-----2010 KASIM hamişleri----

smallangel canım cok sevındım çişli oglusuna demıstım ben sana gecıyomus dıyeee :46::46::46:

bacaklarımın iç tarafları gögüslerim çatladı valla krem felan hak getire
:53::53:amanınnn bacaklarımızdamı catlıcak ben bılmıodum bunu :26:
sen benimkini sür ben de seninkini? :27:

eeeet herkesınkını kocesı sursun daha zevklı :27:
öğleye kadar uyuyon zaten ondan sonra merakıma girdin bankaydı iş yoğunluğuydu felan derken anca yazabildim tamam mıııı........

hiihihhih gemmmm bn sni uyuyosundr sanıyodum :51:
ama bugun yurudum alısverıs yaptım komsuya gıttımmmm cok faaldım anlıcagınız :37:

buarada morguller burcları okudumda ben hitler gıbı bı anne modelıyım anlasılan :26:

Benim annemin çatlağı yok :19:
Ama ben de olur galiba :26: İçime öyle doğuyor :26:

müneccimmisin sen :27: bende olcak die düşünürsen olr tabiii :20:

olmadı ispata hazır olurmak için bir müddet açık gezeriz... millete iyice anne olduğumuzu yaydık mı döneriz eski halimize :64: çatlarsam çatlarım çatlamazsam amenna :66::66: çok da dert etmiyorm nedense?

aynen bende hiç dert değil sadece bakmıyorum :27:

kızlar sizi takip edemiyorum ya çok hızlısınız maşalalh, sayfalar oku oku bitmiyor, inşallah yanlış yazmam turkuazm ve ayşegulcan canım çok sağolun iyi dilekleriniz için. İnşallah meleklerimiz sağ salim gelirler. Bu arada kızlar mide ağrısına ne iyi gelirki fena midem ağrıyor:58:

rennie dedi bnm doktorum :27:

smallangel canım cok sevındım çişli oglusuna demıstım ben sana gecıyomus dıyeee :46::46::46:

:53::53:amanınnn bacaklarımızdamı catlıcak ben bılmıodum bunu :26:

eeeet herkesınkını kocesı sursun daha zevklı :27:

ama bugun yurudum alısverıs yaptım komsuya gıttımmmm cok faaldım anlıcagınız :37:

geçer geçer geçer geçer kötü şeler hep geçer inşallahh :16:

tmm işte bizde kocen sürsün didik zaten zevklliymiş neyimiz eksik be :27:

buarada morguller burcları okudumda ben hitler gıbı bı anne modelıyım anlasılan :26:

Ne burcuydun sen şekerim...

Kıslar pur teysesi benim çucukuma ç.a.p.a.r didi... sistem de onu sansürledi... ne alakaysa... sarı çocuklara denirmiş....

Bilginize:1:

Ne burcuydun sen şekerim...

Kıslar pur teysesi benim çucukuma ç.a.p.a.r didi... sistem de onu sansürledi... ne alakaysa... sarı çocuklara denirmiş....

Bilginize:1:

aslında iyi bişi bile yani bende baktım hiç kötü anlamıda yok :27:

purr bundan sora sana sansürlü diecem :60::60:

senin eşin benzerin yok ya !!

böle uyumaya devam edersen uyuyarak doğum yapan ilk kadn olacaksın :49::52::27::33:

mersı canım :42:
sole bı gercek var ama sen anlamak ıstemıosun bunu ben 8 saat uyuyorum sorun sabah 4-5 te uyumam ..sen benden cok uyuyosun bıkereem:63:

3 sayfa konusmusunuz bıda anlatsan nolur ahahahahah :27:
yalnız bole bı kelımeyı denk getırmen ayrı bı olay :46:

Ni dimek efenim :42::82:

sanırım kızlar yasak bi kelime yazmış ondan öyle çıktı diye düşünüyorum ben......

küçük ç.a.p.a.r büyüünce bilgisayar mühendisi olcak yasakları kaldırcak :kkk::113::126:

Back
X