• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

havalar sıcakmı orda aaa :53: kar yagıo bugun bursa ya Allah ım sogukta kalana yardımcı olsun coooookk soguk fenaaaa:18:

benım tanısyon hep 9a 6

burda havalar uzun zamandir cok guzel ama bende 20sinde ordayim umarim o zamana kadar duzelir havalar yoksa gezemem mazallah:27::27:

Kızlar benim oğlan tekme manyağı yaptı beni, uslu durrrr midem bulanıyoooo didim, 3 kez üst üste hokkalı temke attı :53:

Sabah tekmelerle uyanıyom 8'de...:66:

selam kislar ben hala cok asiri yemiyorum ekmek falan kullanmiyorum ama yavas yavas kilo almaya basladim cok deil ama aliyorum iste bide bizim burda havalar sicak biraz cok fena oluyorum basim donuyo tansiyonumda cok dusuk suan 9a 5 mesela yazin napcaz bilmiyorum:26::26:

simdi tejrubemden biliyorum ki
ilk gebeligimde 55 kg,dan
80 kiloya cikmistim:17:
ama dogumdan sonra
eski kiloma geri donmustum :32:
onun icin hic endiselenmiyorum
kilo alacam diye :1:veririz kizlar yeyin siz bebecikleri dusunelim:34:
tabiki herkesin bunyesi ayni degil..
orda sicak burda eve kapali soguk hava disarda kar sizle beraberim:16:

valla canim ben60la basladim 58 e dustum simdi yine 60im suana kadar cok iyi gidiyorum umarim bole devam eder ama tabiki ne kadar alirsam aliyim sorun deil dedigin gibi bi diyetisyene bakar

allahım yarabbim verdiğini almış sorun yapıyo canım benim 6 almışlar bak bende 8 diyorum sen aynısın 10 kiloya kadar doğumla atıyorsun :27:

Kızlar benim oğlan tekme manyağı yaptı beni, uslu durrrr midem bulanıyoooo didim, 3 kez üst üste hokkalı temke attı :53:

Sabah tekmelerle uyanıyom 8'de...:66:

:64: massallah canim benim de aksamlari cosuyor:66:
senin bebeginin hareketlerini nerde hissediyorsun?
benim hep asagida :61:

ben bugün doktordan sonra şu karara vardım benim oğlum uslu annesini dövmmüyor ama ugde biz poz vermişti bize yere uzanırsın böyle dizlerini kırar bir bacağını diğerinin üstüne koyarsın aynı öyle bide baş parmak ağzında tabikide yiyesim geldi onu şu böbrek büyüklüğünüde iyica baktım internette erkek bebeklerde sık görülürmüş genelde düzelirmiş takiplerde küçüklemeye başlarsa zamanla düzeleceği anlamına geliyormuş yok eğer düzelmezse ozaman doğunca antibiyotik olmadı ameliyat inş. oralara kadar gelmez gelirsede napalım allah başka keder varmesin ayrıca benimkinin büyüklüğü az daha ne büyükler varmış düzelmiş merak edenlere biri 3.8mm diğer 4.5 mm büyükmüş

Canım elimi koyduğumda da hissedebiliyorum....

Eşimde hissediyor :16::16::16:

Acıkıyo yafrum pur teysesi :56:

yerim onu ben canım benim acıkıyordur gerçekten bizimki tekmelemiyo bende kendimi teselli ediyorum o değide doktor bugün bana 30. haftada bile hissedemeyen var dedi nasıl olur ya kocaman oluyo aklım almıyo

yerim onu ben canım benim acıkıyordur gerçekten bizimki tekmelemiyo bende kendimi teselli ediyorum o değide doktor bugün bana 30. haftada bile hissedemeyen var dedi nasıl olur ya kocaman oluyo aklım almıyo

Göbekteki sinirleri aldırmıştır o kadın :27::27:

16 kişi mi:53:
Salon kiralayın cicim siz bi daha ki sefere, ev kesmemeli :60::60:

yavru ben hazıranda evlendım daha yenı alabıldım ınsanları ıkı grubu bırlestırıncede bole oldu ..bıda olmas :27:
Şekerim selam.....

Annem küçükken bise de giydirmesdi, gıcık olurdum :25::25::25:

Ama nedenini hiç sormadım:27:
sorsakmı artık acaba :44:

benimkide gobek deligimin cok az altinda bana gore sol tarafimda tekmeliyo genelde kafasida asagida donerken kasiliyorum cikinti oluyo

bende şaşırdım valla, 30 hafta:44:

benimki bazen arka arkaya tekmeliyo hemen karnimi acip bakiyorum resmen belli oluyo

dışardanda belli oluyor evet cnm:16:

benımkı tekmelemıo :63:

tekmeler tekmeler.......

başlar yakında:16:

ya bende dıorum ya bıkac gundur garıp bıssıler oluyo gobegımde ama sanırım bırının bana evet bu bebegın demesı gerekıyo ben anlamıorum bence:78:

Back
X