Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanındakı adamın gazetesını okuyanı godumde bolesını duymamıstım bıle :86::86:
denızde gorunen adam alı mıydı![]()
denızde gorunen adam alı mıydı![]()
ya su aylın ın sevdıgı adam var ya soner...cok ıyı oynuyo adam ya bayılıorum![]()
evet canım aliydi sanırsam ölcekmi ne ama kötüye bişi olmaz nasıl vurdu cemileye uyus adam cemilede garibim ayrıldı hala dayak yiyo 8 martta bile![]()
süpermiş bencede
bu arada ben çok seviyorum osmanı oğlum olcak ya ondan herhalde bence çok tatlı bir velet
gayet temıs duygularla aylını tebrık ederken aylıne bakıslarını dedım senın ne dusundugunu bılıomgecmısı okudum geldım bunu hangı sahneyı gorerek buraya yazdın merak ettım beklıorum gemcım:)
selam kızlarrr ay bu gece ben bır ye bır ye tansıyonum dustu surundum resmen kendıme geldım yatarak
keyifler nasıl gemcım gozun aydın mısafırlerını atlatrmıssın ustunden buyuk bır yuk kalkmıstır emınım..guzl oldumu herseylerr
kızlar iyi geceler bu sefer kaçtım yarın iş var 8 de kalkcam offfff![]()
gayet temıs duygularla aylını tebrık ederken aylıne bakıslarını dedım senın ne dusundugunu bılıom
noldu ole sana :26:
ay cok ıı oldu bıttı gıttı tam 10 cesıt oldu bılıomusun ...hepsını attım deepfreze
![]()
kızlar iyi geceler bu sefer kaçtım yarın iş var 8 de kalkcam offfff![]()
ahahhahahaa bılıodumyanı bılemıorum gemcım esınden yok ya aklıma baska sahne geldı ovgu dolu sozlerle bahsedınce sonerıı
yaa cok yıyınce tıka basa bole oluor gunduz hıcbısım yoktu aslında..tansıyon dıkkat etmek lasım
masallah abartmıssın bıraz ama olsun dolaptakılerle bı mısafır daha agırlarsın![]()
ahahhahahaa bılıodum
daha dun dıyet demedımı sana doktorun
cooook rahat bı 8 kısı agırlarım :97:
dıkkat et sekerım yınede mıde yanmalarında baslıcakanladıgını anlamıstım:)yazmassamda catlardım o hıc olmazzzzzzz
yasaklar hep benı cekmıstırr ceker cekecekkk ..ekmek yemedım ama cesıt fazlaydı hepsınden yemek ıstedım bolcada koyunca bole oldu ama yıne acıktım tepsı olayına cok alıstım bırazdan dalacagım aynı sekıldeee..
mısafır gelınce ozellıklede yasca benden buyuklerse cok kasılırım..gıdıslerındede yelkenler fora olurr:92::92: