• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

çoçuuum atamas pabıcıımı dama dıye avuturum ben kendımı :95:

Heee bişeylerle avuturuz kendimizi :9:

Çıksada sevsek, bebeğimizi şuraya götürcem, böyle yapcam, onu maça götürcem, birlikte top oynucaz, eve gelirken mamalar alıcam oğluma diyor hep, düşündüm de benimle ilgili planları yok :9::9::9:

selam güzel anneler nasılsınız ben giremedim ne zamandırlı misafirlerim vardı ancak bugun vakit bulabildim umarım herkeste keyifler yerindedir. çok öpüldünz:54:

Heee bişeylerle avuturuz kendimizi :9:

Çıksada sevsek, bebeğimizi şuraya götürcem, böyle yapcam, onu maça götürcem, birlikte top oynucaz, eve gelirken mamalar alıcam oğluma diyor hep, düşündüm de benimle ilgili planları yok :9::9::9:
bızımkı benıde katıyo cunku su an o kadar ılerıyı hayal etmıyor..altını kım degıstırcek kım emzırcek bana mecbur hayallarınde su an :60:

Çağla çok hoş bir hatun, ten rengi mikemmel, her sene onun ten rengi gibi olayım diye güneşlenirim, pancar gibi olup, eve geri dönerim, :9:

Tey Allahım kısm sen sarı degılmısın nası olcan o renk pancar olursun tabe :9:

ılk defa gordum bu programı coook guldum yahhu

selam güzel anneler nasılsınız ben giremedim ne zamandırlı misafirlerim vardı ancak bugun vakit bulabildim umarım herkeste keyifler yerindedir. çok öpüldünz:54:

:3:hosgeldın sekerım..ıyı herkesler ..cok uzatma arayı sende..

ya osgheme vardı bı aralar haberı olan vaaamı nerelerdekı :44:

benim kojamda dışarı çıkınca beni tüm vücuduyla tutuyo sanki bebek yürütüyo gibi kaymayayım diye:69:

amannn hamileliğin güzel yanıda bu deilmi???

keyfini çıkarmak lazım:66:

zaten şurda naz yapmak için 4 ayımız kaldı...:53:

yeni cicikler ekledim kızlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...i-bebislerine-yapilan-dogum-hazirliklari.html

benim kocişde akşamları işten eve gelidiğimizde mutfaga beraber gırıyoruz. salatayı o yapıyor. bana her sabah portakalsuyu sıkıyor taze taze. çamaşırları bana astırıp toplatmıyo kendı yapıo. .:1::1: Tabiki bunlar için son 4,5 ayımız kaldı :1::1:

bende anneme:
kojam bebe doğana kadar bana sorada bebeke bakacak diyorum:25:

annem: yok yaaa!!! şimdi sana bakmasada olur bebe doğunca kojan sana sen bebene bak diooo!!!

nede olsa ilk günler bebelerimiz anneye muhtaç:69:

tabi bu konuşmayı babamızda duyuyor:27:

bende anneme:
kojam bebe doğana kadar bana sorada bebeke bakacak diyorum:25:

annem: yok yaaa!!! şimdi sana bakmasada olur bebe doğunca kojan sana sen bebene bak diooo!!!

nede olsa ilk günler bebelerimiz anneye muhtaç:69:

tabi bu konuşmayı babamızda duyuyor:27:

duysunlar tabiiii yardımcı olsunlar bize :49:

Back
X