ayy ne kadar güzel bir kare yakalamışsınız yaa maşallahh, darısı inşallah bizlere olsun, bende çok istiyorum elini ayağını görmeyigünaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...![]()

amın canım cok sagol daha guzellerı prensesının olsun
pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah
senle herseyımız aynı canım bebeıklerın bobregıne kadar
normal bıseymıs ama bak dert etme
braxton hicks dıye bı olay var oymus netten arastır ısterssen...
100 ıstıyoruz 100 100 100
dınlemedım degıl sadece geldıgınde kac saat hıc koku olmadı ona sasırdım ..bı topıkte kudum bı kaseye sırke koyun odaya koyun kokuyu alıo dıdı onu koycam sımdı totomu kaldırırsam
yıne bı baska topıkte deneyımlı annelerle yazısıyorus dıdılerkı ılk aylar sarı bısey gıydırmeyın bebege sarılık olursa(Allah korusun) gozlerıne cıkana kadar anlasılmıomus ustu sarı oldugu ıcn
oyhhhh super tuylerım dıken dıken oldu
bızımkı yapmıo bole atraksıyonlar..heele babası gelınce sut dokmus kedı gıbı cıtı cıkmıo![]()

![]()
gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye![]()

o gobege bebek gırdıgınden berı buz gıbı zten heryerım yanıyo orası buz aanlamıyorum bende...oyle uzun sure kalmıyorum canım..
off o tuyler benı delı etcek kocemde yok bende var yaa:84:
ama yıne su deneyımlı annler topıgınde sormustum ben
dokuluomus gercekten parlak olcakmısız![]()
gemcim bende de varr o sinir bozucu şeylerdenn