktora gittik detalı ultrasona girdik herşey güzeldi oğluşum 14 cm. 330 gr olmuş (yerim onun pipisini ben)
ufak tatsız şeylerde duyduk ama doktorumuz önemli olmadığından bahsetti böbrekleri normala göre biraz büyükmüş biri 3.5 mm diğer 4.5 ama onlar sonradan düzelir olmadı doğumdan sonra düzelir hiç düzelmedi büyümezse zaten bişey olmaz erkek bebeklerde çok görülür dedi kafama takmamamı söyledi bide tersmiş ama doğuma çok var düzelir dedi benim doktorum çok iyimsermş bu arada yazarken onu farkettim zaten düzelmezse sezercik olcaz yandık :18::18:
bide ben oğlumu şikayet ettim hareket etmiyo diye hissetmiyorum diye 30. haftasına gelmiş hissetmeyen hastam var usg de gayet hareketli senin hissetmen yada hissetmemen benim için önemli değil bu aylarda dedi orda uyus oldum ay çok yazdım bu kadar sizden ne haber

Gözün aydın canım:nazar::16:
İyimser olması çok güzel bence, bazıları ortada fol yok yumurta yok panik yaptırıyorlar insana çok uyuz oluyorum o tip drlara :41: Böbrek konusunda olabiliyor demiş yani şu an endişelenecek bişey yok demekki, inş. ilerde de çıkmaz :55::55:

Tepsileri doldurmaktan yorulmuşundur :63::63:
yemedım bısı ya 16 kısıydık kafam sıstı :53:
bıkac cay servısı yaptım gerısını onlar hallettı zaten ..cok konustumben sanırım :27:

bulasık makınesı full dolu koca koca tabaklar off cokkk zor gelıo :5:

bende bugun diyetisyene gittim canım öle bir liste verdiki yazssam buraya agzınız ucuklar unuttu sandım gebe oldugumu tekrar tekrar sordum 4.5 aylık gebeyim bu liste ona göre değilmi dedim oda ısrarala ona göre evet dedi ama bu liste bi deri bi kemeik yapar bölegiderse bebek nasıl beslencek onu anlayamadım valla

oh oh masallah oğkusuna canım sen kac haftalık gebesin tam olarak bakalım kac haftalıkken aldı seni renkli ultorsana canım
renkli değil canım 2.düzey usg diye geçiyor işte böyle herşeyine bakıp sorun çıkartıyorlar:1:

Gözün aydın canım:nazar::16:
İyimser olması çok güzel bence, bazıları ortada fol yok yumurta yok panik yaptırıyorlar insana çok uyuz oluyorum o tip drlara :41: Böbrek konusunda olabiliyor demiş yani şu an endişelenecek bişey yok demekki, inş. ilerde de çıkmaz :55::55:[/QUOTE]
inşallah canım bişey çıkmaz bende bakıyorum internetten ama anne karnında sık görülen bişeye benziyor

:66:Kesin canos kesin:66:
hele beni bu sefer habersiz eve yollasinlar:22:sacindan tutdugum gibi :24:
bencede hakediyorlar doğunca alcan nerdeyse haberi

selam kislar ben hala cok asiri yemiyorum ekmek falan kullanmiyorum ama yavas yavas kilo almaya basladim cok deil ama aliyorum iste bide bizim burda havalar sicak biraz cok fena oluyorum basim donuyo tansiyonumda cok dusuk suan 9a 5 mesela yazin napcaz bilmiyorum:26::26:

morguller arkadasim sen demistin ya balli portakal suyu icince cosuyo bizimki die bizimkide aslinda hareketli ama onu denedim resmen costu doktora gitmeden oncede yapicam gecen sefer kilini bile kipirdatmamisti velet

selam kislar ben hala cok asiri yemiyorum ekmek falan kullanmiyorum ama yavas yavas kilo almaya basladim cok deil ama aliyorum iste bide bizim burda havalar sicak biraz cok fena oluyorum basim donuyo tansiyonumda cok dusuk suan 9a 5 mesela yazin napcaz bilmiyorum:26::26:

40 çıkar çıkmaz diyetisyene gitcen ben bugün görüştüm ilk aylarda gelinmesi daha iyiymiş daha rahat kilo veriliyormuş sonra zor olur en kolay emzirirken kilo veriliyor takma dedi bana bende takmıyorummmm bak 8 kilo aldım şimdiye kadar aman boşver oğluşum sağlıklı olsun yeter

:66:Kesin canos kesin:66:
hele beni bu sefer habersiz eve yollasinlar:22:sacindan tutdugum gibi :24:

hadı ınsallah bı sen kaldın heralde oslem34 bıle kucuk dıyoduk ogrendı :9::9::9:
solemeslerse goster Turk un gucunu onlara :41::41::41:

mavıbaharda ogrenememıstı :26:

bıkac cay servısı yaptım gerısını onlar hallettı zaten ..cok konustumben sanırım :27:

cay,mi ah ahhh cok ozledim :97: yine sana gelen giden var..
:5:benim kapimi kimsecikler calmaz bu gurbet elde..

havalar sıcakmı orda aaa :53: kar yagıo bugun bursa ya Allah ım sogukta kalana yardımcı olsun coooookk soguk fenaaaa:18:

benım tanısyon hep 9a 6

16 kişi mi:53:
Salon kiralayın cicim siz bi daha ki sefere, ev kesmemeli :60::60:

bısı sorcam... ben hatırlıorum annem bıze polar hıcbısey gıydırmesdı sentetıklı dıye.. 6 yasında yegenım var onada aldırmadı hıc polar bısı..ama sımdı bakıyorum uyku tulumları battanıyeler hep polar bıde guselleeeer:97:
fıkrınız varmıdır bu konuda polarlar eskısı gıbı degılmı acapa:26:

hadı ınsallah bı sen kaldın heralde oslem34 bıle kucuk dıyoduk ogrendı :9::9::9:
solemeslerse goster Turk un gucunu onlara :41::41::41:

mavıbaharda ogrenememıstı :26:

ya herseyden once saglik deriz oyle tabiki.
ama ilk cocugumda 16 haftada soylemislerdi.
gosteririm elbette turk gucunu:23:
annem onlar bile soyleniyorlar vallaha dedim
anne orda olsaydim cinsiyeti coktan ogrenmistim oyle ama
kicik oldum zaten:41:

40 çıkar çıkmaz diyetisyene gitcen ben bugün görüştüm ilk aylarda gelinmesi daha iyiymiş daha rahat kilo veriliyormuş sonra zor olur en kolay emzirirken kilo veriliyor takma dedi bana bende takmıyorummmm bak 8 kilo aldım şimdiye kadar aman boşver oğluşum sağlıklı olsun yeter

Ohh yiyelim gari o zaman tepsi tepsi ohh ohh :32::32::32:

Bende 6 kilo aldım :21::21:

Şekerim selam.....

Annem küçükken bise de giydirmesdi, gıcık olurdum :25::25::25:

Ama nedenini hiç sormadım:27:

valla canim ben60la basladim 58 e dustum simdi yine 60im suana kadar cok iyi gidiyorum umarim bole devam eder ama tabiki ne kadar alirsam aliyim sorun deil dedigin gibi bi diyetisyene bakar

ya herseyden once saglik deriz oyle tabiki.
ama ilk cocugumda 16 haftada soylemislerdi.
gosteririm elbette turk gucunu:23:
annem onlar bile soyleniyorlar vallaha dedim
anne orda olsaydim cinsiyeti coktan ogrenmistim oyle ama
kicik oldum zaten:41:

Canım Amerika'da başka doktora gitme ihtimalin yok mu?????

Back
X