2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

bnada uzun protokol denıldı
yarın adetlmın 3. gunu son olarak kontrole cagrdı
hem uzun protokol dedı hem kontrole cagrdı bnde anlamadım

uzun protokolde adetın 2. gunu baslanmazkı

slm esra

benim ki de uzun prot. ve başkentte tedaviye başaladım biliyorsun
bana adetin 2 günü (bayramdan önceki hafta idi) yasmin verdi,adetin 21. günü lucrin e başlayacam

ve yasmin bitip adet olunca 2.,3. günü tekrar kontrol ve ovulasyon iğneleri gerisini biliyorsun(ben haftaya çarşamba lucrine başlıyorum inş.)

biraz sabır istiyor sanırım özellik le bizim gibi şehir dışından gelenler için ....

Merhaba arkadaşlar ben de kasım yolcusuyum..
Buraya yazmıştım yine ama bulamadım ..
Ben tedavime uzun protokolde ginera ile başladım..19. günde lucrin iğnelere başladım .. Lucrin iğnelerin 8.sinde adet oldum ve adetimin3. günü kontrole gittim kan ve ultrason tetkiki yapıldı .. Çok şükür bir sorun çıkmadığı için pregona geçtim.. Lucrininde dozu yarıya düştü şimdi ikisini birlikte kullanıyorum..
5 gün birlikte kullanıp cmt günü kontrole gideceğim..
Benim size sormak istediğim birşey var?
Dr2um pregon 300'ü 100 ünite başlattı..Ben başka topiklerde 225 ünite doz alanları duydum... Benim ki biraz düşük geldi bana..
Fakat bende yumurtlama sorunu yada pco yok.. Rezervimde iyi durumda ..
Belki dr'um ohss olmasın diye yavaş yavaş mı geliştirecek.. Bana dozu değiştirebilirzde gerekirse dedi..
100 ünte düşük mü arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen !!

merhaba tatlım öncelikle tedavin hayırlı olsun ben 3 deneme yapmış bir tecrübeli olarak 100 ünite az değil diye düşünüyorum evet yüksek dozla başlanan var ama genellikle pcolarda az doz uygulanıyo çok yumurta oluştuğu için bana 150 ile başlandı 100 ile devam edildi ve 30 yumurta ile ohhs oldum maalesef.. ama pcos yoksa bilemeyeceğim yine de.. inşallah hayırlı uğurlu olur .. şansın bol olsunn.

bugün itibariyle aranıza bende katıldım arkadaşlar.ilk olarak iğneye başladım gonal f.bakalım 2 gün sonra kontrolüm var yumurtalar ne alemde.zor bi karar oldu benim için ama artık bugün tamam dedim.inşallah allahım hepimize hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi ve anne olmayı nasip eder...

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle tedaviye yeni başlayanlar işiniz gücünüz rast gitsin , inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Bugün transferimin 8.günü.. Uyandığım andan itibaren içimde kötü bir his var , tutmadı diyor. Engelliyemiyorum.Çok huzursuzum şu an.İş yerimdeyim ve çalışmaya çalışıyorum.

3 gündür baş ağrım var, bugün adet stresi ve hafif ağrısı hissediyorum, psikolojik mi bilmiyorum...
Benimle birlikte transfer olan arkadaşlar vardı..Artık yazmıyolar sanırım..Neler yaşıyosunuz,belirtiler başladı mı merak ediyorum..

Cevabın için sağol arkadaşım.. Bende pcos yok .. Yumurta rezervimde çok iyi durumdaymış.. Dr'um büyük ihtimalle senden fazla yumurta toplanacak dedi..
100 ünite ile başladım .. Cmt günü değişebilir.. ama ben ohss den korkuyorum transfer iptal olur diye ...
Çünkü kendimi inan çok kaptırdım .. Sende pcos var mıydı? Pcos lular da ohss ihtimali daha mı yüksek ?

bernacım merhaba.benimde bugün 9. günüm ve seninle aynı şeyleri yaşıyorum inan.sanırım psikolojik.sürekli kendimizde belirtiler arıyoruz o yüzden.8.güne kadar rahattım bende dünle bügün sanki tutmdı diyorum içimden.ama kendimizi üzmeyelim.belki sonuç olumludur.boşu boşuna bebişleride üzeriz.bende baş agrısı yok ama adet agrısı ve stresi var.9 gün çogunda tutunma lekelenmesi falan oluyormuş.bende olmadı.belkide ondan stres yaptım.

Aynen Ebruli26..
Lekelenme olabilir, korkma diye uyarmıştı hemşire...o da olmadı.
Hiç mi belirti olmaz , anlamıyorum..

kafayı yemek üzereyim artık.erken test yapmak istemiyorum iyice moralim bozulacak diye.dünden beride kasıklarımda tuhaf bi agrı var.ya bunun bi belirtisi olmalı dimi.dua ediyorum ALLAH IM olumlu yada olumsuz bi işaret gönder diye.ALLAH yardımcımız olsun beklemek çok zor.senin test günün ayın kaçı bernacım.

Bende erken test yapmak istemiyorum.
Test günüm 27 Kasım.. 4 gün var daha :)
Allahım ol derse olur ..bunu hepimiz biliyoruz .. yalvarıyorum OL desin

Son düzenleme:
benimde 27 kasım.aynı gün ögrenicez sonucu.inşallah ikimizde burdan bagırırız hamileyim diye.evet ALLAHIM ol desin yeterki.ama olmasada ümidi kesmek yok.ALLAH tan ümidi kesmemek çok önemli.ama inşallah buna gerek kalmazda bebişlerimizi alırız kucagımıza.

Kızlar biliyorum çok zor..Ben henüz o sürece erişemedim ama güzel şeyler düşünmeye çalışın. Birşeyler bulun kendinize uğraşacak. İnşallah çok güzel haberler paylaşıp bize umut olacaksınız..Ben inanıyorum.Dualarım sizinle..

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavimin içindeyim,bugün 2.muayene ve kan için merkezime gittik,ilk tedavimde gonal f e 150 ile başlamıştık ve 9 yumurta oluşmuştu,bu tedavimde dr um 187.5 ile başlayalım dedi ve ölede oldu 187,5 la başladık ve bugünkü kontrolümde dr um 7 8 tane yumurtan oluşmuş dedi bi kaç tanede küçükler var dedi,orgalutrana ise yarın başlayacağım perşembe tekrar kontrolüm var.sizce tedavi sürecim nasıl ilerliyor?

gülüm gülüm iyi dileklerin için sagol.duaların içinde.bende hepiniz için dua ediyorum inan.benim gibi olan herkese.Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…