-----2010 KASIM hamişleri----

Bebişin eşyalarına bende yumuşatıcı kullanmıcam ozamanöğrendiğim iyi oldu walla. ben pek bi severim yumusatıcı olayını cunku bebegın esyalarına da doldurrudum koksun yumusacık olsun dıe:53:

Bebişin eşyalarına bende yumuşatıcı kullanmıcam ozamanöğrendiğim iyi oldu walla. ben pek bi severim yumusatıcı olayını cunku bebegın esyalarına da doldurrudum koksun yumusacık olsun dıe:53:

Canım açıkçası bende öyle düşünüyordum ama tecrübe işte... ablamın olayında öğrenmiş oldum...

Bebemizin kokusu misss zaten.... onu koklarız bol bol.....

Güzel kokacak diye, bebeğimi riske atamam....

Ben geldim...Kanımızı verdik saat 15.30 gibi sonuçlar çıkacak..Halsizim... Yogunum ve uykusuzumm... İnşallahh sonuçlarım iyi çıkar bizim için dua edin olurmu...

84 günümde benim kalmış heyooo evet erken doğurmak yok herkes beklesin gününü bu arada 2 haziranda başlıyo doğum iznim doktor çalışmak yok dedi steste çok etkiliyormuş bu ay bitsin ben daha çalışmıyom yaşasınnnnn
ay az kaldı senın ne guzel darısı dıger calısanlara
günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....:22::22::22::22:
tobeeeee tobeeeeeeeee :88:
inşallah canım iyi çıkar
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki
cereeennnn :16: irem n anlamı sahte cennetmıs bı kac yerde ole okudum ıyıce arastır anlamları :34:
herkese günaydın,

dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimi :50: kısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.

gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor. :34:

kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin
masallah sıze kotu bısı olmasın hıckımsede :16:
o dedıgın bakıldı banada ama 2.sevıye usg dıye gecıo ısımler farklı demekkı:34:
cemre koy....:52::52::52: cerende güzel....
kendı koyamadı ya Cemre yı :60::60::60:
GEM GEM sana bisey sormak istiyorum ben persembe olan kıyafet pazarına gitmek istiyorum hani su kara fatma heykelin assında olan oraya gidebileme için hangi otobüse binmem gerekiyo 6 fmi bes evlerden binecem yani
:44::44:otobuslerı bılmem pek bı suru gecıyo ordan ama 6 F cok eskıden berı var gecıyo o emınım :34:
dalan'nın roxy isimli bir deterjanı varmış bebekler için % 100 doğal yazıyor pakette.bu mu cnm senin dediğin. dalin de varmış
ben öncelik hacı şakir yada dalan düşünüyorum
ivitt bunda ıyı yorumlar var hep..ama yumusatıcı yasak :20:
Ben geldim...Kanımızı verdik saat 15.30 gibi sonuçlar çıkacak..Halsizim... Yogunum ve uykusuzumm... İnşallahh sonuçlarım iyi çıkar bizim için dua edin olurmu...

guzel cıkar ınsallah..alınca yaz hemen

ben olmayan kredı kartıma gelen kullanım aıdatı ıcın kavga etmeye gıdıorum bankaya:41: dua edın bana

gemcim 2. de koyacam inş....
dün akşam herkesin içinde de dedim erkeğe karışmam kızın isminide ben koyacam diye allahım inş verirde.....:52::52::52::52:

gemcim oğlunu öne koy kafa yumruk ne varsa atsın onlara......:1::1::1::1:

iılknuroz inş sonuçların güzel çıkacak haberdar et bizi canım.....

Benim kızım olsaydı adını ya DERİN yada ÖYKÜ koyacaktım.. Ama EGE KAANI ım geliyor :66: Senin listendeki isimlerden en cok DEREN hoşuma gitti canım. Benim oyum Derendennn :66:
çok anlamlı ve güzel bi isima rıyoz bulamıyoz artık çevreden şunu koy bunu koy demeler başladı
cemre koy....:52::52::52: cerende güzel....

[ cemre ismi annemin ismine çok yakın düşünmüştüm ama vazgeçtik :50::50::50::50::50::50::50::50:
herkes bu arada bebişine isim konusunda karar verdimi listeniz varmı mesela:16::16:

Kızlar Limangoda DR browns ürünlerinde indirim var yeni doğan bebekler için bibieron dar ağızlı olması gerekliydi deilmi??

çok anlamlı ve güzel bi isima rıyoz bulamıyoz artık çevreden şunu koy bunu koy demeler başladı

[ cemre ismi annemin ismine çok yakın düşünmüştüm ama vazgeçtik :50::50::50::50::50::50::50::50:
herkes bu arada bebişine isim konusunda karar verdimi listeniz varmı mesela:16::16:

evet anlam çok önemli.....
biz verdik gibi gibi ama eşim vazgeçebilir görünümünde....
topiği açan arkadaş öyle angaryalarla uğraşmıyor malesef.....isim listemiz yok...:1:

Back
X