• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya madem önemli birşey değil ne söylersin a be doktor içinde kalsın...neyse gnlcüm bizim dualarımızdan ne uçan ne kaçan kurtulur....:64: Allah başka dert vermesin inş....

:34:
hmm purda karşıyakada bn uzağım bucadayım

evet pur ile yakın sayılırız :34:
kısmet olursa bir gün kızlarımızı da alır hep beraber buluşuruz inşallah.

amin canım inş. geçecek doktorum çok iyimser konuştu genişlemede sınırların baya altında geçecek inş.
yazıyı okuyunca bile gözlerim doluyo cuk cuk emiyo heee dün oğlumu usg de izlerken bile ağlayacaktım nerdeyse ay ben çok sulu gözlü oldum yaaa bende oğluşumu bir an önce sağlıcakla kucağıma almak istiyorum. hepimiz inşallah

ah ah sorma benimde içim gitti hayallere daldım,bakakalmışım :69:

Eveeet yaz gelsiinn :66: Bebişlerimize kavuşalım :69::32::32:

minik kalplerimize kavuşalım:69:

bu arada bişey anlatacağım, bir arkadaşımda 3 aylık hamile, ve ruhsuz bir hamileydi bana göre :9:

geçen beni aradı, internetten bir doktorun videosunu izlemiş, doktor demiş ki bebek ilk annesinin kalp atışını duyar, bu bebeği sakinleştirir, doğduğu zamanda bebek ağladığında annesi kucağında aldığında susar, çünkü annesinin kalp atışını tekrar hisseder demiş.... ağlama krizine girdim, çok tuhaf oldum dedi.... bende o anlatırken tuhaf oldum....:5::5::5:

alm kızlar nasılsınız bu hamılelık hakketen ne tuhaf bi şey ya yazdıklarınızı okuyordum gözlerım doldu tobe tobe ne var şimdi ağlıycak demı burda şahane kar yağıyor resmen dans edıyor kar tanelerı cocuklar dısarda annelerıyle kartopu oynuyor seneyede bız yavrularımız cıkarırızx inşallah karda gezmeyeee:49::49::49:

alm kızlar nasılsınız bu hamılelık hakketen ne tuhaf bi şey ya yazdıklarınızı okuyordum gözlerım doldu tobe tobe ne var şimdi ağlıycak demı burda şahane kar yağıyor resmen dans edıyor kar tanelerı cocuklar dısarda annelerıyle kartopu oynuyor seneyede bız yavrularımız cıkarırızx inşallah karda gezmeyeee:49::49::49:

İnşallahhhhhhhhhhh :69::69::69:

tunaydınlaaarrrrrrrr :3::3:

1 saat oldu ben kalkalı :53: ne kadar sıkıcı bırgun daha anlayamadım :97:

butun bursa kar altındaymıs benım burda bırascık yagıo okadar :43:

üffffff gerçktende sıkıcı bir gün yaaa:97:
hawada çok soğuk ewde kalakaldık püffffffffffff:97:

üffffff gerçktende sıkıcı bir gün yaaa:97:
hawada çok soğuk ewde kalakaldık püffffffffffff:97:

evet yaa evde kalakaldık....

bide soğuk su derdine hasta olunce, kocem kızdı, çıkma dışarıya üşütme sakın, hava çok soğuk, ayağın filan kayar dedi, burda baya kar yağdı :25::25::25:

Back
X