-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anneler....

dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım... :69::69:
ayy ne kadar güzel bir kare yakalamışsınız yaa maşallahh, darısı inşallah bizlere olsun, bende çok istiyorum elini ayağını görmeyi:21:
amın canım cok sagol daha guzellerı prensesının olsun :69:

pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah:27::27:

senle herseyımız aynı canım bebeıklerın bobregıne kadar :9:
normal bıseymıs ama bak dert etme:34:

braxton hicks dıye bı olay var oymus netten arastır ısterssen...

100 ıstıyoruz 100 100 100:65:

:60::60::60::60::60::60:
dınlemedım degıl sadece geldıgınde kac saat hıc koku olmadı ona sasırdım ..bı topıkte kudum bı kaseye sırke koyun odaya koyun kokuyu alıo dıdı onu koycam sımdı totomu kaldırırsam :37:

yıne bı baska topıkte deneyımlı annelerle yazısıyorus dıdılerkı ılk aylar sarı bısey gıydırmeyın bebege sarılık olursa(Allah korusun) gozlerıne cıkana kadar anlasılmıomus ustu sarı oldugu ıcn :19:

:69::69::69::69:oyhhhh super tuylerım dıken dıken oldu
bızımkı yapmıo bole atraksıyonlar..heele babası gelınce sut dokmus kedı gıbı cıtı cıkmıo :52:
:1::1: dünde gördük paşamızı canım böbrekleri 7 mm miş 20 mme kadar normalmiş sanırım şimdilik böyle bakalım pek nazlı çıktı bizimkiler. Şekerimde normalmiş 774 grm olmuş miniğimm:16:
:60::60::60::60:

gobegım acıkta gezıyorum zaten bısı goruum belkı dıye :37:
:1::1:bende bendeeee gece bile bi kalkıyorum göbeğim ta yukarı kadar açılmış elim karnımda :1: eşim göbüşümü kapatırken uyanıyorum bazen de:1:
o gobege bebek gırdıgınden berı buz gıbı zten heryerım yanıyo orası buz aanlamıyorum bende...oyle uzun sure kalmıyorum canım..
off o tuyler benı delı etcek kocemde yok bende var yaa:84:

ama yıne su deneyımlı annler topıgınde sormustum ben :9:
dokuluomus gercekten parlak olcakmısız :27:

gemcim bende de varr o sinir bozucu şeylerdenn:77:banada dökülür diyorlar ama :26: bende utanıyorum valla drumuzdan bile ,benim eşimde bile yok hakkaten yaa pamuk gibi o , onu bile kıskanıyorum:77:

hehehehee:52: gemcim valla ben de boş gezenin boş kalfasıyım ama işte bi yerlerimi kaldırıp hiç bişeye baktıgım yok bi senedir garfield gibiyim resmen kocam bile kızıyo tembel die.yanımda da olmayınca daha bi tembel oldum:)
benm göbeğimde normalde hiç tüy yoktu şimdi hem koyu renkli hemde uzun uzn cıktılar bide benm göbek deliğim dışa doğru pırtladı ve onunda etrafı tüy dolu yuvarlak bi şekilde ilginç bi görüntüm var:) geciyosa dogumdan sora sorun yok ama ben yazın nası denize gircem onu düşünüyorum utanırım tüylü halimden:26:

tüy sarartıcı ile giremez misin? zaten yanınca da kendiliğinden sararır.

hehehehee:52: gemcim valla ben de boş gezenin boş kalfasıyım ama işte bi yerlerimi kaldırıp hiç bişeye baktıgım yok bi senedir garfield gibiyim resmen kocam bile kızıyo tembel die.yanımda da olmayınca daha bi tembel oldum:)
benm göbeğimde normalde hiç tüy yoktu şimdi hem koyu renkli hemde uzun uzn cıktılar bide benm göbek deliğim dışa doğru pırtladı ve onunda etrafı tüy dolu yuvarlak bi şekilde ilginç bi görüntüm var:) geciyosa dogumdan sora sorun yok ama ben yazın nası denize gircem onu düşünüyorum utanırım tüylü halimden:26:
aaa senın esın gelmedımı halaa :30:
gobek delıgın acıyomu buarada :26:
dert ettıgın seye bak...denıze gırcek fırsatı bulamıcaksınkı :35::35:
ayy ne kadar güzel bir kare yakalamışsınız yaa maşallahh, darısı inşallah bizlere olsun, bende çok istiyorum elini ayağını görmeyi:21:

:1::1: dünde gördük paşamızı canım böbrekleri 7 mm miş 20 mme kadar normalmiş sanırım şimdilik böyle bakalım pek nazlı çıktı bizimkiler. Şekerimde normalmiş 774 grm olmuş miniğimm:16:

:1::1:bende bendeeee gece bile bi kalkıyorum göbeğim ta yukarı kadar açılmış elim karnımda :1: eşim göbüşümü kapatırken uyanıyorum bazen de:1:

gemcim bende de varr o sinir bozucu şeylerdenn:77:banada dökülür diyorlar ama :26: bende utanıyorum valla drumuzdan bile ,benim eşimde bile yok hakkaten yaa pamuk gibi o , onu bile kıskanıyorum:77:

:nazar:masallah oğluşuna :emir_bebek:
sureklı bızde aynı olay ben gobegıme elımı koyucam,eşım cek elını cocuk usucek kapayalım hadı seklındeyız :9:
oğlumda tuylumu olcak acaba bu tuyler ona ısaret olabılırmı :37:

herkese hayırlı cumalar,

bir kısmımız kulaklarından şikayetçi. geçmiş olsun kızlar.
benimde sıkıntım var. 3 gündür tıkalı,sürekli çınlama halinde. geçer dedim ama ı-ıh geçecek gibi değil. 2sene önce de olmuştu,vakumlu bi cihazla temizlenmişti. doktorumu aradım şikayetimi anlattım temizletsem bir zararı olur mu dedim,olmaz dedi. yarına randevu aldım KBB'den. temizlettireyim rahatlayayım. :75:

:3::3::3:gecmıs olsun tatlım..rahatlarsın umarım

:nazar::nazar::nazar: mehtap ne güzel yakalamışsın ayağını yaa maşallah bende bakıyorum ama çok yağlıyım herhalde göremiyorum bir türlü.....

benim karnım bu aralar sertleşir gibi oluyor yaa korkuyorum bu çocuk erken pırtlıcak diye....:52::52::52:
şu kıl tüy olayınada takılmayın boşverim yawwww.....:52::52:

:52::52::52::52::52::52:esım aradı

gece uyandırmısım onu dogum yaptım yesıl gozlu kızımız oldu hıııc acımadı bı guzelde emdı demısım :60::60::60::60::60:

ay koptum hıc hatırlamıyorum onunda sımdı aklına gelmıs :60::60:

yalnız dırekt bılıncaltı..esım gıbı yesıl gozlu olsun ıstıorum,canım cok yanıcakmı meraktayım ve emzırebılcekmıyım hep dusunuyorum bunları :9:

:nazar:masallah oğluşuna :emir_bebek:
sureklı bızde aynı olay ben gobegıme elımı koyucam,eşım cek elını cocuk usucek kapayalım hadı seklındeyız :9:
oğlumda tuylumu olcak acaba bu tuyler ona ısaret olabılırmı :37:

yaa dua ediyorum oğlum öyle olmasın diyee:18::18:

Birde kızlar sizin bebişlerin pozisyonu nasıl dün benim sıpamın kafası yukardaymış dr böyle devam ederse sezeryan dedi ama değişir daha dedi, ee şimdiden yavrucum dünyayı tersten mi görsün:26: sizin bebişler nasıl duruyor ?

:nazar::nazar::nazar: mehtap ne güzel yakalamışsın ayağını yaa maşallah bende bakıyorum ama çok yağlıyım herhalde göremiyorum bir türlü.....

benim karnım bu aralar sertleşir gibi oluyor yaa korkuyorum bu çocuk erken pırtlıcak diye....:52::52::52:
şu kıl tüy olayınada takılmayın boşverim yawwww.....:52::52:

bebeğin kas yapısı güçlendikçe farkedilecektir bence ya... sende yağ yok bence öyle minik bir göbek senin ki... yağın varsada kesinlikle o göbekte değil gibi göründü bana.

herkes dökülüyor diyor canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak:26: göbek deliğin dışarı mı çıktı senin ee normali öyle değilmi benimkide iyice içine gömüldü yumuk bişey oldu :9: benimkinde tuhaflık var sanıyordum bende, acaba heriki şekilde de olabilirmiymişki :26:

ay ne çok merak ettiğimiz şey var:52:

yaa dua ediyorum oğlum öyle olmasın diyee:18::18:

Birde kızlar sizin bebişlerin pozisyonu nasıl dün benim sıpamın kafası yukardaymış dr böyle devam ederse sezeryan dedi ama değişir daha dedi, ee şimdiden yavrucum dünyayı tersten mi görsün:26: sizin bebişler nasıl duruyor ?

benimki dönmüş aşağı da...doğuma hazırlamış kendini. yetmez gibi suratını da sırtıma dönmüş ki biz onu doğmadan görmeyelim diye... havalı mıdır nedir? ama doktor devamlı pozisyon değiştirir, tekrar yukarı çevrilebilir yüzünü dönebilir... devamlı hareket halinde olur artık dedi.ama dönmüş normal doğum için beni destekliyor.

herkese hayırlı cumalar,

bir kısmımız kulaklarından şikayetçi. geçmiş olsun kızlar.
benimde sıkıntım var. 3 gündür tıkalı,sürekli çınlama halinde. geçer dedim ama ı-ıh geçecek gibi değil. 2sene önce de olmuştu,vakumlu bi cihazla temizlenmişti. doktorumu aradım şikayetimi anlattım temizletsem bir zararı olur mu dedim,olmaz dedi. yarına randevu aldım KBB'den. temizlettireyim rahatlayayım. :75:

Geçmi olsun canım sanada .. Benimde aynı şekilde temizlemişlerdi de öyle geçmişdi baş dönmesi ve akıntısı... inşallah iyi gelir...

herkes dökülüyor diyor canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak:26: göbek deliğin dışarı mı çıktı senin ee normali öyle değilmi benimkide iyice içine gömüldü yumuk bişey oldu :9: benimkinde tuhaflık var sanıyordum bende, acaba heriki şekilde de olabilirmiymişki :26:

ay ne çok merak ettiğimiz şey var:52:

benım dr da gobek delıgın dısarı pırtlıcak dedı az kalmıs dedı hatta :26:

benimki dönmüş aşağı da...doğuma hazırlamış kendini. yetmez gibi suratını da sırtıma dönmüş ki biz onu doğmadan görmeyelim diye... havalı mıdır nedir? ama doktor devamlı pozisyon değiştirir, tekrar yukarı çevrilebilir yüzünü dönebilir... devamlı hareket halinde olur artık dedi.ama dönmüş normal doğum için beni destekliyor.

sizinki pek havalıymış canım:9: bizimkide çok edepsiz her gittiğimizde herşeyi meydan da , her defasında pipi resmi çok güzel deyip çekiyor resmimizi doktorumuz:17: paşamın yerine ben utanıyorum:17: evet hareketleri değişir daha demişti ama ben hep aşağılarda hissediyorum hareketlerini çok nadir de yukarda :26:

sizinki pek havalıymış canım:9: bizimkide çok edepsiz her gittiğimizde herşeyi meydan da , her defasında pipi resmi çok güzel deyip çekiyor resmimizi doktorumuz:17: paşamın yerine ben utanıyorum:17: evet hareketleri değişir daha demişti ama ben hep aşağılarda hissediyorum hareketlerini çok nadir de yukarda :26:

kafası aşağıya döndü döneli kuvvetli tekmeleri karnımın en tepesinde farkediyoruz öyle anlayabilirsin. ayaklarının hareketi ile el hareketi arasında kuvvet farkı oluyor çünkü. ben kıpır kıpır kasıklarımda kelebekvari bişiler hissediyorum yukarılar gümbür gümbür.

gem,nevin,ilknur teşekkür ederim kızlar :54:

göbek kıllanması olayına ben hiç girmiyim,maymun gibi oldum :37:
tek teselli doğumdan sonra dökülüyor diyorlar,inşallah bakalım

cimcime kızım sabah evden çıkmadan babasına cilve yaptı. kıyafetimin üzerinde hareketlerini izliyordum eşime seslendim bak nasıl oynuyor dedim bekledik tık hareket yok, eşim; hanimiş babasının kızı dedi coştu :63:

günaydın kızlar bu sabahta baş dönmesi ile uyandım kulağımda ağırıyor ondan mı acaba deyip duruyorum bugün sağlık ocağına gidip tansiyon neyim ölçtürecem böylede çalışılmıyor valla çok uykum var çokkkkkkk......

nevin dikkat et kendine :57:

merhabaaaaaa :42:

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi

yok eşim hala kıbrıs da ayda bir geliyo kontrol zamanlarımızda 3 günlük öle idare ediyoz:59:
göbek deliğimde acı yok şimdilik.normal dogum istiyorum da ben ondan denize girme derdindeyim yüzmek normal dogumu kolaylaştırıyormuş.şimdiden başladım ben normal dogum hareketlerine yavaş yavaş yapıyorum.

Back
X