morgül canım iyice vazgeçtim bende artıkın....sağolasın canım......![]()
Rica ederim canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morgül canım iyice vazgeçtim bende artıkın....sağolasın canım......![]()
Bebişin eşyalarına bende yumuşatıcı kullanmıcam ozamanöğrendiğim iyi oldu walla. ben pek bi severim yumusatıcı olayını cunku bebegın esyalarına da doldurrudum koksun yumusacık olsun dıe![]()
Ben geldim...Kanımızı verdik saat 15.30 gibi sonuçlar çıkacak..Halsizim... Yogunum ve uykusuzumm... İnşallahh sonuçlarım iyi çıkar bizim için dua edin olurmu...
ay az kaldı senın ne guzel darısı dıger calısanlara84 günümde benim kalmış heyooo evet erken doğurmak yok herkes beklesin gününü bu arada 2 haziranda başlıyo doğum iznim doktor çalışmak yok dedi steste çok etkiliyormuş bu ay bitsin ben daha çalışmıyom yaşasınnnnn
tobeeeee tobeeeeeeeee :88:günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....![]()
cereeennnninşallah canım iyi çıkar
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki
masallah sıze kotu bısı olmasın hıckımsedeherkese günaydın,
dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimikısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.
gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor.
kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin
kendı koyamadı ya Cemre yıcemre koy....cerende güzel....
:44::44GEM GEM sana bisey sormak istiyorum ben persembe olan kıyafet pazarına gitmek istiyorum hani su kara fatma heykelin assında olan oraya gidebileme için hangi otobüse binmem gerekiyo 6 fmi bes evlerden binecem yani
ivitt bunda ıyı yorumlar var hep..ama yumusatıcı yasakdalan'nın roxy isimli bir deterjanı varmış bebekler için % 100 doğal yazıyor pakette.bu mu cnm senin dediğin. dalin de varmış
ben öncelik hacı şakir yada dalan düşünüyorum
Ben geldim...Kanımızı verdik saat 15.30 gibi sonuçlar çıkacak..Halsizim... Yogunum ve uykusuzumm... İnşallahh sonuçlarım iyi çıkar bizim için dua edin olurmu...
ben olmayan kredı kartıma gelen kullanım aıdatı ıcın kavga etmeye gıdıorum bankayadua edın bana
Kızlar 100 lük şeker yüklemesinin sınırı kaçtır??
kızlar hiç antideprasan kullanıp doğum yapan tanıdığınız oldu mu:26:
hiç bilgim yk ama inşallah iyi çıkar ilknur![]()
çok anlamlı ve güzel bi isima rıyoz bulamıyoz artık çevreden şunu koy bunu koy demeler başladıBenim kızım olsaydı adını ya DERİN yada ÖYKÜ koyacaktım.. Ama EGE KAANI ım geliyorSenin listendeki isimlerden en cok DEREN hoşuma gitti canım. Benim oyum Derendennn
![]()
cemre koy....cerende güzel....
çok anlamlı ve güzel bi isima rıyoz bulamıyoz artık çevreden şunu koy bunu koy demeler başladı
[ cemre ismi annemin ismine çok yakın düşünmüştüm ama vazgeçtik
herkes bu arada bebişine isim konusunda karar verdimi listeniz varmı mesela![]()