- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
gunaydın kızlar hepınıze hayırlı gunler dılıorum
gecmıs sayfalarda pozıtıf sonuc alanlar olmus rabbım saglıklan kucaklarına almayıda nasp eylesın
test gunune az klaanlar var ınş burda onlarında pozıtıfını kutlarızzzzzz
benım bugun3. gunum ılaclara basladım 10 aralıkta lucrıne baslıorum
duanızı eksık etmeyın
Ebruli26 naber ,nasılsın? var mı bi gelişme :)
Bende tık yok hala....
Progestan iğnemi vurdurduğum poliklinik gebelik testi yapıyomuş.Cumartesi sabah verirsem akşam 18 de alabilirmişim ama sonucu
Hala beklemedeyim ...
Ebruli26 naber ,nasılsın? var mı bi gelişme :)
Bende tık yok hala....
Progestan iğnemi vurdurduğum poliklinik gebelik testi yapıyomuş.Cumartesi sabah verirsem akşam 18 de alabilirmişim ama sonucu
Hala beklemedeyim ...
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş.ama hamilelikte baş agrısı yaşandıgını duymuştum bi yerdenBenimde adet oluyorum gibi sızılarım başladı:S Başımın ağrısı da ince ince devam ediyo ...
Bu arada adet günüm de geldi...
Bakalım kim kazanacak...
inşallah canım ya.bernada bende burdan mutlu haberi paylaşırız.dua edin bizim için.berna vede ebrulı pek belırtılere takılmayın
ınşşş topıgımızın ıkıncı vede 3. hamılesı olursunuzzz
arkadaşlar 11. gün 82 oln degerim bugün yani 13. gün 198 olmuş.allaha şükür güzel artmış umarım katlanarak artar. hepimizin mutlu haberlerini paylaşırız inş burdan..rabbim inş tamamına erdirir.
arkadaşlar 11. gün 82 oln degerim bugün yani 13. gün 198 olmuş.allaha şükür güzel artmış umarım katlanarak artar. hepimizin mutlu haberlerini paylaşırız inş burdan..rabbim inş tamamına erdirir.
Merhabalar herkese,
Biraz daha kimse bişey yazmazsa, konumuz forumum 2. sayfasına düşecek..
Bu yüzden yazıyorum :))
Bu arada transferimin 11. günü...Adet oluyor gibiyim ...Endişeliyim çok..Sanırım olmadı...
Yarın kan testim var ...Pazar günü KPSS sınavım var...Hepsi sıraya girdi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?