Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıınnn...
ama aydın bir gün deil... yine kara bulutlar kaplamış ortalığı...
bi yanım yaz gelsin derken bir yanımda gelmesin serin serin geçireyim son ayları diyor
bebemin çamasırları yine makinede misleniyor...
yürüyüş yapamicağıma göre evde pilates yapimmmm![]()
günaydın kızlar....
togicim evet bizim isim değişti....şimdilik yeni isim berkay....
![]()
Nevincim ben berkay ismini tutuum gayet iyi. talhadan sonra oldukça başarılı hatta![]()
herkese günaydınnn
nevincim adıyla yaşasın,sağlıkla gelsin inşallah
ayyy bi isimsiz bizim oğlanmı yawf!!!
iiki alışverişi önceden yapmısım
bebeme vakit ayırıp isim bulamıyorum
okul işleri
tercih telaşı yarın başlayacak
kpss yede başvurmalıyım...
bebem seni unuttum sanma ama isim bulamadım yawww!!!
ayyy bi isimsiz bizim oğlanmı yawf!!!
iiki alışverişi önceden yapmısım
bebeme vakit ayırıp isim bulamıyorum
okul işleri
tercih telaşı yarın başlayacak
kpss yede başvurmalıyım...
bebem seni unuttum sanma ama isim bulamadım yawww!!!
Günaydın herkesee....Nasılısınız bugün, İstanbulda hava çok güzel ama çalıştığımızdan bize pek faydası yok... Ben bu hafta acaip çikoya sardım kendimi alamıyorum yemekten şimdiye kadar 8 kilo almışım.. Ne yapsamda yemesemmm :
![]()
Günaydın göbüşcümmmmmm
Bu arada saat 16: 00 da kaanımı göürücemmmmmmmmm. teyzeside geliceeeekk bu seferrrrr![]()
Ben o hataya 4. ay ıle 5. ay arası düştüm sakınnnnnn canım.. ve 1 ayda 3,5 kilo almıştımmmmonun yerıne meyve ye ben iş yerıne meyve goturuyorum. muz elma tatlı ıhtıyacını keseıo hem saglıklı bebısede yarar. hemde fazla kılo yapmaz canım
Biliyorum canım seni vazgeçirmek için gülçinle az uğraşmadım..Aslında meyvemde var ama olmuyor acaip kan şekerim mi düşüyor ne oluyor acaipp istek duyuyorum .. Valla tekli paketler yetmedi koçişe geçen akşam kavanoz aldırdım..evde akşamları yemiyim die de yanımda işe getirdim
sanırım bitene kadar da uğraşıcam...
![]()
eski halimi hatırladım
benimde masa altı kocaman çikolata kabım vardı bitmeden için rahat etmez artık..ohh kaşık kaşık hemdeee
![]()
Günaydın göbüşcümmmmmm
Bu arada saat 16: 00 da kaanımı göürücemmmmmmmmm. teyzeside geliceeeekk bu seferrrrr![]()