• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kojama diomki iyiki ilk bebekimiz erkek oldu... minikken benle ama sora sana yapışacak!!!
baba araba yıkamaya benide götür-maça götür vb.
uzun yolda tuvalete de eşim götürecek malum 2-3 yaşta cinselliğin keşfi ile kadınlar tuvaletine girmek istemiyorlar...
kız olsa hep anne yanında olurdu.
şimdi sen babasın model olmalısın diyip babalara satcaz minik erkeklerimizi:9:

kızlar konu sahibimiz deişti
şeymaya noldu? yoksa seyma mı nikini deişti???
bilgisi olan varmı?:44:

kojama diomki iyiki ilk bebekimiz erkek oldu... minikken benle ama sora sana yapışacak!!!
baba araba yıkamaya benide götür-maça götür vb.
uzun yolda tuvalete de eşim götürecek malum 2-3 yaşta cinselliğin keşfi ile kadınlar tuvaletine girmek istemiyorlar...
kız olsa hep anne yanında olurdu.
şimdi sen babasın model olmalısın diyip babalara satcaz minik erkeklerimizi:9:

eşim de diyor ki kız olsaydı bana düşkün olurdu, ama erkek olacağı için seni benden kıskanacak diyor... ki birebir gözlemlediğimiz yakınlarımız var :9:

ammmmaaa ben eminimki her halukarda babalarını çok sevecekler....

eşimin çocuklarla arası çooooook iyi, en yobaz çocuk bile kucağına atlar :9:

ki kendi çocuğumuzu düşünemiyorum:9:

eşim de diyor ki kız olsaydı bana düşkün olurdu, ama erkek olacağı için seni benden kıskanacak diyor... ki birebir gözlemlediğimiz yakınlarımız var :9:

ammmmaaa ben eminimki her halukarda babalarını çok sevecekler....

eşimin çocuklarla arası çooooook iyi, en yobaz çocuk bile kucağına atlar :9:

ki kendi çocuğumuzu düşünemiyorum:9:

beniş eşimde aşırı derecede çocuk meraklısı cocukların oldugu bı ortama gırse hemen dikkatlerini çeker. yegenı war onla saatlerce odaya kapanıp oyunoynar. yegenı babasından cok eşimi sevio amca die ölü. bende o konuda çok şanslıyım sanırım :1:

Kızlar kaç gündür ağzımda bu şarı varrrrrrrrr

Mavi Işıklar – İyi Düşün Taşın

Faydası yoktur gözlerdeki yaşın
Gitmeden evvel iyi düşün taşın
Mutluluğu bulacağım diyorsun ama
Ne zaman ne zaman

Bak yine mutsuz senin her bakışın
Gel beni dinle benim yavru kuşum:69::69::69::69:
Unutulsan bile aşklar unutulmaz hiç
Anılar anılar

Bütün yollar kapalı
Hiç ışık yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman

Unutulsan bile aşklar unutlmaz hiç
Anılar anılar

Bütün yollar kapalı
Hiç ışık yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman

Faydası yoktur gözlerdeki yaşın
Gitmeden evvel iyi düşün taşın
Mutluluğu bulacağım diyorsun ama
Ne zaman ne zaman

iyi düşün taşın
iyi düşün taşın
iyi düşün taşın
iyi düşün taşın…

herkese mrb kızlar
puffssssssssssssss moralim çok bozuk bugün sabah karnımın çatladığını farkettim hemde çok belli bi anda nası oldu anlamadım üstelik bu kadar yağlanırken...çok kilo aldım zaten daha şimdi 75 kiloyum sonumu düşünemiyorum.keşke yiyerek alsam az yiyorum yinede şiştikçe şişiyorum....var mı benim gibi çatlayan böle giderse karnımın hepsi böle çatlıcak çok büyük çünkü karnım..:((((((:60:

evettt doktorumuza testlerimizi gösterdik 3 lü testimde çıkmış gayet iyi dedi....sadece kansızlık varmış kan ilacına başlayalım dedi ve yazdı öyle işte....çok şükür iyi herşeyimiz.....

herkes kardan yakınıyor burda bahar havası var bir güneş bir güneş ama tabi yararlanabilene ben yararlanamıyorum çalış anam çalış.....

herkese mrb kızlar
puffssssssssssssss moralim çok bozuk bugün sabah karnımın çatladığını farkettim hemde çok belli bi anda nası oldu anlamadım üstelik bu kadar yağlanırken...çok kilo aldım zaten daha şimdi 75 kiloyum sonumu düşünemiyorum.keşke yiyerek alsam az yiyorum yinede şiştikçe şişiyorum....var mı benim gibi çatlayan böle giderse karnımın hepsi böle çatlıcak çok büyük çünkü karnım..:((((((:60:

çatlayacağı varsa yağa batıp çıksan yine çatlıyor.....
bende çok yemiyorum ama kiloyu alıyorsun ben birden 3 kilo aldım şükür durdum şuanda...:66:
benim karnımda kocaman oldu hele ki yemeklerden sonra 6 aylık gibi görünüyor.....:60:

evettt doktorumuza testlerimizi gösterdik 3 lü testimde çıkmış gayet iyi dedi....sadece kansızlık varmış kan ilacına başlayalım dedi ve yazdı öyle işte....çok şükür iyi herşeyimiz.....

herkes kardan yakınıyor burda bahar havası var bir güneş bir güneş ama tabi yararlanabilene ben yararlanamıyorum çalış anam çalış.....

hadi gözün aydın canım :49:

herkese mrb kızlar

canım bozma moralını hemen doktorundan catlak ıcın krem ısmı ıste ben de ıstedım. benım 4,5 ay oldu nerdeyse 2,5 kg aldım. şimdilik hıc catlak yok ama 5. aydan sonra baslarmıs. birazda ırsı oldugunu duydum annem 3 kız dogurdu hıc catlagı yok ıns. benımde olmazzzzzzzzz:66:

ayyy kızlar sıkıntıdan uyumuşum wallaaaa:97:
gülperisi nediim cnmm ya bnlar olacak bnde her sabah aynaya yapışıyrm çatladımmı die şimdilik yok ama....

çatlak bende de yok.6 kilo aldım ama henüz çatlamadım. ama ben çatlayacağımı düşünüyorum. çünkü eskiden kalma bir iki çatlağım var. bünye müsait.

çatlak bende de yok.6 kilo aldım ama henüz çatlamadım. ama ben çatlayacağımı düşünüyorum. çünkü eskiden kalma bir iki çatlağım var. bünye müsait.
bnde 10 kılo aldım we kalçamda bekarlığımdan war çatlağım sanırım bnde çatlıcam:59:

Back
X