Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba güzel anneler bende göbüşümü koymak istedimm:26: 24+6 yız burda dün koçiş çekti![]()
merhabalarrrr,
bizde kzıımla aranıza katıldık:)
![]()
Biz yurtdışındayz doğum türkiyede ama, bu yüzden sadece netten bazı kıyafetleri fln alabildim:97: Sizin hazırlıklarınızı okudukça panik oluyorum benim hiçbişeyim hazır değil dahaaaa :84:
Mayısın sonunda türkiyye dönüorm o zmn başlıycam çoooook mu geçç yetiştirebilirmiyim sizcee:85:
slm teyzeler bız doktora gıttık bugun 31+4 de 1750 gr olmuşuz kucuk gıbı geldı ban 2kılo der dıye düşünüyordum ufak olcak balıba yavrum anasına cekmıycek yoksa benmı bakamıyom oğluşuma yaaaaaa
Hiç kimse kıyamet günü Allah (c.c.)’ın hoşlanmayacağı isimle O’nun karşısına çıkmak istemez. Öyleyse kötü olan isimlerin çocuklara verilmemesi gerekir.
Rasulullah (sav)’ın isim konusundaki hassasiyetini daha iyi anlamak için şu hadis-i şerifi de görmek lazım. Yahya bin Said (r.a.) anlatıyor: Hz. Peygamber (sav) bol sütlü bir deve hakkında: “Bunu kim sağacak?” diye sordu. Bir adam ayağa kalkmıştı ki, Rasulullah (sav) adama: “İsmin ne?” diye sordu. Adam: “Mürre (acı)” diyince ona “Otur” dedi. Hz. Peygamber (sav) tekrar: “Bunu kim sağacak?” diye sordu. Bir başkası ayağa kalktı, ben sağacağım diyecekti. Hz. Peygamber (sav) ona da: “İsmin ne?” diye sordu. Adam: “Harb” diyince, ona da: “Otur” dedi. Rasulullah (sav): Bu deveyi bize kim sağacak?” diye sormaya devam etti. Bir adam daha kalktı. Ona da ismini sordu. O da “Ya’iş” (yaşıyor) cevabını alınca ona “Sen sağ” dedi.(2)
o yüzden bence ne isim koyarsak koyalım güzel anlamlı olmasına dikkat edelim... güzel anlam güzel ahlakı da beraberinde getirir. bizim buralarda isim bir boncuk o kadar da önemli değil derler ama bir babanın çocuğuna karşı ilk 2 görevinden birisi ona güzel bir isi koymasıymış...
bende cok uyumaya basladim..
canim o ismi esim hep istiyo ama ben pek isinamadim tabi baska bulamazsam olabilir
morgülcüm canım maşallah ya sen bu 1400 lük bebişi nerde saklıyorsun dicem kızacan....
Allahın nazarlardan korusun inş....
çok şükür sende güzel haberlerle geldin....![]()
Canım 41 kere maşalllahhhallah nazarlardan saklasın inşalllah çok sevindimm.. Yanlız nie 10 hareketini saymanı istedi onu anlamadım ???
morgüller maşallah maşallah maşallahhh
ne ile besliyorsun sen tosuncuğunu
amannn benim bebem minnak kalmış![]()
canım maşallah tosununa,Allah nazarlardan korusun
1 saat içinde mi 10 kere hareket edecek yoksa gün içinde toplam hareket sayısı mı 10 olacak :44:
41 kere maşallah darısı bizim bebiklere inşallah ne mutlu sana canımmm
benim bebem çok mu zayıf ya:26: maşallah bu arada bebeğine. o 10 kere hareket durumunu bende duydum ama bir türlü sayamadım. artık senden de duydum ya sayarım
Oyy maşallah tosunaKocaman olmuş paşa
![]()
morguller senin kuzunada msllah cnm![]()
tamam sen yaz belki arasindan bulurum
Çoook teşekkürler teysesi
Canım hareketdiğinde 1 saat içinde 10 hareket sayılmalıymış...
Gem oda çok güsel, bolll gülücüklü günlerde kullansın şevket Amin...![]()
ben anlamadım bu 10 hareket ısını vallahı..benımkı bı vuruo kuuuuuuuuuut dıye sonra susuyo ole pespese 10 kere hıc denk geldımmı acaba 1 saat ıcınde hemde :26:
oda ıcın sagol canım hepsı guzel gunlerde buyusunler yataklarında ınsallah..
bızde serkan a begendıgını merak edıp duruyoruz burda![]()
2 model arasında gidip geliyorum
Bu hafta kesinleşir eklicem... ikiside bembeyaz ama farklı mobilya işte
Canım ben az önce saydım, 10 harekette durdum... hareketlenmeye başladığı zaman saymaya başla...
saydım bende ben pespese anladım ondan olmaz dıdım
ya benım mobılyalar bole abartıldıgı gıbı kokmuo 1 ay havalandırcan fılan ole bısı yok :44:
yıne var koku ama hanı yenı esya kokusu ole dayanılmıcak koku yok anlamadım kı sertıfıkalarıda var boyaların
belkı durdukca artar kokusu :111:İyi işte ne güsel, hem kokmamaları boyanın kalitesinden kaynaklanıyor olabilir![]()
İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site | İsmiDidikle.com
buldugun ısımlerıde dıdıkle bakalım ne cıkıcak![]()
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..merhabalarrrr,
bizde kzıımla aranıza katıldık:)
![]()
Biz yurtdışındayz doğum türkiyede ama, bu yüzden sadece netten bazı kıyafetleri fln alabildim:97: Sizin hazırlıklarınızı okudukça panik oluyorum benim hiçbişeyim hazır değil dahaaaa :84:
Mayısın sonunda türkiyye dönüorm o zmn başlıycam çoooook mu geçç yetiştirebilirmiyim sizcee:85: