-----2010 KASIM hamişleri----

selam kislar bisi sorucam bebeginizin hickirigini hissettinizmi benimkini cok sik hickirik tutuyor
bende yok ama eltimin karnı pıt pıt atardı. dışardanda gözükürdü...:9:dakikalarca sürerdi:9:

hepinizin ve benim anneler günü kutlu olsun anne adayları..:71::71:
3gündür giremedim nete.
GEM cim bursaya geldim cuma cumartesi ordaydım.
herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.
893 gr ve 32cm olmuş miniğim.
karnımda kanguru pozisyonundaydı :21:
iznimde bitti çalışıyorum artık
çok sık giremiyorum nete.
sağlıklı günler hepinize..

maşallah:nazar:

günaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....

dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......

benimkinde matik yazıyor ve arka talimatlarında makinaya ne kadar ölçek koyacağım yazıyor.
matik al... zaten eldede yıkanır bişiler sonra kullanırsın onu.
arkadas da senin gibi almıştı. 3 durulama yapmak zorunda kaldım demişti.
ama sen bilirisin.

herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.:3:

kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedi :21::69::nazar: maşallah 933 gr , 34 cm olmuş :nazar::nazar::nazar: herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım :36:

gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım :34:

maşallahhhh:nazar:

günaydın anneler!!!
bugun kojam evde bende bi uyumusum bi uyumusum... şimdi kalktım.
yürüyüş yapamadım.
aclıktan içim kıyılıyor.
işe anca yetişcem sanırım:52:

ufff yaa o kadar para boşuna mı verdim ben ona şimdi yaaa gidip değişirim olmazsada matik olarak yoktu ki orda.....

hepinizin ve benim anneler günü kutlu olsun anne adayları..:71::71:
3gündür giremedim nete.
GEM cim bursaya geldim cuma cumartesi ordaydım.
herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.
893 gr ve 32cm olmuş miniğim.
karnımda kanguru pozisyonundaydı :21:
iznimde bitti çalışıyorum artık
çok sık giremiyorum nete.
sağlıklı günler hepinize..

maşallah canım :nazar:

keramos,teşekkür ederim canım

selam kislar bisi sorucam bebeginizin hickirigini hissettinizmi benimkini cok sik hickirik tutuyor

Evet canım bir başlıyor 5-10 dk :9:

Büyüyen mideni yerim senin yawrum diyorum.....

Az önce hıçkırıklarıyla uyandım :9::9::9:

Merak edenler için sanki nabız seğriyormuş gibi, hızlı hızlı pıtpıtlar gibi....

O an karnınıza bakın, karın şekil değiştiriyor :49:

Günaydınnnnn herkeseeee:3::3::3:

herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.:3:

kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedi :21::69::nazar: maşallah 933 gr , 34 cm olmuş :nazar::nazar::nazar: herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım :36:

canım maşallah maşallahhh :nazar::nazar: benimde randevum çarşamba günüüüüüü :66:

nevincim fişinle git. orda matık yoksa onun yerıne baska bısı al.

neyse elde de yıkıcamda illakim birşeyler kalsın barim....
orda sadece başka markanın matiği vardı bugün alacam yenisini yıkamaya başlayacam hemen ben bu tosundan şüpheliyim erkenden herşeyi hazır olsun nolur nolmaz....

nevincim fişinle git. orda matık yoksa onun yerıne baska bısı al.
mantıklı:46:
neyse elde de yıkıcamda illakim birşeyler kalsın barim....
orda sadece başka markanın matiği vardı bugün alacam yenisini yıkamaya başlayacam hemen ben bu tosundan şüpheliyim erkenden herşeyi hazır olsun nolur nolmaz....

olsun... bende aynı eşyi düşünüyorum. sıcaklarda içerde son güne kadar dayanamaz belkim:52:

bu arada kk da başka bi topikte okumuştum:
30.haftalar göbekten bebek hareketlerinin en güzel gözüktüğü zamanlarmış.
kameraya alın diye öneriyordu.
sonradan yeri daralınca o kadar cok gözükmüyormuş.
ben dün elimde kamera ile gezdim ama çekemedim... bebem yatağa yataınca uyandı bende kalkmaya üşendim:52:

oo maşallah herkes doktor yolunda....iyi haberlerle gelirsiniz inş....ş
benimde 20 mayıs testlerim var ondan sonra mı gitsem diye düşünüyorum.....sanırım 24 mayıs gidicem....

güle güle kullanın inş.....
çok güzeller hele o elbise yok mu aman allahım....:nazar:

Back
X