-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydınnnn herkese. dünnn çok uzun bı sureden sonra hamıle kaldıktan sonra bıle dıyebılırım gece 121 de yattım sımdı gozlerım yanıoo cok uykum warrrrr:52:

günaydıınnn...
ama aydın bir gün deil... yine kara bulutlar kaplamış ortalığı...
bi yanım yaz gelsin derken bir yanımda gelmesin serin serin geçireyim son ayları diyor:9:

bebemin çamasırları yine makinede misleniyor...

yürüyüş yapamicağıma göre evde pilates yapimmmm:46:

günaydın kızlar....
togicim evet bizim isim değişti....:52::52::52::52: şimdilik yeni isim berkay....:1:

günaydıınnn...
ama aydın bir gün deil... yine kara bulutlar kaplamış ortalığı...
bi yanım yaz gelsin derken bir yanımda gelmesin serin serin geçireyim son ayları diyor:9:

bebemin çamasırları yine makinede misleniyor...

yürüyüş yapamicağıma göre evde pilates yapimmmm:46:

Bence ne kadar serin geçirsek iyi keramoscum. cok bunlatıcı sıcaklar gelmedıgı surece bahar havası su an hepimiz için en hayırlısı :9:

ayyy bi isimsiz bizim oğlanmı yawf!!!

iiki alışverişi önceden yapmısım
bebeme vakit ayırıp isim bulamıyorum
okul işleri
tercih telaşı yarın başlayacak
kpss yede başvurmalıyım...

bebem seni unuttum sanma ama isim bulamadım yawww!!!

Günaydın herkesee....Nasılısınız bugün, İstanbulda hava çok güzel ama çalıştığımızdan bize pek faydası yok :(... Ben bu hafta acaip çikoya sardım kendimi alamıyorum yemekten şimdiye kadar 8 kilo almışım.. Ne yapsamda yemesemmm ::27:

okul işleri

Bence ufaktan ufaktan başlamalısın canım. isimsiz doğmasın bebiş:9: En azından aklında bi kaç isim vardır:44:

okul işleri

Canım isim konusunda yanlız deilsin bizimki de isimsiz.. Oğluşuma halen isim bulamadıkk.. :( Çok kararsız kaldık aslında ne kadar zor bir işmiş bu isim konusu..:5:

Günaydın herkesee....Nasılısınız bugün, İstanbulda hava çok güzel ama çalıştığımızdan bize pek faydası yok :(... Ben bu hafta acaip çikoya sardım kendimi alamıyorum yemekten şimdiye kadar 8 kilo almışım.. Ne yapsamda yemesemmm ::27:

Ben o hataya 4. ay ıle 5. ay arası düştüm sakınnnnnn canım.. ve 1 ayda 3,5 kilo almıştımmmm:9: onun yerıne meyve ye ben iş yerıne meyve goturuyorum. muz elma tatlı ıhtıyacını keseıo hem saglıklı bebısede yarar. hemde fazla kılo yapmaz canım

Ben o hataya 4. ay ıle 5. ay arası düştüm sakınnnnnn canım.. ve 1 ayda 3,5 kilo almıştımmmm:9: onun yerıne meyve ye ben iş yerıne meyve goturuyorum. muz elma tatlı ıhtıyacını keseıo hem saglıklı bebısede yarar. hemde fazla kılo yapmaz canım

Biliyorum canım seni vazgeçirmek için gülçinle az uğraşmadım :D ..Aslında meyvemde var ama olmuyor acaip kan şekerim mi düşüyor ne oluyor acaipp istek duyuyorum .. Valla tekli paketler yetmedi koçişe geçen akşam kavanoz aldırdım..evde akşamları yemiyim die de yanımda işe getirdim :( sanırım bitene kadar da uğraşıcam...:14::14:

Biliyorum canım seni vazgeçirmek için gülçinle az uğraşmadım :D ..Aslında meyvemde var ama olmuyor acaip kan şekerim mi düşüyor ne oluyor acaipp istek duyuyorum .. Valla tekli paketler yetmedi koçişe geçen akşam kavanoz aldırdım..evde akşamları yemiyim die de yanımda işe getirdim :( sanırım bitene kadar da uğraşıcam...:14::14:

:9::9::9: eski halimi hatırladım :9::9:benimde masa altı kocaman çikolata kabım vardı bitmeden için rahat etmez artık..ohh kaşık kaşık hemdeee :9::9:

Back
X